חחח נכוןןן : ) אבל הוא חמודיי >< את מי את אוהבתת ממקפליי ?!
M MelMcFly New member 8/5/08 #15 ../images/Emo217.gifברוכה הבאה ../images/Emo9.gif מלאני עוד מעט 14 ^^ פייב הארי תהני
L LiMcFLY New member 9/5/08 #22 היי ברוכה הבאה../images/Emo3.gif לידור, בת 14 וכמה חודשיםXD מחולון דדנניי [email protected] השתלבות מהנה
היי ברוכה הבאה../images/Emo3.gif לידור, בת 14 וכמה חודשיםXD מחולון דדנניי [email protected] השתלבות מהנה
S sweet shir New member 9/5/08 #31 ברוכה הבאהD: אני שיר, בת 15 מרעננה. השתלבות נעימה<: אגב, באיזה כיתה את? ^^
S Simple Girl 175 New member 9/5/08 #41 ../images/Emo181.gifשלום לך ../images/Emo9.gif רייבן [אלמוג] 16 הוד השרון השתלבות מהירה
F Fall Out Inbar New member 10/5/08 #56 חחח, זה בסדר גמור../images/Emo24.gif ענבר, 13, מהדרום =] כולנו מתות על מקפליי, אבל מי הפייב שלך [זה שאת הכי-הכי אוהבת]? שלי, דאגאלס לי פוינטר, החתייך! ותפוזבל, אז תצטרכי להסתפק בתמונות שאת מכירה..
חחח, זה בסדר גמור../images/Emo24.gif ענבר, 13, מהדרום =] כולנו מתות על מקפליי, אבל מי הפייב שלך [זה שאת הכי-הכי אוהבת]? שלי, דאגאלס לי פוינטר, החתייך! ותפוזבל, אז תצטרכי להסתפק בתמונות שאת מכירה..