חדשה..

חחחחחחחח../images/Emo163.gif

משה עופניק זה מרחוב סומסום אני לא באמת יודעת איך אומרים... אבל אני חושבת שאומרים מושיק עפיה.. וחוץ מזה אם האלה שיש לנו בשכבה אני יכולה לדעת הרבה... יש את אבי בוטרה(לא לא אבי ביטר...) אבי בוטרה הוא ילד נורא נורא נושך בשכבה שלי והאח המותקי שלו (פחחחחחחחחחחחח) בא לבית הספר עם מכנס לבן צמוד וחוטיני שחור חולצה לבנה שהוא עשה ממנה חולצת בטן..ושער צבוע באדום "נער עם עגיל בפיטמה"(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)הוא נכנס לכיתה שלנו ואמר למורה "תגידי את פנויה היום....?" ואז כל הילדים בכיתה נקרעו מצחוק והוא בקול הנושכי שלו אומר...: "לא כפרה,לא מה שאת חושבת אלא לשיחה..."חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וקול הערסים בהפסקה רדפו אחריו ורצו להרביץ לו וזה היה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקק משהו לא נורמלי.. זה סתם היה סיפור ....על אם כבר מדברים על ערסים ונושכים וכאלה..

jingle bell

New member
לי יש בובת פלסטיק מיוחדת ../images/Emo6.gif

לסרוכים שאמא הביאה לי מארצות הברית והיא של משה אופניק.......

jingle bell

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בקשר לעגיל בפטמה מי שלט יודע זה איזה ספר שיש לי בבית וקוראים לו "נערה עם עגיל הפנינה" ורותם המתוקה לא קראה טוב ואמרה "נערה עם עגיל בפטמה"

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo163.gif

עלקקקקקקקקקקקקק בהתחלה קראתי כזה יש לי בובת פלסטיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כולי כזה מה עכשיו כיסוף הולכת לכתוב...?! כיסוף הסגולה וראשה הכחולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובאמת יש לו עגיל בפטמה אנשים אני רצינית...

למעלה