לא מתה על אביב גפן../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif
אבל בכל זאת.... התקופה של האיפור וההתנהגות המוחצנת סטייל "אני אדרוך על הדגל כי זה מגניב" עברה מזמן. בתקופה ההיא גמני לא הייתי מסוגלת לשמוע אותו, פשוט כי כל דבר שהוא מוחצן ככה פשוט גורם אצלי לדחייה כלשהי. אבל אני חייבת לציין שהוא השתנה, והאמתהיא שהשירים שלו יפהפיים, למרות שאני חושבת שהוא עצמו לא צריך לשיר, לואוהבת את הקול, אבל בתור יוצר ואומן אין ספק שיש גנים מוצלחים שעוברים בתורשה. אלה היו חמש שורות על אביב גפן. מאיה
אביב גפן היה בזמנו זמר נורא מרדן נכון הוא התמתן בזמן האחרון אבל עדיין יש לא את הקו הזה ונכון יש לו קונות טובות אבל הרבה מהנוער של היום לא מבין שהשירים הישנים מהווים תקופה שונה (ואני לא אומר שהם רעים או משהו) כי אחרי הכול עבר די הרבה זמן מאז שהוא התחיל לכתוב והעניין הוא כזה המוזיקה טובה ואני לא יגיד שלא אבל המסר לא תמיד עכשוי והנוער מנסה לעשות אותו כזה וזה לא תמיד נכון
הדעות שלו ממש השתנו "עורי עור עורי עור מולדת אהובה כי אנחנו עייפים מאוד זקוקים למנוחה עורי עור עורי עור מולדת אהובה פעם בחיים אנו חיים תתני קצת אהבה......... ....ותני לי ת'כח לאהוב אותך מן פינה קטנה לשמוח איך לפעמים קשה לסלוח לך..."
הוא אומר לה תני לי כח לאהוב אותך, כי הוא רוצה לאהוב אותה, אבל היא לא נותנת לו כי היא כ"כ עקומה, מלאת אי צדק ופערים חברתיים! הוא אוהב אותה, אבל היא לא בסדר בעיניו!צריך לתקן אותה...