חדשה :]

חח... לא אסון טבע, אבל הוא בהחלט

הזדקן יחסית לפעם. אבל מה לעשות, פעם הוא היה אליל! ומבחינתי הוא תמיד ישאר ככה....

green plan

New member
לא יודעת...

הוא נהיה מוזר... הצמות
הזקן
הגבות
הוא כ"כ השתנה!!!הוא היה כל כך מושלם!!!והוא פשוט נהרס

Dark Avanger

New member
בואנה נמאסתם

חלאס כבר עם כל השרשורי "אקסל הוא שלי" "לא הוא שלי" "לא הוא שלי" "לאאאא הוא בכלל שלי" "אקסל כ"כ מושלם" "אקסל כ"כ יפההההה" די כבר רוצים לדבר על כמה שאקסל היה יפה? פתחו לעצמכם קומונה.

למיטב ידיעתי,

הייתה קומונה, ועכשיו היא הפכה לפורום. וזכותם של כל הגולשים כאן בפורום לדבר על כל נושא שקשור לגאנז, ובטח ובטח שעל אקסל - מאחר וכיום הוא גאנז, בערך. חלאס עם העיונות המעצבנת הזאת. אין מה לעשות, אי אפשר להתעלם מהעובדה שאקסל עשה שינוי גדול מאוד במראה החיצוני שלו, וגם זה חלק ממנו. ואין מה לעשות שבכל פעם שגולש חדש יכנס וישאל "מה קרה לאקסל?", מישהו יענה לו ויתפתח דיון. אז מספיק עם ההערות האלה. לא מתאים לך לקרוא את זה - אל תקרא, כמו שאני בטוח שיש גולשים שלא אוהבים נושאים כאלה ואחרים.

Queen for a day

New member
אין שום עויינות.

גם לדעתי, זה מוגזם. וכן, כיום אקסל הוא הלהקה, כמעט. טוב, רק אמרנו את דעתינו, וזכותן להגיד מה שהן רוצות. ואת צודקת בזה שאם זה מרגיז אותנו לא נסתכל. אבל ג'יז זה בכל מקום>__< הממ טוב, לא נראה לי שיש מה לעשות בנושא. אבל, תפתחו קומונה לאקסל, זה יהיה שימושי.

danduuu

New member
זהו גמאני חושבת ככה..

זה לא מפריע שמדברים על אקסל להפך אני גם מאוד אוהבת את אקסל ואני יודעת שהוא בעצם מה שנשאר מגאנז..אבל הקטע של ה"מושי מושלם" הזה וכל הסגידה האוברייטד שיש פה זה קצת מוגזם.. אין בעיה להגיד כן אקסל יפה אבל לא לפתוח שרשור ענק שכולו סגידה אחת ענקית לאקסל וכמה מושלם הוא היה. סורי על החפירה

אין עוינות?

"בואנה, נמאסתם." זה ביטוי לא כלכך נעים לאוזן... אני לא מנסה לעורר ויכוח, אני גם לא אוהבת את האובר-הערצה הזאת לאקסל, למרות שאני מאוד אוהבת לציין מפעם לפעם שהוא בהחלט אלוהי [כן, כן] אז פשוט תבליגו, ואם זה באמת עובר כל גבול, וכל הפורום מלא בשרשורי סגידה לצמות של אקסל - אז אנחנו נשים לזה גבול. אבל כשזה קורה רק בדרך אגב, מתוך שאלה על אקסל של גולש, זה בסדר לטעמי. סבבה?

just טלוש

New member
צודקת.

אקסל של גולש? מה נראה לך שאהבנו אותו ככה?
עם הצמות הזוועות האלה?
נו באמת
חח סתם.. שיעשה מה שבא לו. ובאמת,אל תקחו את זה עד כדי כך קשה. אנחנו לא באמת כאלו,זה רק נראה. ובאמת,תבליגו,זה שטויות.

danduuu

New member
../images/Emo45.gifמסכימה.

גמאני האמת הייתי נפגעת אם היו רושמים לי "בואנה,נמאסתם"..זה קצת מעליב. אבל בעיקרון אני חושבת שאפשר באמת לפתוח קומונה קטנה על אקסל ולשים שם מלא מלא תמונות ולהגיד כמה שהוא שווה ומושלם וכוסון
וגמאני חושבת שאקסל הוא אלוהי פשוט יש גם את ההגזמות למיניהן אני בטוחה ששמת לב לזה :) בכל מקרה סורי שאני שוב חופרת ואממ תחליטו מה שבא לכם אין לי בעיה עם כלום..מפריע קצת אבל אני לא אתסכל אם מפריע לי

Queen for a day

New member
ברור,

את צודקת. מילים כאלה באמת לא נעימות לאוזן. ובכלל. וזה גם מוגזם. בכלמקרה, את צודקת.

מישו ראה רוקסטאר סופרנובה?

כי אחד מההרכב של הלהקה היה שם מגאנז.. שכחתי ת'שם.. היה לו שער ארוך שחור חלק וזקן כזה מוזר.. מי זה? *וזה סלאש שהחליק ת'שער*

למעלה