יש כמה-סוקצ'ו<<זה הראשון:]
B butbut New member 15/10/07 #39 ../images/Emo41.gifסושי-OMG אולי נקרא לך סושי? את מזכירה לי סושי..זה דבר טעים עם שם חמוד ^^:]
S Sivan McFLY New member 15/10/07 #43 ../images/Emo210.gif לאלא ~אני~ קוראת לנסטיה סושי!! אתן תבלבלו אותי!!! >___<
S Sivan McFLY New member 16/10/07 #49 ../images/Emo210.gifסושיייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif
B butbut New member 15/10/07 #40 ../images/Emo41.gifסיסוס:]]כי..יש הרבה הסברים לזה..אחד מהם זה שזה מזכיר לי אוכל.. איכשהו כול הכינויים שאני נותנת לאנשים זה אוכלXDD
../images/Emo41.gifסיסוס:]]כי..יש הרבה הסברים לזה..אחד מהם זה שזה מזכיר לי אוכל.. איכשהו כול הכינויים שאני נותנת לאנשים זה אוכלXDD
ס סיוווני XD New member 16/10/07 #45 איזה שמותתת ^^ סיבים ממממ :S סוקצ'ו חעחעעע מאיפה זה באא?? יאממממ סושיי ^^ סיסוסססס חחח נמנמממ לוידעעתת מה הכי חביבב?
איזה שמותתת ^^ סיבים ממממ :S סוקצ'ו חעחעעע מאיפה זה באא?? יאממממ סושיי ^^ סיסוסססס חחח נמנמממ לוידעעתת מה הכי חביבב?
B butbut New member 16/10/07 #46 סוטלנהבוללכמהנההסויינהלילהלילה:]<<הכי יפה:] סתם..אממ....סקצ'ו..זה מזכיר לי תירס. לא יודעת למהXDDD. סיסוסס מזכיר לי סוכריה על מקל. אני מוזרהXDDDDDDDD.
סוטלנהבוללכמהנההסויינהלילהלילה:]<<הכי יפה:] סתם..אממ....סקצ'ו..זה מזכיר לי תירס. לא יודעת למהXDDD. סיסוסס מזכיר לי סוכריה על מקל. אני מוזרהXDDDDDDDD.
ס סיוווני XD New member 16/10/07 #47 חחח בוט איזה דימיווווווון XDDDDDD תירססס?! סוכריה על מקלל?! חעחע נונונונוווו אגבבבב ראיתי את המייספייס שלללך ^^
חחח בוט איזה דימיווווווון XDDDDDD תירססס?! סוכריה על מקלל?! חעחע נונונונוווו אגבבבב ראיתי את המייספייס שלללך ^^
J just chenis New member 16/10/07 #50 הלואההה ../images/Emo9.gif ברוכה הבאה חן, עוד מעט 15 קרית אונו דאגי תהני
K kelly7i New member 17/10/07 #52 ברוכה הבאה! אני קלי, בת 16, ממודיעין ואנחנו באמת ממש חמודות, וזה בזכות זה שאני נוכחת פה