עדיין לא מסכימה איתך...
אין שום דבר פסול, אני חוזרת שום דבר פסול, לדעתי, במה שהיא כתבה. זה שהיא כתבה על הנושאים האלו זה לא אומר שזה מה שבראש מעייניה, היא שאלה שתי שאלות הגיוניות לגמרי. את מגיעה לפולין מן הסתם לא בגלל שאת הולכת לקניות ולא רק אם המלונות גדולים, וגם אצלה בהודעה שום דבר לא העיד על זה שזה רק מעניין אותה, היא בחרה להיכנס לפורום הזה כדי לדעת פרטים טיפה יותר טכניים ולקבל משוב מאנשים שכבר היו שם. שוב פעם, שום דבר בנוסח שלה לא הראה על זלזול במטרות של המסע ובחוסר הבנה, היא שאלה פרט טכני קטן, והאמת היא שהוא גם משמעותי. היא רוצה לדעת כמה כסף לקחת כדי שלא יקרה מצב שהיא תיתקע בלי כסף שם. וגם בקשר למלון היא רצתה לברר איך זה שם, כי גם זה פרט טכני, אומנם דבר שולי יותר מבחינת המסע אבל שום דבר ממה שהיא כתבה לא העיד על זה שאם לא יהיו חדרים גדולים היא לא תיסע, התעניינות בפרטים טכניים נטו. גם אני נוסעת החופש לפולין, ואת קצת תקפת אותה על מה שהיא כתבה. יכול להיות שזה מקומם אותך או משהו כזה, אבל המלצה שלי היא תשחררי קצת לחץ. אני נוסעת לפולין בכלל שאני רוצה לראות ולא לשכוח ותמיד היה לי ברור וחשוב שאני נוסעת. אבל רצון לדעת פרטים טכניים כאלו הוא ממש לא פסול והוא הגיוני. תנסי לקרוא את ההודעה ולחשוב שוב אם באמת היה צורך בהודעה הקודמת שלך