היי:]] אני במכבי כ"ש!! אני שיר מכפר שמואל, רוכבת 4 שנים.. ויש לי סוס.. יש מצב אני מכירה אותך...
ק קפלניתתת New member 16/5/07 #21 היי:]] אני במכבי כ"ש!! אני שיר מכפר שמואל, רוכבת 4 שנים.. ויש לי סוס.. יש מצב אני מכירה אותך...
ס סוני DSCH1 New member 16/5/07 #20 ברוכה הבאה היי אני תמר בת 18 רוכבת ווסטרן בחוות מועדון רוכבי יפעת
S Smart Little Lena New member 16/5/07 #23 יש לו/ לה רגל..עם תסתכלי טוב על התמונה תיראי שהרגל החיצונית קצת מוסתרת ע"י הרגל הפנימית..
ס סוני DSCH1 New member 17/5/07 #28 זה לו אפילו שהסוס נראה כמו נקבה ואפילו שאני קוראת לו הומו קטן ושקסי חחחחחח התחלתי לרכב עליו לפני שבוע בערך ואני מאודת ומוקסמת ממנו הוא הסוס הראשון שרכבתי עליו מממש רייניג
זה לו אפילו שהסוס נראה כמו נקבה ואפילו שאני קוראת לו הומו קטן ושקסי חחחחחח התחלתי לרכב עליו לפני שבוע בערך ואני מאודת ומוקסמת ממנו הוא הסוס הראשון שרכבתי עליו מממש רייניג
ס סוני DSCH1 New member 17/5/07 #27 יש לו 4 רגלים פשוט הפשוש רץ והרגל מוסתרת על ידי הרגל הפינמית בתמונה פה ראוים את 4 הרגלים שלו אבל לפי דעתי התמונה הזאת פחות יפה מהקודמת
יש לו 4 רגלים פשוט הפשוש רץ והרגל מוסתרת על ידי הרגל הפינמית בתמונה פה ראוים את 4 הרגלים שלו אבל לפי דעתי התמונה הזאת פחות יפה מהקודמת
ס סוני DSCH1 New member 17/5/07 #31 תודה כן זה נור הוא סוס תחמן וטיפה מניאק הוא בן 10 יודע את העבודה ויודע טוב מאוד איך לצאת מהעבודה בקלות רבה חחחח באקים וכו.....
תודה כן זה נור הוא סוס תחמן וטיפה מניאק הוא בן 10 יודע את העבודה ויודע טוב מאוד איך לצאת מהעבודה בקלות רבה חחחח באקים וכו.....
O ocean zd New member 16/5/07 #24 ביג וואלקם~!~ אני מיי בת 16 וחצי רוכבת ומתחרה דרסג'.. בחוות הפסגה וזה האהובי שלי...
G gili600 New member 17/5/07 #26 welcome! אני גילי, כמעט 14 מהמרחב הפתוח (כ"ש) אגב, איזה סגנון את רוכבת? ואיפה? השתלבות מהירה וכיפית
R ram ram New member 17/5/07 #32 ברוכה הבאה..!../images/Emo13.gif אני רם, בת 15... רוכבת ווסטרן בחוות עמק הבוקרים... השתלבות מהירה...