חדשה ^^;;;

חדשה ^^;;;

נמ...שלום,קוראים לי יובל ו...אני חדשה D: אני בת 13,מהנגב,ויש לי ידיד בשם טלצ'אן שכיוון אותי לכאן ^_^ אמ...נעים להכיר,ומקווה להשתלב מהר...או משו @_____@;;;

NoAmItA ChAn

New member
ברוכה הבאה DDD:

הכינוי של טלצ'אן הוא SaijinKun. לי קוראים נעם ואני בת 14 וחצי מתל אביב ^^. ספרי עוד קצת על עצמך וזה כמו אנימות אהובות, ספרים, סרטים, תחביבים, בע"ח (נו מה זה חשוב >.<) ועוד כל מה שעולה לך בראש D: אז השתלבות מהירה ומהנה ^^.

הו,אני יודעת מה הכינוי של טלצ'אן :ם

פישפשתי כאן כמה זמן וניהלתי איתו כמה שיחות בצ'אט~ ^_^; וכיף לך...תל אביב...אוטאקו...דיזינגוף...מקס ברנר ;0; ו...עוד על עצמי...אמ... אנימות אהובות-מאי הימה/אוטומה(נאטסוקי *-*),ג'וני קוקאי (12 הממלכות XD),בליץ'(יורואיצ'י סאמה ^0^),וואן פיס (צ'ופר *____________________*) ולאבלס(סובבבבבבייייייי *.*). ספרים-הארי פוטר XD אמ...אני לא רואה סרטים,אני אוהבת לנגן על אורגנית,לשחק שחמט וגם קצת גו(נו מה אני אעשה שיש לי תחביבים של חננות...;;),לצייר ולנתח אנשים מתים D: (המקצוע העתידני שלי ~~) וחיות-אני צמחונית נוטה ליהיות טבעונית D: (הידד,צמחונים רולז~ ^_^) הו,ומי שראה צ'ופר או לחלופין-בנדאמית עם כובע ופרווה בקון-זאת הייתי אני D: ותודה~ ^_^ (אני מדברת יותר מידי @____@;;; ההתמכרות לשאלונים משתלטת עליי! ><)

Mana Sama

New member
הו את מכירה את הבן שלי XD

נה..ברוכה הבאה וזה ^^ אני קסואי,עוד 3 חודשים 18 השתלבות נעימה :}

SaijinKun

New member
היי יובלצ'אן 3:

אז בסוף כן הצטרפת!@$@% >_<; השתלבות נעימה וכאלה :ס ..אני רוצה את הצ'ופר השמן שלך.

נו מה אני אעשה.הייתי צריכה להחזיר

לך על החיבוקציצי שנתת לי היום ^-^ ואף אחד לא מקבל את הפלאשי צ'ופר,לא שוב! >< פקאצות מהכיתה שיחקו איתו מסירות,והן ניסו לבדוק אם הוא בן או בת ;; מה עכשיו חסר לו ולמוח התמים שלו?!שטיפת מוח של יאוי? T^T דיי להתעללות...דיי...T__________T

Lust chan

New member
יובלצ'אן!11../images/Emo135.gif

את בטח לא זוכרת אותי אבל לא חשוב ^^; אממ, זו גלצ'אן. ברוכההבאה, תהני בפורום 3:

Lust chan

New member
אתה רציני? סO;../images/Emo135.gif

אבל לפי ההודעות שהיו לה בפורום אנימה ומנגה היא ממש אהבה שוג'ו איי! סטרופאניק ואוטנה והכל י__י;;;

למעלה