חדשה..

SHoooKoLaTa

New member
חדשה..

היי קוראים לי אבישג שנהר, אני אוהבת את מוניקה סקס. אממ.. מקווה להתקבל בברכה, ביי ביי בינתיים, אבישג.

ברוכה הבאה אבישג../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אז... נעים מאוד, אני חן הוכמן ואני מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו
ועוד יותר מאוד מאוד מאוד מקווה שתישארי איתנו
אז ככה: את מוזמנת לעיין לך ברחבי הפורום וכמובן גם להגיב על הדברים השונים כאן בפורום
מאמרים - מומלץ מאוד מאוד מאוד לקרוא את כל המאמרים. מאמרים בעלי ידע רחב מאוד, ומעמיק!!!! אם יש לך איזשהו מאמר שאין לנו, או משהו שאת כתבת וכו'... נשמח אם תשלחי את זה אליי ואני אשים במאמרים
ניתן לשלוח אליי דרך האימייל או האיי סי קיו המצורפים בסוף ההודעה.
גלריות - קיימות בפורום שלוש קטגוריות של גלריות : 1. "גלריית התמונות של "מוניקה סקס" - זוהי בעצם גלרייה ענקית, ומלאה תמונות... וכמו כן גם ללא ספק הפינה הגדולה והמפותחת ביותר בפורום! הגלרייה מכילה מלא תמונות של מוניקה, אם זה מהופעות ועוד... 2. "גלריית התמונות של חברי הפורום" - בגלרייה זו מופיעות תמונות של החברים בפורום בעצם! נשמח מאוד אם גם את תרצי להופיע שם ובשביל זה, את שוב צריכה לשלוח לי את זה דרך האיי סי קיו
או דרך האימייל המצויינים בסוף ההודעה. 3. "רקעים לשולחן עבודה" - גלרייה זו לא עוסקת בעצם רק ברקעים לשולחן עבודה... אלה גם בכל הדברים שהמוכשרים שבפורום הכינו. אך כמו כן... גם יש בה רקעים יפים לשולחן העבודה. אם גם את מוכשרת כזו ויודעת להכין דברים יפים... את מוזמנת לשלוח אותם אליי ואני כבר אדאג שהם יופיעו בגלרייה! שוב... לשלוח דרך האימייל והאייסיקיו המופיעים בסוף ההודעה.
לוח אירועים - הלוח אירועים של הפורום מתעדכן לעיתים קרובות... ובדרך כלל גם מתעדכנים בו הופעות, וכמו כן גם תאריכי ימי הולדת של חברי הפורום. אם את מעונינת שגם התאריך שלך יופיע שם... שוב.., אז שלחי לי אותו...
כמו כן..., את מוזמנת גם לעיין בדברים השונים שלא הזכרתי וכמובן גם מופיעים בעמוד הראשי!!!! כמו הסקר, הודעות נבחרות וכו'.... ועוד משהו אחד.., את לא צריכה לפחד לפתוח שירשורים אז.., מקווה שקארת עד הסוף
ו... מקווה מאוד מאוד מאוד שתהני כאן
אז.. שוב
תהני
שלך
חן הוכמן אייסיקיו - 154979156 אימייל - [email protected]

MiToOsH

New member
זה מוכן מראש, נכון../images/Emo35.gif ../images/Emo104.gif

בבקשה תגיד לי שהנאום הזה מוכן מראש. בבקשה

חחחחחחחחחח... ../images/Emo168.gif

הייתה עוד תקופה שהייתי עושה את זה כל פעם מחדש..., עד שהייתה איזה תקופה שפשוט הצטרפו המוווןןןן חדשים עד שכבר לא יכולתי והכנתי אחד קבוע...

MiToOsH

New member
מתוחכם ../images/Emo6.gif ../images/Emo104.gif

אגב, תיראו ת'חתימה שלי.. חחח ידיד שלי כתב לי את זה כהודעת שיעמום באיי סי קיו ופשוט ניקרעתי מצחוק

אובלינה

New member
../images/Emo104.gif ככה. ../images/Emo75.gif

| דגל | (כמובן שעם הסימנים כמו שהם אמורים להיות..
)

אובלינה

New member
א..אבישג../images/Emo35.gif../images/Emo75.gif

מה את עושה פה
היי.. זאת קרן מהשכבה..
ת'אמת, אל תיעלבי אבל לא היה לי מושג שיש לך טעם כזה במוזיקה
את יודעת, רוב האנשים מהשכבה לא אוהבים רוק יישראלי.. את האחרונה שהייתי מצפה לפגוש פה..
במיוחד אחריי שאני שומעת את מוניקה כל כך הרבה זמן.. אז.. ממצב
למה את לא מדברת איתי יותר
אה ו..הנה אני אומרת את זה ושמישהו ייכחיש
שאני מוכנה להשבע לך שלא אמרתי עלייך שום דבר רע
ואת יכולה לשאול את כולם פה והם יגידו לך שאני לא שקרנית.
(זה רק כמה סכסכניות.. אין לי אפילו מושג מי) אז אה..
סתאם נחמד לפגוש מישהו שמכירים..
באת פעם להופעה של מוניקה
את מעודכנת
טוב נו.. אני מקווה שיום אחד תסלחי לי (על מה שלא עשיתי ולא הייתי עושה
ואם את אוהבת אותה מוזיקה כמוני באמת יכול להיות שנוכל להיות חברות טובות כמו שיכולנו להיות.. באמת
) אנשושיי מוניקה וחבריי היקרים מהפורום- כן, לכו תבינו..
אני מכירה את אבישג כבר משנה שעברה עד שבאו כמה ילדות והתחילו להגיד לה כל מיניי דברים רעים עליי..

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo123.gif

קרן, אם כל הכבוד.. יש לי את מוניקה סקס באוויר, בנשמה, ובכל!! אני האחרונה? חבל... זה רק מראה כמה את לא מכירה אותי!!!!!!!!! תאמיני לי.. אני שומעת את מוניקה הרבה הרבה יותר זמן ממך, ומתה עליהם, יותר ממך.. בעע.. יש לי חברות מספיק אמינות!! אבל לא בדקתי את העניין... ומה זה בכלל צריך להיות בפורום? זה לא פורום המריבות של קרן ואבישג זה פורום מוניקה סקס. תמיד קראתי פה, ממש בהתחלה שהוא נפתח, פשוט לא ממש כתבתי.. מה האייסי שלך קרן?

אובלינה

New member
טוב נו, אז בואי באמת לא נריב. ../images/Emo13.gif

אני שמחה שהכרתי את מוניקה סקס.. את האחרונה, כל השכבה היא האחרונה, האנשים מהכתה נותנים לי להרגיש כאילו שמוניקה הם ממש לא מפורסמים ואפח'ד לא מכיר אותם וחבל..
אז חשבתי שלא מכירים אותם בשכבה, אבל אני שמחה שאת אוהבת אותם..
הם שאאאאאאווים
ואני מתה על יהלי ופיטר ושחר ואלדד השולתים
קקקקננניייייתתיייי אאאאתתתתת יייייחחחחססססייייייםם פפפפתתתתוווווחחחייייםםם
וכן, אני אמשיך להשוויץ בזה.. :)

jingle bell

New member
בעע לא כיף לי ../images/Emo10.gif

גם אצלי אנשים בשכבה לא יודעים מה זה מוניקה חחחחח אני שואלת איזה אחד סתם בלי שום קשר לכלום:"אתה אוהב את על הריצפה של מוניקה סקס?" והוא כזה:"מה זה מוניקה סקס?"

אובלינה

New member
חח..../images/Emo6.gif../images/Emo75.gif

דיי מזכיר את הילדים מהכתה שלי.. הכי הרגיז אותי ביומולדת של פיטר כשכולם דיברו על היומולדת של אבריל לאבין.. ארג, לא שאני לא אוהבת את אבריל או משהו, אבל, אנשים, פפפפפפיייטטטטרררר
באמת.. והיומולדת של אבריל הייתה רק איזה חודש אחריי
שלא לדבר על המורים, כמה שיעורים הם מעמיסים וכמה בחנים
בקושי יכולתי להכנס להצפה..
אה- ואצלנו כשכבר שמים ברדיו של הביצפר איזה שיר של מוניקה זה רק בנס, ואם שמים מפסיקים אחריי כמה שניות. הם מכורים לאיזה שיר מכוער שאפילו אין לי מושג של מי הוא ומה הוא, אבל התחלתי לשנוא אותו
אין, פשוט אין הפסקה שלא מתחילה עם המוזיקה הדוחה הזאת- בלי קצב, בלי כלום. איום ונורא.
והכי דפוק זה כשאת שומעת כזה "גלה גלה באפ שובאפ", מתחילה לשיר ביחד עם הפזמון, ואז בגלל שניהנת קצת הם היו חייבים להעביר לשיר המשעמם שלהם.. חרר..פשששש.. *חורפת* אנשים, תתבגרו. מוניקה רולז
כן, אתם מסכימים איתי..

חחחחחחחחח../images/Emo163.gif

כיסוף... את יודעת אנחנו מאשדוד... חחחחחחחח זאת אומרת המקיף שלך זה מקיף של הפרחים וערסות... ואצלנו יותר גרוע.. כל הפרחים והערסות שומעים אביב גפן ושמים כזה פיס...למרות שהם לא מבינים מה עומד מאחרי זה בכלל... ושומעים לי בוב מארלי חחחחחחחחחח ופתאום איך ששמים מזרחית בבית הספר הם הראשונים שקופצים ושרים אותם צועקים את המילים של השיר כאילו הם שומעים אותו כל יום(כנאה שכן) ובגלל שכולי מוניקה (על התיק) והעל השולחן ועוד... אז כל השכבה מכירה את מוניקה!!! וגם רובם מכירים את על הריצפה ואת מכה אפורה ואיש קש(טוב לפחות הם מכירים משהו...)ויש כאלה שמכירים את גשם חזק...

אצלנו זה כבר מתחיל להיות ../images/Emo168.gif

כי יש את אלה שהם כזה ערסים בנשמה ששמעו בעבר כזה מושיק כפיה, וכל המזרחית והחרא הזה ופתאום הם מנגנים בגיטרה ושומעים רוק ומשחקים אותה ושרים שירים בכיתה והם רק צורבים ובלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

חחח זה לא משה עופניק?../images/Emo163.gif

זה לא מושיק כפיה.. או מושיק עפיה.. חחחחחח משהו כזה...!!! אויייייי כל המזחרית הזאת עושה לי חשק לקפוץ מהגג... והכי עצוב זה שירי דיכאון.. חחחחחחחח קיצר זה עצוב כזה שפתאום רוק הפך לאופנה זאת אומרת זה סבבה והכל אבל זה עצוב לי שככה הם הורסים לי!!!

למעלה