חדשה...

חדשה...

שלום לכולם אני נוסעת לפולין ב1.8 ואני ממש מתרגשת מי שכבר נסע יכול להגיד לי כמה כסף כדאי לקחת לביזבוזים שם?והחדרים במלונות שם קטנים או גדולים והמיטות זוגיות?מצטערת על כל השאלות פשוט אני ממש מתרגשת..:]

ashkeloni

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

החדרים במלונות בגודל סביר, יש בתי מלון שבהם החדרים ממש יפים (כמו לובליאנה בלובלין, החדרים היו מדהימים!!) ויש כאלה שבהם החדרים קטנים יחסית למלונות האחרים. הייתי אומר שלא יותר מ100 דולר. בחדרים שבהם אני הייתי המיטות לא היו זוגיות אבל היו כאלה עם מיטות זוגיות, נדמה לי... שיהיה לך מסע מוצלח!

תשובות

אממ אנחנו היינו ב-3 בתי מלון ב-2 מלונות החדרים היו גדולים ונוחים (בזה בקרקוב החדרים והמלון היו ממש ברמה גבוהה) ובמלון אחר (3) החדרים היו פיציים... אממ יש לכל אחד מיטה והמיטות יחסית גדולות כאלה... ובמשלחת שלי היו בערך 150 אנשים... ולקחתי מעל 300$ ובזבזתי ממש קצת כאילו... מסע מוצלח ואם יש לך עוד שאלות את מוזמנת...

ashkeloni

New member
מממ

מהשיכבה שלי יצאו 2 חבר'ה, יצאנו עם הי"א'ים (משם יצאו 9 בנות) וזהו בעצם ^_^

אממ, ../images/Emo110.gif

הקטע הוא שבמסע לפולין ישנים בבתי מלון, ולא אכסניות. אז החדרים שם נורא ראויים. יש כאלו שממש יפים (כמו הולידיי אין אקספרס - שהיה ממש ממש יפה), ויש כאלו שפחות... אבל אפחד לא יגעיל אותך כמו חדר בטיול שנתי
ואממ, בזבוזים? תלוי אם את מתכננת לקנות דברים או שיהיה לך רק להוצאות בסיסיות... תכלס אין שם הרבה הוצאות, כי אין כמעט זמן חופשי... קחי 100-150 דולר, רק שיהיה לך, כדי שלא תרגישי שאת צריכה לא להוציא על משו אחד כדי שישאר לך למשו אחר... כסף הרי תמיד אפשרל החזיר לבית, לא? אבל מה שכן! אם את מתכננת לעשות קניות בדיוטי פרי - קחי סכום נפרד...

שרוך

New member
אז ככה

בס"ד בוחניקית שלום רב... א' את טסה בתאריך חזק זה היום הולדת שלי ... אז תחשבי עלי... תתרגשי זה טוב זה חשוב ומהנה .... תקחי בערך 200$ לדיוטי פרי לנו לא הרשו לקנות כלום בפולין ולא היה מתי רק קנינו שתיה בדרכים וזהו ככה שחזרתי עם הרבה עודף... החדרים זה סביר יש ויש למשל אני הייתי בחדר של 3 אז היה לנו מזל שלרוב קיבלנו סוויטה אבל זה ממש מזל יש חדרים שזה זוגי ויש שזה נפרד זה ממש תלוי במלון לרוב ישנים שם בזוגות... אם את רוצה עוד עזרה שאלה אני פה בשמחה... שרוך

את טסה לפולין לא לארה"ב!

שלום לך, אני גם נוסעת לפולין באוגוסט ואני קצת מזדעזעת מההודעה שלך. את יודעת בכלל למה את נוסעת לשם? זה לא טיול שנתי! המסע לפולין הוא כדי לנסות ולהבין אפילו בקצת מה לעזאזל הלך שם לפני עשרות שנים. את לא הולכת לעשות כיף חיים ולעשות שופינג ולהינות! אכתפ לך מהמיטות בבתי המלון?!? תגידי, מה את טסה לפולין בכלל? טוסי לארצות הברית! אני מצטערת אם אני נשמעת מגעילה או משהו אבל זה ממש מזעזע. תחשבי לאן את הולכת לפני שאת טסה ואם זה באמת שווה את זה. ואני לא הייתי אומרת שאני מתרגשת לטוס לפולין אני הייתי אומרת שאני מתה מפחד...

y a ® d e n

New member
למה את צריכה להטיף לה מוסר ולהתנפל?

היא כולה שאלה כמה כסף היא צריכה לקחת ואיך המלונות שאלה לגיטימית לגמרי לא על כל דבר צריך להתקומם ולהתעצבן ולשפוט היא לא אמרה 'הווו אני נוסעת בשביל הקניות ולא אכפת לי מה יש שם בכלל' כולה שאלה כמה כסף להביא! ומה רע בלהתרגש לקראת המסע? כולם מתרגשים לחלק זה גם מפחיד, אבל למה לשפוט אותה וישר להתנפל עליה.. מיותר.

שלום!

אם את רוצה לבזבז קצת בפולין תביאי בסביבות ה-220 דולר(יש על מה לבזבז). לדיוטי פרי תביאי כסף בנפרד. לגבי המלונות: אנחנו ישנו ב-2 מלונות טובים עם חדרים גדולים וברמה! לגבי המשלחת: יצאנו 32 תלמידים. ולגבי זאת שתקפה:מיותר לגמרי.רשמת הרבה שטויות.....מסכים עם כל מילה של ירדן!

קצת כבוד למרות שאין הסכמה

שלום קודם כל אני ממש לא תקפתי והייתי מודה לך אם לא תחשוב עליי כמישהי שתוקפת. דבר שני- אני ממא לא חושבת שרשמתי שטויות- האם אתה נסעת לפולין בשביל השופינג והחדרים? האם אין ערכים יותר חשבוים מזה במיוחד בפולין? אני פשוט לא מבינה את זה. האם זה היה טיול שנתי בשבילך? תסביר לי בבקשה, אני באמת מעוניינת לשמוע איך עבר עליך המסע כמישהי שעוד מעט טסה. אבל אני חזקה בדעה שלי שבזבוזים ומלונות זה לא העיקר בפולין.למה לתת לפולנים האלה עוד כסף בנוסף למה שהם מקבלים מהמסעות האלה? הרצחת וגם ירשת?

אז ככה:

1.סבבה...אני מתנצל! 2.ממש,אבל ממש לא!...המסע היה מאוד חשוב לי(אני גם נכד לניצולי שואה)... אני טסתי קודם כל בשביל ללמוד על השואה יותר,להבין את הסיפורים שסבא שלי סיפר לי וכו.. בנוגע לחדרים ולקניות:כל אחד ורצונו..אני מצאתי דברים נחמדים לקנות וקניתי...לגבי החדרים-בלילות יש את הצחוקים בחדרים וזה מה שיפה במסע הזה(הניגודים בין עצב במשך היום לבין הצחוקים בלילות). אני מתנצל שוב! מתי את יוצאת לפולין?

תודה

אני מקבלת את התנצלותך ומתנצלת שוב אם פגעתי המישהו זו לא הייתה הכוונה שלי. אני מעריכה את הסיבות שלך לטוס לפולין, כל אחד והסיבות שלו. אני טסה בעזרת ה' באוגוסט 22.

למעלה