חדשה

קארין181

New member
חדשה

נעים מאוד קארין 17 וחצי מאוהבת באוקר וחולה על אנני וגם דול : )

Katia123

New member
היי! ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני קטיה בת18. נעים להכירך !!
החל מהשבוע הבא יהיו פה משחקים והרבה הפתעות, אז את מוזמנת להשאר איתנו כאן

צטלע

New member
היי קארין! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום. אני מיטל :) שתהיה לך השתלבות מהנה

קארין181

New member
היי

מה נישמע כולם? אממ יש משהו חדש עם RBD? יאו איך אני מתה שהם יגיעו כבררררר בעיקר אנני דול ואוקרררררררררר אה ליד הבית שלי יש 6 נערים שהתחפשו לRBD מחקים אותם כמו בברזיל איזה מגניב

LOLO RBD

New member
למה הם לא מצלמים את עצמם?

היינו מעלים את זה לאינטרנט...והיינו מראים שגם לנו יש חיקינים שלהם חחח בכול המדינות יש.... תגידי אני אל מכירה אותך?את בפורם הישראלי נכון?

קארין181

New member
היי...

אנלי מושג למה הם לא מצלמים את עצמם..אני מהפורום של רבלדה ומפורסמים וגם אונבסיון אבל ת'אמת אונבסיון סתם פורום מעפן עם את מכירה כי RBD בקושי עונים וגם שאת שמה משהו בקושי ילדים מגיבים

LOLO RBD

New member
כן אני מכירה אני שמה תמיד באשכולות של

הישראלים..... ואת צודקת שהם לא עונים אבל חחח מה איכפת לנו אנחנו מעבירים שמה את הזמן חחח חג שמח וכשר!

קארין181

New member
חח..כנסי

כן נכון... אממ ידוע לך עם יש לRBD מסן? אני יודעת שלאנהי יש......נכנסתי אליה וביקשתי של אוקר..

LOLO RBD

New member
אמ...לרוב אלה מתחזים

הקשר הכי טוב ואמין ליצור איתם קשרים דרך המועדונים הרישמיים שלהם,אוניבסיון,המייל של פדרו דמיאן..........ויש אפשרות לשלוח להם מכתב אני שמעתי ששרון [מעריצה ישראלית] שלחה לה מכתב וזה הגיעה אפילו זה מוקלט דולסה אמרה את זה בראיון לאונבסיון. ועם כבר את רוצה ליצור איתם קשר הכי טוב שתתדברי עם שרון מאוניבסיון היא כבר תעזור לך.

קארין181

New member
כן אני יודעת שהרוב הם מתחזים אבל...

שרון הזה אני מכירה אותם כולם מכירים אותה חחח...ושרון הזאת לא תעזור בכלום עם אני רק יבקש ממנה שתביא לי ליצור קשר עם אוקר או אנני היא ישר תסב מצטערת להגיד אבל אני שמה לב שהיא יותר מידי חושבת את עצמה! באיזה פורום אחד היא כתבה שכולם יקנאו שיש לי קשר איתם'' כאילו מה הקטע למה בדיוק שרון יכולה לקבל קשר עם דולסה וכל RBD ומעריצים אחרים לא? מה קרה שרון היא המעריצה היחידה במדינה הזאת? כל המזן RBD עונים רק לה וזה ממש מעצבן היא לא נותנת שלאחרים יענו! וראיתי שדולסה מריה אמרה את זה בראיון...זה מה זה מעצבן אותי! שרון הזאת מעריצה כמו כל אחד אחר פה! היא חושבת שהיא המעריצה מ'ס 1... תיראי גאמני מתה על RBD אבל אני לא יכולה להגיד שאני המעריצה המ'ס 1 פה כי זה לא נכון כולם מעריצים אותם ואין זכות שרק שרון תיצו איתם קשר... יש לי את האיימל של פדרו דמיאן מה אני כבר יכולה להגיד לו?

LOLO RBD

New member
זה לא משנה כרגע תחשבי על האינטרסים שלך...

את כרגע צריכה ליצור קשר נכון? אז תבדקי איתה ותראי מה העינינים....... וחוץ מיזה לא רק לה יש קשר איתם ולRBD וגם לא ניראה לי שיש להם מסן .....לא ניראה לי יש להם בטח רק אימל ויש את אוניבסיון.,,,,,,,,,,,,,,ודווקא פדרו יכול מאווד לעזור לך תנסי מה איכפת לך מה תפסדי ?..... ולא ראיתי שהיא רשמה שכולם יקנאו לה חחחחח אם ההיתי רואה הייתי מגיבה ................זה באמת לא יפה! \אבל על תותרי תנסי לחפש ולבדוק מכול מיני מעריצים אני בטוחה שתצליחי.........בטח תמצאי אימל אוו כתובת למכתבים.

Katia123

New member
קארין תכנסי בבקשה

תראי בפורום הזה יש הרבה אנשים שהם חברים של שרון שרוניטה ככה שאני מבקשת ממך לא לדבר עליה ככה !! דבר ראשון שרון אף פעם לא אמרה את הדברים הנ"ל שכתבת !! אכן יש לה קשרים לרבד ודול כן דיברה עליה והזכירה אותה ...אבל היא לא חושבת את עצמה מעריצה מס 1 או משהו!! יודעת למה?? כי היא פועלת למטרות שיקדמו את האינטרסים של כל המעריצים ולא רק שלה. היו לה הישגים רבים בקשר לרבד ובזכותה רבד הזכירו אותנו כמה פעמים, ככה שאת צריכה להודות לה ולא להגיד עליה את הדברים שאמרת. ככה ששרון שרוניטה אנחנו בפורום הזה אוהבים אותך ותומכים בך !!

sharonisrael17

New member
אני לא ממש יודעת אם מגיע לך שאני אענה לך...

אבל אני אענה לך בכל זאת... תראי, אני רחוקה מלהיות "המעריצה מס' 1" של RBD ולהגיד לך למה? בגלל שעצוב לי למשל לראות אותם נוסעים לעוד מדינה ועוד מדינה...כשמעריץ בעצם צריך לשמוח שהולך להם טוב....אוקיי? ככה הבהרתי נקודה אחת. עכשיו, אני בחיים לא אשוויץ שיש לי קשרים עם RBD או לא...זה לא ניראה לי נאה בכלל וחוץ מזה...בואי נגדל...ולא נשחק משחקים..אין לי כוח לשטויות האלה של "היא אמרה והוא אמר" אין לי כוח לזה באמת... אני לא אשקר לך שיש לי קשר עם הלהקה...אני לא אשקר, ואני לא משוויצה עכשיו, אני פשוט רוצה להראות לך שאני מדברת בכנות. עכשיו אני אגיד לך דבר אחד. כמה ילדה כמוך יכולה להיות אגואיסטית וכ"כ חסרת רגישות!? כמה?? זה פשוט מזעזע... את כועסת כי דולסה דיברה על חברה שלי שמ-ת-ה??? את רוצה להחליף? שהיא תדבר על חברה שלך שמתה? תאמיני לי שברצון רבבבב אני אחליף איתך...תאמיני לי... ובינתיים אני מציעה לך להישאר בשקט כי יותר מדי בפורומים ל-א ראיתי אותך...את לא נוקפת אצבעעעע בשביל להביא את RBD...כל השאר כן...ואני לא מבינה איך יש לך את הכוחות לבוא בטענות כ"כ מגוכחות, במקום להשקיע את הכוחות האלו שלך בלהביא את RBD??? ילדה, תחשבי מעט...תראי מעבר למה שקורה...תנסי...לא תפסידי כלום אם תנסי... אני מקווה שילך לך טוב בחיים, רק עצה..עם הגישה הזאת שלך...אני מאוד בספק. תשמרי על עצמך, שרון ישראל "מעריצה מס' 1 עם כל הקשרים עם RBD" הבנות שהגנו עליי, אתן ממש חמודות וכיף לדעת שאני יכולה לסמוך עליכן...באמת תודה...אני אוהבת אתכן!

sharon406r

New member
לsharonisrael17

תודה רבה שרוניטה ותמיד בכל פורום שנהיה נגן עלייך כי רק אנחנו יודעים כמה הרבה את עושה ועשית למענינו משהו שהרבה אחרים בכלל לא הזיזו אצבע אחר כך הם מתפלאים פה זה באמת לא עינין של פרוטקצייה מי שמכיר את שרון יודע שהיא בחורה פשוטה בדיוק כמו כל אחת מאיתנו והיא בן אדם נפלא שתמיד מוכן לעזור במה שנצטרך נכון יש לנו הרבה סיבות לקנא על כך שיש לה את האמביצייה ואת הכישרון הזה אבל מצד שני לצערי שרון שלנו עברה טרגדייה אישית שאני לא מאחלת לאף אחד אז לקנא בה רק בגלל שדולסה החליטה להביע כלפיה מחווה אישית ולעשות קצת טוב לילדה המסכנה זה נראה לי מוגזם אז באמת לכל הקנאים למיניהם עם גישה כזאת לא תשיגו כלום בחיים אבל אם תחליטו להשיג משהו השמיים הם הגבול אני לא יודעת אם אתם יודעים אבל שרון היא לא היחידה בארץ שהשיגה משהו ענק עבורנו גם אני בדרך ואני ילדה פשוטה בדיוק כמו כל אחד ממכם העושה אותי למיוחדת אולי העובדה שאני לא נכנעת ואם אני מציבה לי מטרה/חלום אז אני עושה הכל כדי להגשימה כפי ששרון לימדה אותי שאפשר גם אנחנו המעריצים הפשוטים יכולים זה לא עינין של פרוטקצייה פה זה רק עינין של רצון וטוב קצת כישרון זה באמת לא יזיק לאף אחד ושרון הלוואי שתמשיכי להשיג עבורנו ועבורך דברים כאלה אם כי במסגרות קצת פחות עצובות ממה שקרה לך שלא תדעי עוד צער אלא רק שמחה ואושר אנחנו אוהבים אותך ואת יודעת את זה שרון השנייה מunivasion נשיאת מועדון המעריצים anahi rocks israel

קארין181

New member
שרון כנסי

אני באמת מצטערת מה שקרה לחברה שלך! אני נירשמתי רק לפני כמה ימים לפה ואני לא יודעת אבל מה מדובר יכול להיות ש''חברה'' שלי נכנסה בשמי לפה כי היא אמרה לי שהיא תפרוץ לי לפורום אם אני לא יעשה מה שהיא אומרת וכ'ו יאו מה אני הולכת לעושת לה בצבפר היא מתה! אני באמת לא כתבתי עלייך שום דבר רע אני נישבעת זאת חברה שלי כתבהה אני לא יודעת איך היא מסוגלת לעשות את זה להפך אני ממש מחבבת אותך ואוהבת איך שאת מנסה להביא את RBD לארץ בחיים לא ההיתי כותבת משהו כזה! עם היא כתבה לך משהו רע בשמי אז אני ממש ממש מצטערת!!!!! אני נישבעת לך שהיא פרצה לי אני יהרוג ת'ילדה הזאת יום אחדדד!

sharon406r

New member
לקארין 181 משרון

לקארין קודם כל אני לא שרוניטה אלא חברה טובה שלה שבמקרה גם קוראים לי שרון שנינו מunivasion היא בכינוי שרוניטה ואני בכינוי daniela406r עכשיו זה נשמע לי הזוי כל מה שאמרת מצד אחד את מלכלכת עליה ומצד שני רגע אחר כך לאחר ששרון ספישל נכנסה לתפוז רק בשביל להגן על עצמה שכן אין היא משתמשת בפורום הנל לעיתים קרובות אלא נמצאת יותר בunivasion שינית את דעתך ואמרת שאת מצטערת ושחברה שלך פרצה לך למען האמת אני לא יודעת מה להגיד זה נשמע לי הזוי לחלוטין קצת סכיזופוני מצידך תראי אני אולי לא המומחית הכי גדולה במחשבים אבל אני יודעת דבר אחד או שניים ואין שום סיבה שבעולם אלא אם בתמימותך נתת לה שם משתמש וסיסמה שהיא תפרוץ לך לפורום ולמען האמת אם אין לה את הדרך אם היא לא אקר או משהו שכזה אז אין באפשרותה לעשות זאת ואת זה כל אחד יודע תפוז הוא אתר בטוח ולא נראה לי שהוא יתן ככה לכל אחד להיכנס בשמך לפורום נראה לי הרבה יותר קל היה להתנצל על מה שאמרת ולקחת את המילים שלך בחזרה את לא חושבת ולהתחיל לחשוב מה את עושה לטובת העינין איך את יכולה לפעול למען החלומות שלך למען המטרות שלך כי הכי קל זה לקנא הכי קל זה להתעצבן ולחשוב למה לו מגיע ולי לא אבל את יודעת מה זה לא ככה העינין הוא לרצות ולנסות וכפי שאמרה לך שרון תחשבי על הדברים תחשבי תחפשי תעריכי את הדברים הקטנים כי למרות שהם קטנים הם משמעותיים כך שאני אישית לא קונה את הסיפור הזה לא יודעת מה עם שרון אבל תהיי בטוחה שאני אדאג ליידע אותה על כך נראה מה היא תגיד לך בינתיים אני לא קונה את הסיפור הזה קשה לי להאמין לו למרות הלוואי והוא היה נכון וזאת לא את שעומדת מאחורי המילים הללו אלא חברתך שטועה בגדול שכן היא אפילו לא מכירה את שרוניטה וככה היא מלכלכת עליה מעניין איזה מעין בן אדם היא que feo

קארין181

New member
כנסי שוב

טוב אין שאת רוצה את לא מוכרחה לאמין לי חברה שלי מכירה את שרון מאונבסיון כי היא רשומה שמה והיא באמת פרצה לי את לא מכירה אותי אישית אז את אל יודעת שאני לא מסוגלת לרושם כאלה דברים כי אני באמת מחבבת את שרון מהפוום אונבסיון האנ ייודעת שכל מה שהיא רוהצ שהם יבואו אני בחיים לא ההיתי כותבת כאלה דברים על שרון...אני יחליף סיסמא שהיא לא תפרוץ לי שוב פשוט זאת חברה בלתי ניסבלת היא ממש קנאית בכל דבר הי אעל כל דבר קטן רבה הילדה הכי קרציה בעולם תאמיני לי שהיא מסוגלת ועוד איך לפרוץ לפה כי אני מכירה אותיונישבעת לך שלא היתי כותבת שום דבר

sharon406r

New member
כנסי שוב

נניח לרגע שזה ככה אז למה את קוראת לה חברה איזה מעין חברה תעשה לך דבר כזה ? לא יודעת עם חברים כאלה מי צריך אויבים חוץ מזה מבחינה טכנית אם לא נתת לה את הסיסמה שלך ואת שם המשתמש שלך אז איך היא בדיוק תפרוץלך יש לה ידע במחשבים או משהו שכזה? היא אקרית שאין לה מה לעשות בחיים ששותלת וירוסים וכאלה ? בקיצור עד כמה שהייתי רוצה להאמין לך אני לא קונה זאת מה גם אף פעם לא נכנסת ליוניוסיון לנושאים שלנו הישראלים או לאיזשהו פורום מלבד רבלדה ומפורסמים כך שתצטרכי להוכיח את עצמך פה חזק כדי שנוכל להאמין לך ועצה קטנה נניח לרגע שזה ככה למה לא פנית למנהלים בתפוז והתלוננת עליה ???

ג ב ש ו ש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

אני גבי
שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה..

למעלה