חדשה!!

ולריה2006

New member
חדשה!!

שלום! קוראים לי ולריה ואני מבאר שבע אני רוכבת על סוסים כבר כמאט 7 שנים באיזה חווה קטנה ולא מוכרת בבאר שבע........ אני רוכבת מירוצים וטיולים ( אני גם מדריכת טיולים בחווה)ואני בת 14 ( עוד חודש וחצי 15.......) מקווה להישתלב בפורום ולהכיר את כולם!! אני חולת סוסים ( עם אתם רוצים הוחכות מהחדר שלי אני יביא תמונות....חחח......)ותוכים!

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני שיר
בת 14 עוד מעט
גם אני חולת סוסים |סוס| וגם החדר שלי כולו סוסים איך קוראים לחווה הנידחת
ולמה הסוס שאת עליו בתמונה זבל
והשתלבות נעימה

stary1

New member
ברוכית../images/Emo12.gif

אני שחף, בת בקרוב 17. יש לי ארבעה סוסים. את לא נראית יותר מדי קטנה בשביל ג'וקית :X

2eye

New member
ההללווו ../images/Emo163.gif

אני עמרי, בן 13 וחצי
גמכן, מכור לסוסים. השתלבות נעימה

היי

אני אורי רוכבת בבאר טוביה בחוות אמיר, ווסטרן- רינינג וקצת טרייל כלאס... בת 14 וחצי גן...
מירוצים? מה זאת אומרת? השתלבות מהירה...

ולריה2006

New member
תודה!

לחווה אין שם! חחח... פשוט קוראים לה החווה של חיים!.... והסוס שבתמונה זבל ביגלל שהוא זבל!!!!חחח הוא סוס הרבעה ( אלוף הארץ במירוצים לשעבר) ואין לא אלוהים לסוס הזה! הוא לא דופק חשבון לאף אחד!! ( עובדה משעשעת עליו - לא סובל גברים- במיוחד לא את בעל החווה!) זה סוס מאוד מסוכן! הוא נושך ובועט ובשביל להוציא אותו מהאורווה צריך 3 אנשים חחח אבל אותי הוא אוהב!( או לפחות לא מנסה לבלוע אותי כשאני לידו!) והוא נגיד ברכיבה יכול להוריד לכם את הרגל או להעיף או שפשוט, להיתגלגל עליכם!!! אבל אני מתה עליו!!! ( קוראים לו אפשה- חחח תיצחקו כמה שבא לכם.....) והוא גם ל עוצר! עם אתם רוצים אני יביא תמונות של הסייחים שלו ( יש מלא!.....חחחח... הוא כבר סבא!) הינה

favory

New member
ברוכה הבאה =]

רוני, מחוור אמיר שבירושלים (זה ממש מוזר להגיד מחוות אמיר
), רוכבת אינליש... מגדלת סוסה אחת מדהימה סנואי שעכשיו היא מאוד חולה. בקרוב פייבורי שהוא גם צולע.. השתלבות נעימה וקצת חפרתי!

ולריה2006

New member
אתם מגיבים די מהר!חחחח

אני לא בידיוק יודעת מה השם המלא של הסוס!! אני רק עובדת איתו כול יום חחחח......מככריחים אותי!!!אכזריות!! הסוס רוצה להרוג אותי!חחחחח ( לא רק אותי!) יש לו שם קצר יחסית, אפשה + משהו ערבי....... נ. ב יש לי גם סוסה בשם סאני ( היא נראית וולשית בל היא לא!!! היא פשוט לא מפותחת ביגלל שהיתעללו בה ולא האכילו אותה טוב בחווה הקודמת שהיא הייתה ונולדה בה!!!מסכנה קטנה שלי!...) סוסה מזה חכמה! אתמול הבאתי לה איזה 8 תפוחים ענקיים ובתפוח האחרון בזמן שהיא אכלה חצי ממנו נתתי ביס והיא היסתכלה עלי כיאלו שרצחתי אותה!חחח ותבינו, זאת סוסה שליפני חצי שנה כשרק קיבלתי אותה לא הייתה נוגעת בכלום!! היא אפילו לא הייתה מריחה את הגזר או התפוח!!!( בקיצור שיגעתי לכם תשכל!)

ברוכה הבאה

אני פיצי, בת 16 מירושלים רוכבת בחוות אמיר.... הסוס ניראה ממש חמוד :) אפילו שיש לו אופי מרושע. חחח תאמיני לי לכלונו יש חדרים מפוצצים בדברי סוסים :)

למעלה