חדשה

f10

New member
בקשר לשאלה - כן

ואל תראה את הספיישלים אם לא סיימת את כל עונה 1.

shawn 1

New member
כן..אני רק רציתי להיות בטוח. אבל

אתם לא תאמינו, אני עכשיו בפרקים שבו הבן **** אוליבר הזה מסית את מריסה מראיין וכול זה, עכשו סיימתי לראות איך שתפסו אותו וזה... אלו היו 5 הפרקים הכי פצצתיים בחיים! אני רואה אותם את כול ה5 ברצף! אלוהים איזו סדרה! PURE HEAVEN!

Tinty

New member
דווקא את הפרקים הללו לא סבלתי

וחיכיתי לרגע שבו ריאן יפוצץ את אוליבר, כמו שרק הוא יודע.

shawn 1

New member
גם אני חיכיתי לזה! אבל מכיוון שבטח

אצלכם זה היה בהפרש של שבוע, אז אני ראיתי אחד אחריי השני... כמה שמחתי שהוא דפק לו תאגרוף ליד הסנוקר!

Tinty

New member
אוליבר הופיע אצלנו במשך חודש וחצי.

ראיתי את המכות ביום ההולדת שלי, והוקל לי סופסוף (הסיפור עם אוליבר נחשב לדעתי לאחד מרגעי השפל של הסדרה - רבקה של העונה הקודמת)

f10

New member
דווקא אהבתי את הסיפור של אוליבר

במיוחד את ההתקלויות בינו לבין ריאן (אבל כמובן שאת אוליבר עצמו אני שונא. וגם אני שמחתי שריאן הביא לו מכות). אבל את רבקה אני שונא

Tinty

New member
היה בו משהו מעצבן כזה

+הוא ניסה להרוס את מריאן

f10

New member
הוא מעצבן ואני שונא אותו

אבל הסיפור הוסיף עניין לעלילה.

shawn 1

New member
אני עכשיו מתחיל לראות את פרק 19

שזה "שברון הלב" אני מת לראות את זה~! אחריי זה יש את "הטלנובלה", שזה נשמע מעניין, אז אני אראה את שניהם ביחד...

Tinty

New member
אתה יכול להיות בטוח שעבור מיכל

שומדבר אינו ספוילר (היא מכירה את התסריט טוב יותר מהקאסט, ויודעת מה הולך לקרות ב305 עוד לפני בן מקנזי - זו, מיכל, אחלה סיבה להזמין אותו לצאת לפני שיכיר את התסריט. את תהני מבן, והוא יהנה מהמידע על 305). אין סיבה שכשהיא כבר יכולה להתחיל לעבוד על ספקולציות לקראת סוף העונה השלישית, תפתיע אותה עם חשיפת סצנות מתחילת העונה השניה

f10

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פרדי זה טוב לבריאות

למעלה