חדשה!!

SNTQ

New member
תומכת..../images/Emo45.gif

אחח שרלילות איפה המפגש ההוא?! יאללה תהיו רציניות ונארגן שוב.. *אהמדרישה לניצ ומוראהמ*

ברוכה הבאה..

שיר, עוד מעט 13 רוכבת בכפר שמואל!! שתהיה לך השתלבות נעימה!

fliperit

New member
ברוכה הבאה...

בת 14 ומדריכה טיולים? אני היחידה שחושבת שזה לא בטיחותי? ולא תופס בביטוח? ולמה את בלי קסדה? (סליחה על המתקפה...)

../images/Emo45.gifמסכימה../images/Emo107.gif

וזה לא בשביל לפגוע או משהו, זה יכול להיות מאוד מסוכן.... וסליחה שאני שואלת, אבל אני היחידה שנדמה לה שזה שמיכת ווסטרן עם אוכף אינגליש?
האם הסוס מפורזל? (כי לפי התמונה נראה לי שלא) ושוב, אני לא שואלת בשביל לפגוע. זה רק לטובתך ולטובת הסוס (ולטובת כלל האנשים בחווה). בכל מקרה, ברוכה הבאה והשתלבות נעימה.

לאן נמחק ההמשך?../images/Emo46.gif

מסכימה איתך ועם הורס לובר בקשר לזה שהשמיכה היא שמיכת ווסטרן והאוכף אוכף אינגליש.

ניצקוש

New member
מה זה עיניינך?

כל אחד ומה שהוא עושה... [סליחה עם זה נשמע תוקפני..(זה לא)]

ToryMaster

New member
כי זה מקרין על הספורט עצמו

אני בטוחה שולריה בחורה נהדרת, אבל כשחוות או ספורטאים מחפפים ועושים דברים שעשויים להיות מסוכנים [ולפעמים מסוכנים עד כדי גיחוך, לא במקרה הזה], זה מקרין על הספורט בכלליות, ועל איך שאנשים רואים רוכבים. כלומר, הרבה אנשים מתנגדים לרכיבה ככלל בגלל מה שהם רואים על מסלולי המירוצים, וגם שם זה לא בדיוק מה שנראה לעין. מעבר לזה, זה גם עניין של איכפתיות, יש אנשים שבאמת לא רוצים לשמוע בחדשות על בחורה בת 14 שנהרגה כי רכבה בלי קסדה.

כל אחד ומה שהוא עושה- בסדר

עד שזה מגיע לעניינים לא בטיחותיים. היא בת 14 ורוכבת בלי קסדה- זה לא בטיחותי. וזה יהיה ממש לא בסדר אם מישהו לא יישאל למה היא בלי קסדה ולא יזהיר אותה. ולהדריך בגיל 14? זה בכלל נשמע הגיוני? .

עדימ

New member
שלום גם אני מאיזור באר שבע

רכבתי תקופה קצרה עם מדריכה באיזו חווה נידחת בב"ש. וכעט כבר קצת יותר משנה עם קטי בקיבוץ להב. הרבה דראסז' מעט קפיצות. תהני!

ווינגז

New member
הבהרה והתנצלות

להודעות שלא נמחקו פה היום (ובהן גם אני השתתפתי) אין מקום על גבי הפורום (מכמה בחינות) ולכן הן נמחקו עכשיו. אני מתנצלת שלא מחקתי את ההודעות עד עכשיו ומתנצלת על ההשתתפות בהן. בכל מקרה, אני מבהירה שוב, להודעות מתסיסות אין מקום על גבי הפורום, ושיחות אישיות אפשר לקיים בשרשור ה
הקרוב. שוב סליחה.

ולריה2006

New member
חזרתי מהחווה!...

הסוס כן מפורזל!! ברור כן!!!! הינה תמונה ( לא הכי ברורה להוכחה.....חחח.....)שניה אחרי ששטפתי אותו!.... אני רוכבת עם הסוס במנג'( למי שלא שם לב!!) ואת הקסדה אני מורידה תמיד!חחח ...אני לא מסוגלת להיות עם קסדה!!!ואז אני חוטפת צעקות על זה....חחח) אני בחווה הזאת מגיל 0 ובעל החווה סומך עלי בעיניים עצומות!!!(ותעודת מדריך אפשר לעשות מגיל 16 אבל יש סיכוי שאני יעשה בקיץ!!) החווה הזאת היא לא כמו החוות שלכם!! זאת לא חוות אינגליש\ ווסטרן זאת חוות טיולים השכרת סוסים לצילומים ושיעורי רכיבה בסיסית! יש לנו רק שני מדריכים בחווה וכול המשפחה שלו גם עובדת בחווה מידי פעם..... ויש אותי ועוד כמה בנות שהם מתנדבות בחווה בתמורה לשיעורי רכיבה!! ובקשר לאוכף והשמיכה - השמיכה מתאימה לאוכפים שיש בחווה ( אוכפי טיולים) והאוכף שאני יושבת עליו זה אוכף ניומארקאט ( אני לא בטוחה שככה כותבים!זה אוכף אימון למירוצים) ויש גם אוכף מירוצים אקסטרה פיצפון! וסתם לקחתי תשמיכה כי היא נוחה..... זה לא מתאים ??זה לא עושה משהו רע לגב הסוס נכון???

ולריה2006

New member
תמונה חמודה ......

הפוני שבתמונה קופץ מזה טוב! איזה יום אמרתי לבעל החווה שזה מבאס רצח שאי אפשר ליקפוץ עם סוסים אז הוא אמר שיש לנו סוסים שקופצים( את הסוסה שלי לימדתי!) אבל אסור ליקפוץ ביגלל שהמנג' עגול וגם קטן וזה מסוכן אבל אפשר עם הפוני... אז זה מה שיצא!

daniel1235

New member
זה רק אני או שהוא קופץ מעל ברזל?

מה יקרה אם הוא יתקע בברזל זה יכאב קצת יותר מקורת עץ

סוני DSCH1

New member
אני

חושבת שאת צודקת. אל תתעצבני או משהו הם ככה כול הזמן וגם אני. ברוכה הבאה אני מץר אבל אני כרגע בהפסקה אני רוכבת ווסטרן עוד מעט בת 18 חחח הולכת לרכב בלי קסדה חחחח

למעלה