חדשה :)

Fairy24

New member
חדשה :)

אני טל ואני מאוד נמשכת לתחום הרוח, וגם עוסקת בו. בטח נכיר יותר בהמשך.

Fairy24

New member
דגים חיים

בדרך כלל שוחים עם הלהקות שלהם נגד הזרם.. חוץ מדגי טונה, נראה לי. דגים נותנים לזרם לסחוף אותם כשהם מתים. ותודה.

סיריוס1

New member
תקשור אינטואיטיבי לגבי פיות ופיים (פייה זכר)

"שלום, אני ממסר אהליאל, הפעם ברצוני להאיר את מקומכם לגבי פיות ופיים. העולם כאשר נברא לפני זמן שהוא מהווה משמעות של מרחק בהווה מנקודת השורש שלו, כלומר כ-5780 שנה לערך לפי ספירות השמש שאתם רואים בהווה כזמן עבר. העולם היה כולו יער וחיות ומלא בפרחים ובשיחים ובעננים ומעיינות וצוקים תלולים. הכוכבים היו פתוחים לכל חי והיו דרכם נעים בטיסה ומעוף יצורים מעולמות מקבילים, רובם היו טובים. כל חי היה חי מזרעים. הטורפים היו אוכלים בשר מוכן ללא הרג שהיה מגיע מצמחים מיוחדים, היו אז יצורים בצלם אלוהים כאדם אולם לא אדם, הם חיו במערות ובעצים ענקיים, יש להם כנפיים הזוהרות בחושך, וגודלם הוא כגודל האגודל של אדם. הם עדיין חיים בעולם שלכם וכאשר הם עפים לידכם אתם רואים בזווית העין נקודה זוהרת עולה או טס הצידה. הם לא נראים לכם מאז השינוי של סגירת העולם מעולמות אחרים מה שמתואר בסיפור המבול ונוח. רק החיות שנגלות לכם עברו את המימד יחד אתכם, שאר היצורים נשארו במימד הקדמון של ארץ שאינו סגור לעולמות מקבילים. הפיות והפיים חיים כבני אדם רק ללא הצורך לקיים זה את זה, הם מקבלים את כל צרכם מהטבע כמו חיות, הם בעלי יכולת דיבור אולם שפתם נגלית כציוץ דק לכם, הם בעלי יכולת לימוד ושפה ומדע המשתנים ממקום למקום. הם חיים בטבע אולם יש להם מדע של קסמים ופלאים שאותם הם לומדים על ידי הזקנים של השבט שלהם. הם מקיימים יחסי מין ומולידים, אולם טוהר ליבם וגופם מונע ממכם לראות אותם. הם אוהבים לעזור לבני אדם שנראים להם טובים. הפיות והפיים כאשר מלווים אדם מקבלים רוח לא טובה מאותו אדם וכתואצה מזה הם מאירים באור כהה יותר ככדור זהוב שמרחף ליד האדם, צבעם הטוהר הוא לבן בוהק. הרבה סיפורים נכתבו עליהם, הפיות והפיים קימים ללא תלות באמונה בהם שכן הם יצורים חיים בדיוק כמוכם, רק במימד מקביל לשלכם. הפיות חיים 400 שנים לפי זמן ארץ. הם מתים בבתי קברות מיוחדים שהם מחזיקים מתחת לאדמה. את חיי היום יום הם מעבירים בליווי בני אדם וחיות, לימוד ומחקר ויצור מוצרים שהם קוראים: "אומנוליתי", הם מבינים כל שפה שכן הם שומעים את רוח החיים עצמה ולא את ההברות מפי האדם. הם יפים מאוד לובשים בגדי עור שנעשו מעלים ופרחים במימד שלהם הנראים כלבד צבעוני ועמוק. הם זוהרים עבורכם שכן הם בעולם בו החומר לא נפרד מהרוח. הפיות והפיים עפים ויודעים על שערים מיוחדים שנמצאים במקומות עם הרבה צמחים, אלו שערים שנבנו על ידי מלאכים כדי לאפשר מעבר חופשי למלאכים הקטנים ( כמו פיות ) שעושים עבודה בעולמות השונים. כאשר הפיות והפיים חוגגים, הם חוגגים לרוחות הטבע ומאמינים באלים הרבה כולל האל של ישראל ( יקו"ק ). הם אוהבים ורגישים מאוד וחלקם מתגלגלים כבני אדם לצורך תיקון כלשהו של נשמתם, כאשר אחד מהם חי כאדם, יש באזור שלו מושבה שלמה של פיות ופיים ששומרים עליו ועוזרים לו בתת-מודע שלו. הם יצורים טובים ונחמדים לכם" סוף תקשור.

maysabel

New member
אכן תכשור יפה,מזקיר אגדות יפות../images/Emo140.gif

כלל ברזל כאן בפורום, להזקיר רק עם ק' תכשור רק עם כ(פה) :))

Fairy24

New member
אני לא מאמינה בפיות

סליחה, אבל זה היה כל כך דורש. וזה באמת תקשור (או תכשור?..) יפה, רוצה לשתף בדרכים שהגעת לזה?

הסיפור שאינו נגמר

כשמפסיקים להאמין הכלום נוגס בכל פה ומחוזות נפלאים אובדים ואינם עוד אני עוד רואה פיות ופיונים מכשפות וקוסמים ועוד

Fairy24

New member
אבל מה הטעם בלהאמין בצורה נאיבית?

מפספסים חלקים מהמציאות, הריאלית והרוחנית. גם אפשר ליצור בעזרת האמונה דברים שאנחנו לא עד כדי כך רוצים בהם...

איזה חלקים מהמציאות

המציאות שלך היא אמונתך והתממשותה לך עם כל התיחכום שנדמה לך שיש בך, את מאמינה בצורה נאיבית ביצירתך שיצרת לך ושבויה בה כמוני וכמו כל האנושות כולה

Fairy24

New member
זו כבר נקודת מבט

אני מאמינה שקיימת אמת, ה-אמת, לא אתיימר לדעת את כולה, אבל חלק קטן מאוד ממנה, זה כן, כי יש דברים שבני אדם לא יכולים להגיע אליהם, אולי אחרי המוות, אולי חלק ממנה במסעות פנימיים. אז אני לא אאמין לכל דבר שיתנו לי, אלא אקח את הכל בביקורתיות וספקנות, אבל אהיה פתוחה לזה, זאת אומרת, אהיה פתוחה לזה, אבל לא אאמין בזה לפני שאני בודקת כמה אני מתחברת לזה, כמה זה נראה לי הגיוני (ראה הודעה למטה שאני עוד רגע אכתוב) וכמה זה מתקשר לשאר האמונות שלי.

אם את יודעת אמת חלקית

איזו תועלת יש לך ממנה הרי את עשויה להבין גם הפוך ממנה האין זה מה שקורה לנו פה בעולם הזה?

Fairy24

New member
שאני יודעת חלק ממנה, התשובה בגוף השאלה

אני יודעת דברים שבת אנוש צריכה לדעת כדי להתקיים, אבל אני גם יודעת מעבר לזה, כמו בני אנוש רבים מאוד אחרים. ויש לי הרבה תועלת, יש לי את הבסיס שכולם יודעים, זה שמתקיימים בעזרתו, הדברים הכי פשוטים. הדברים שמעבר לזה, אולי הם נכונים, אולי לא, צריך לחבר בין הדברים כדי להבין מה נכון ומה לא.

סיריוס1

New member
להיפך, הנאיביות היא כאשר...

...מאמינים שיש במציאות רק מה שהוכח פיזית המונית ועקבית. אולם למעשה האדם הלא נאיבי יאמין שיש הרבה יותר ממה שהוא יודע וממה שלימדו אותו, כלומר יש גם את מה שחשבו שיש ומה שדמינו שיש. אולם כאן יש דילמה, שכן האדם התמים מאמין רק במה שהוא רואה שיש או שמוכח לו שיש ואולם גם יאמין לגבי סיפורים דמיוניים, אז האם הוא נאיבי ? לדעתי הוא לא. כלומר, נאיבי זה לא תמים. תמים יאמין לכל דבר כי הכל זה אחד והכל אינסופי ולכן הכל קיים. נאיבי יאמין רק להיבט החיצוני כלומר רק למה שהוא רואה אולם לא יאמין לכל האפשרויות הקיימות בתוך מה שהוא רואה. תמים = חכם, נאיבי = לא חכם. זו דעתי.

Fairy24

New member
ממ.. לא יודעת איך הגעת לזה שזו הנקודת מבט שלי

אבל אם זו הייתה, לא הייתי פה בכלל אני רואה את הכל מתקשר, כן, אבל כמובן שאני מאמינה ברוח, במישורים אחרים ובהרבה דברים שלא ממש בעולם הזה (לפחות שלא נראים לעין בדיוק), אבל אני מאמינה גם במוצק, במדע ורואה את הכל מתקשר, הכל מתחבר וששום דבר לא סותר דבר אחר, כי אחרת זה היה לא אמיתי. אני מאמינה שאפשר להוכיח את הרוח, כבר עשו את זה עם כמה דברים (הילות וטיפול "אלטרנטיבי"), אבל אפשר יותר מזה אם היו מקשיבים, אפשר לבוא אל מדען, לפתוח לו מפה אסטרולוגית\נומרולוגית\כל דבר אחר, לספר לו על העבר שלו, על העתיד שלו, להמם אותו בפרטי פרטים שיודעים על העבר ועל האופי שלו, וחוץ מזה אפשר להראות עוד כל מיני תחומים. ובשביל להגיע להקשבה הזאת, אפשר לעשות איזה כישוף.

למעלה