חדשה...

../images/Emo72.gifהיא סכ"ה רצתה

[URL='http://']לדעת את התנאים שבהם היא תשאר שם, כל אחד רוצה לדעת דבריםכאלה לא?[/URL] [URL='http://']ובקשר לכל השאר, טסים לפולין בעיקר בשביל ללמוד אבל ממש נהנהים במסע,כן נהנים אני אישית נהנתי ממש במסע שלי, נהנתי מהלימדה, מהתמיכה, ומהצחוקים שהיו באוטובוס למלון אחרישכולנו התפרקנו במידאנק, כן המסע אמור להיות מהנה, ולא בגישה של, פולין דיכאון מוות שואה, לבוא בגישה של אני הולך ללמוד משהו, אני הולך לראות דברים ובנוסף אני אני אראה את התרבות הפולנית. ולא רק בגישה של דיכאון אחרת די נהרס המסע[/URL]

לא מטיפה מוסר, אבל תחשבי על זה...

אני לא התכוונתי להטיף לה מוסר. אבל כמישהי שנוסעת עוד מעט לפולין אני לא חושבת שעיקר ההתעניינות צריך להיות כסף לבזבוזים ואיך המלונות. תחשבי על זה- האם זה מה שמי שנוסע לפולין צריך לחשוב עליו בכלל? הסגנון כתיבה שלה פשוט-היה נראה שהיא מתרכזת בדברים הממש שטחיים ולא חשובים וזה ממש הפריע לי. לא התכוונתי לפגוע, חלילה, רק להסב את תשומת ליבה שיש למסע לפולין מטרה הרבה הרבה יותר חשוב מבזבוזים- "הרצחת וגם ירשת"? והאם החדרים קטנים או גדולים. נקודה למחשבה...

איזה שטויות!!!

יואו כמה שטויות את מדברת.... ברור שזה יענן אותה כמה כסף בערך להביא (היא לא רוצה לקחת פחות מידי ואז להתקע) ובקשר למלונות זה טבעי שלפני שאת נוסעת למקום מסויים יהיה לך חשוב לדעת אם המלון ברמה טובה-סבירה כזאת ולא איזה חור....

y a ® d e n

New member
עדיין לא מסכימה איתך...

אין שום דבר פסול, אני חוזרת שום דבר פסול, לדעתי, במה שהיא כתבה. זה שהיא כתבה על הנושאים האלו זה לא אומר שזה מה שבראש מעייניה, היא שאלה שתי שאלות הגיוניות לגמרי. את מגיעה לפולין מן הסתם לא בגלל שאת הולכת לקניות ולא רק אם המלונות גדולים, וגם אצלה בהודעה שום דבר לא העיד על זה שזה רק מעניין אותה, היא בחרה להיכנס לפורום הזה כדי לדעת פרטים טיפה יותר טכניים ולקבל משוב מאנשים שכבר היו שם. שוב פעם, שום דבר בנוסח שלה לא הראה על זלזול במטרות של המסע ובחוסר הבנה, היא שאלה פרט טכני קטן, והאמת היא שהוא גם משמעותי. היא רוצה לדעת כמה כסף לקחת כדי שלא יקרה מצב שהיא תיתקע בלי כסף שם. וגם בקשר למלון היא רצתה לברר איך זה שם, כי גם זה פרט טכני, אומנם דבר שולי יותר מבחינת המסע אבל שום דבר ממה שהיא כתבה לא העיד על זה שאם לא יהיו חדרים גדולים היא לא תיסע, התעניינות בפרטים טכניים נטו. גם אני נוסעת החופש לפולין, ואת קצת תקפת אותה על מה שהיא כתבה. יכול להיות שזה מקומם אותך או משהו כזה, אבל המלצה שלי היא תשחררי קצת לחץ. אני נוסעת לפולין בכלל שאני רוצה לראות ולא לשכוח ותמיד היה לי ברור וחשוב שאני נוסעת. אבל רצון לדעת פרטים טכניים כאלו הוא ממש לא פסול והוא הגיוני. תנסי לקרוא את ההודעה ולחשוב שוב אם באמת היה צורך בהודעה הקודמת שלך

את טועה וגם צודקת...

אני הכי לא מתרכזת במסע של קניות וחדרים אבל התעניינתי כי בחים לא הייתי שם ואתם כן אז כן שאלתי כי רציתי ללכת לשם עם קצת ידע על הדברים אני לא רואה בזה בעיה כלל וכלל..:\ ותאמיני שהמסע עצמו מאוד חשוב ואת לא יודעת כמה אז אל תבואי ותגידי סתם...:] יום טוב -נופר-

il2us

New member
את מטורפת!

אני בכלל לא מסכים איתך! דבר ראשון, פולין היא ארץ מדהימה ויפה וגם עם מקומות תיירות משגשגים בצפון ובדרום , ואני ככלל ממליץ לכל אחד לבקר שם בלי קשר ל"מסע לפולין" שזה דבר חשוב בפני עצמו ואין בו בכדי להאשים את האדמה או את העם הפולני במה שקרה , שכן העם הפולני ( ובתוכו היהודים ) היו קורבן אכזרי שלא שיתף בשום אופן פעולה עם הנאציזם הגרמני ( בניגוד לאוקראינים ליטאים צרפתים וכו' ) .... חבל שבישראל נוצרה הסטיגמה הזו על הפולנים וכאילו אסור להינות בפולין... יש רק מדינה אחת שאשמה , שדווקא אליה אני רואה כאן בישראל נכונות מטורפת לסלוח על ידי שליחת משלחות נוער בדבר נוראי שכלל איני מבין... וזוהי גרמניה כמובן. שנית, מהודעתך שוב אני רואה איך בישראל מחנכים לבכי על השואה במקום ללמוד על השואה ... חבל לי שלא מלמדים יותר בכיוון הזה של באמת הפולנים במהלך המלחמה יותר , כמו כן אי אפשר להתעלם ( וכן, לא מעניין אותי שתהיה עכשיו ביקורת לדבריי ) לכך שגם הפאשיזם האיטלקי היה בהחלט הוגן פחות או יותר עם היהודים!! ( עד לכיבוש הנאצי כמובן , רק לציין שפרט לדנמרק , באיטלקיה נהרגו הכי פחות יהודים )... את זה בוחרים להתעלם! גם פרנקו בספרד הציל הרבה מאוד יהודים ופה מתעלמים מזה ( לא שהוא היה איש טלית שכולה תכלת, אבל עובדות היסטוריות יש ללמד מבלי להעלימם ).... לכן כל השיטה של בכי לא תעזור , יש ללמוד על\את השואה בכל האספקטים ולהבין גם דברים שאולי לא נעים לנו... חבל לי שבארץ יש הרבה סטיגמות על עמים שדווקא כלל לא היו נגד היהודים ( כמדינה ).. יש כמה צעדים פה שבהחלט מעוררים אנטגוניזם במקומות מסויימים. וחבל.

Euterpe

New member
סורי אבל אני ממש לא מסכימה איתך

אוקיי את הולכת לפולין והמשמעות של המסע באמת נורא גדולה בעבורך ובעבור כל המשלחת שלנו אברה אבל זה לא אומר שלא רוצים לדעת את הדברים הבסיסיים.. זה לא שאם יביאו לנו מיטות טובות או חדרים טובים אנחנו נבקש החלפה או נתלונן, פשוט רוצים לדעת מההתחלה מה הולך להיות. וכסף זה באמת דבר בסיסי שאת רוצה לקחת ואת לא יכולה לנחש כמה!

די כבר!

טוב די הבנתי די לתקוף אותי זו הדעה שלי וכל אחד רשאי לדעה שלו! מספיק.

למעלה