אההה הכל מובן עכשיו XDD סורי חחחחח
N NoNo xD New member 20/2/08 #43 ../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif מי הגדולה ?!? XD מגניייב .. [; גם אני רוצה אחות שתיהיי איתי בפורום .. ותאהב את מקפליי אבל אין לי אחות |:
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif מי הגדולה ?!? XD מגניייב .. [; גם אני רוצה אחות שתיהיי איתי בפורום .. ותאהב את מקפליי אבל אין לי אחות |:
L Little McMickey New member 20/2/08 #46 ../images/Emo28.gifרוצה רוצה- אתן לא רוצות אח קטן XDD למרות שיש לך בוט חח
T TomiSh XD New member 21/2/08 #48 -נדחפת- ../images/Emo6.gif הלוואי הייתה לי אחות שאוהבת את מקפליי.. אחותי שומעת שירים שלהם אבל זה כי היא עושה כל מה שאני עושה חחח כולה ילדה בת 9 מה היא מבינה ?! XDD
-נדחפת- ../images/Emo6.gif הלוואי הייתה לי אחות שאוהבת את מקפליי.. אחותי שומעת שירים שלהם אבל זה כי היא עושה כל מה שאני עושה חחח כולה ילדה בת 9 מה היא מבינה ?! XDD
ה המלאכית בלבן New member 22/2/08 #49 את לא רוצה. כי אחותך תרדוף אחרייך בכל הבית עם מערוך בעודה צועקת "אל תדברי ככה על דאגי שלי!" לכל הדמויות שמוזכרות כאן אין קשר למציאות XD
את לא רוצה. כי אחותך תרדוף אחרייך בכל הבית עם מערוך בעודה צועקת "אל תדברי ככה על דאגי שלי!" לכל הדמויות שמוזכרות כאן אין קשר למציאות XD
B baril New member 19/2/08 #28 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifברוכית D: אריאל, 14 וחצי, הרצליה טומי בוי השתלבות נעימה DD: