תודה^^
N nadav1232 New member 24/6/06 #23 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני נדב, בן 14 מהרצליה ^_^ נדמה לי שאת מכירה אותי, לא?^^
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני נדב, בן 14 מהרצליה ^_^ נדמה לי שאת מכירה אותי, לא?^^
L limmay New member 25/6/06 #29 ברוכה הבאה..^_^ נהנודה תשתלבי מהר... זה לא כזה קשה..^^ אני אסומי\רומי...(איך שבא לך..^^) אני בת 15^^ מחולון^^ ואני לא יודעת מה יש לי הפרצוף הזה--> ^^ אז בהביי..^^
ברוכה הבאה..^_^ נהנודה תשתלבי מהר... זה לא כזה קשה..^^ אני אסומי\רומי...(איך שבא לך..^^) אני בת 15^^ מחולון^^ ואני לא יודעת מה יש לי הפרצוף הזה--> ^^ אז בהביי..^^
ה הילארי2006 New member 25/6/06 #30 ../images/Emo207.gifסליחה שאני מנצלשת לפה לא מצאתי לאן..אם זה לא בסדר אז תמחקו את ההודעה שלי.. אמ. טוב רציתי לשאול אם מישהו יכול לשים פה תמונה ממש מובנת של התסרוקת של מיאבי כי בא לי לעשות חדשה וחשבתי על זאתי^^ יש למישהו
../images/Emo207.gifסליחה שאני מנצלשת לפה לא מצאתי לאן..אם זה לא בסדר אז תמחקו את ההודעה שלי.. אמ. טוב רציתי לשאול אם מישהו יכול לשים פה תמונה ממש מובנת של התסרוקת של מיאבי כי בא לי לעשות חדשה וחשבתי על זאתי^^ יש למישהו
H Hikaru New member 25/6/06 #31 XDDDD תסרוקת? אחת, כאילו? את בסדר? יש לו עשרות תספורות. תגידי איזו את רוצה. O.O