חדשה ^^;;;

ולפני כמה זמן _זה_ היה? XD

כאילו,פעם אהבתי שוג'ו איי יורי ודברים כאלה,אבל אז גם הייתי חולת נפש D: עכשיו אני אוהבת כל אנימה טובה...רק שיש לי סלידה מלסביות כמעט כל הזמן ו...יש לי נטייה לאהוב הומואים כמעט כל הזמן ^_^~ ורק שתדעי,שסטראווברי פאניק זה הדבר הכי פחות תמים שבן אדם יצר איי פעם! =_= אני עדיין זוכרת את זה...יורי...דשא...*מתה* אבל תודה בכל מקרה= ^____^=

Lust chan

New member
אבל למה סלידה? י__י;../images/Emo135.gif

אני לא מבינה איך אפשר לאהוב משהו כ"כ ואז לסלוד ממנו. [חוצמזה, אני כבר מאז כיתה ו' חולת שוג'ו איי. זה.. תמים כזה TT;]

סיפור ארוך שאני לא ממש ששה לספר >>;

תמים הא? רואים שלא צפית בסטראווברי פאניק =_=

את לא רוצה לצפות בזה...באמת שלא ס_ס

כלומר...הסדרה נחמדה ומצחיקה כזאת,וממש חביבה.אבל הבעיה זה עם הקטעי יורי שדוחפים לכל מקום כי היוצרים פחדו שלא קורים מספיק דברים בסדרה >>;;; אבל הכי עיצבן אותי-ש_כולן_ שם לסביות#F%^YG זה הורג אותי! ולא מספיק לסביות,גם לסביות לא תמימות T__________T אני לא חושבת שאני היחידה שהסדרה גרמה לה לרצות לחזור בתשובה,אבל לכי תצפה בזה ותחליטי את בעצמך...אולי תאהבי את זה בסופו של דבר >>;;

Mana Sama

New member
ראיתי AMV של זה וזה חמוד ^^-

ואין לי בעיה עם יורי..אני נמשכת לבנות =P

זה לא בגלל עצם העובדה שיש שם יורי.

זה בגלל שהם תוקעים אותו במקומות הכי דפוקים בעולם בלי שום קשר לכלום וסתם הורסים בגלל זה דמויות ומערכות יחסים תמימות ><;;;

Nittle Grasper

New member
נראה לי שיש לי אותך במסנג'ר ../images/Emo12.gif

מלפני איזה.... 454897 שנה, פלוס מינוס
מווווחע D< ס.ס עזבו, עשיתי קצת סמים, זה כנראה עדיין משפיע X_X (אני רצינית!!! מוחעחעעע D< ._. XDD עזבו *אי החלטיות לגבי אייקונים*)

Nittle Grasper

New member
כן, עד הרגע שבו תיכנס בי משאית ../images/Emo9.gif

אני מתגעגעת אלייך ;; <זהו, כשאני אתחבר למסן (וזה בטח יקרה בחופש, אני מקווה) אני מציפה אותך ועוד אנשים $(%)$%R@> 3>

למעלה