יערונהה..! זאת בר.. איזה כיף שגם את פה! השתלבות נעימה..
M m i s s B New member 27/5/07 #20 יערונהה..! ../images/Emo23.gif זאת בר.. איזה כיף שגם את פה! השתלבות נעימה..
ח חריקת New member 28/5/07 #26 הי הי שמי וויליאהם ריצ'ארד פנקוליין אני גר בהולנד אבל חוזר ארץ זבת חלב עוד חודש לתמידP יששששששששששששששששששששששששששששששששששששש רוחב בחוות גוסלום באמסטרדם על סוס בשם ווסיניו D מנג'ר השתלבות נעימה ווממככררתת!!!!
הי הי שמי וויליאהם ריצ'ארד פנקוליין אני גר בהולנד אבל חוזר ארץ זבת חלב עוד חודש לתמידP יששששששששששששששששששששששששששששששששששששש רוחב בחוות גוסלום באמסטרדם על סוס בשם ווסיניו D מנג'ר השתלבות נעימה ווממככררתת!!!!
M MAYA 4827 New member 28/5/07 #27 ברוכה הבאה=] מיה, 14, כפר שמואל../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif
S SoosKatan New member 28/5/07 #28 שלום יערה אני ליאור, רוכבת בחוות גליל ים בהרצליה בת 14, כתה ט' ויש בבעלותי את רוקיטה -> אגב, אני רוכבת ווסטרן
שלום יערה אני ליאור, רוכבת בחוות גליל ים בהרצליה בת 14, כתה ט' ויש בבעלותי את רוקיטה -> אגב, אני רוכבת ווסטרן
S SUFA theOUEEN New member 28/5/07 #29 ברוכה הבאה.. גל,בת 14.5 רוכבת במרחב הפתוח-כפר שמואל,בחוות אייל השתלבות מהירה..
ע עדן ורק עדן New member 28/5/07 #30 וואלקםם הי יערה אני עדן אני רוכבת בחוות משה, עוד שלושה ימים יומולדת 14. אני לומדת אינגליש [שליטה אופקורס ] אממ יש לי סוס [גוש שומן] אממ וזהו! השתלבות מהירה ! תמונה של השמן טוסיק חתיכי של אמא
וואלקםם הי יערה אני עדן אני רוכבת בחוות משה, עוד שלושה ימים יומולדת 14. אני לומדת אינגליש [שליטה אופקורס ] אממ יש לי סוס [גוש שומן] אממ וזהו! השתלבות מהירה ! תמונה של השמן טוסיק חתיכי של אמא
ע עדן ורק עדן New member 28/5/07 #31 נצל''ש... שכחתי לשאול יש מישו שלקח את האליפות מהפורום?? סליחה על השאלה הלא קשורה אבל זה סתם מסקרן. פיספסתי תשירשורים של האליפות.
נצל''ש... שכחתי לשאול יש מישו שלקח את האליפות מהפורום?? סליחה על השאלה הלא קשורה אבל זה סתם מסקרן. פיספסתי תשירשורים של האליפות.
כ כל עולמי סוסים New member 29/5/07 #32 היי ../images/Emo13.gif ממצב../images/Emo35.gif שיר, בת 14, ווסטרנית מסוסים בכפר השתלבות נעימה