חדשה :)

maysabel

New member
מוצקה (חושבת)

פעם עולה....................תמיד עולה :) כיף לעלות

שאלי אדם אוהב

ויוכיח לך באותות ובמופתים כי האהבה מוצקה היא ויסודותיה איתנים בחלוף העיתים יש ויאמר אחרת אך זה כבר סיפור אחר

maysabel

New member
לא שאלתי..עניתי לה בכאילו שאלה מרמזת..

יודעת אהבה אני באהבה אליך מאיזה

Fairy24

New member
מוצקה לא, מוכחת אולי

יכולה להיות. אבל אין לי כוח לדבר על אהבה, אהבה זה לחלשים

maysabel

New member
אז אני האדם הכי חלש הקיים על פני האדמה

אהבה שהיא אהבה בה' הידיעה..אין צורך בהוכחה היא פשוט הווה.. הבאתי זאת כטענה לדברייך המבקשים הוכחות והמחשה..יש דברים שאין בהם צורך שכזה בשביל להוות.. פשוט יודעים. אהבה היא עוצמה..עוצמה נובעת מבפנים..חולשה קשורה לכוח וכוח הוא לעולם חיצוני שבוע טוב לך מלא חולשות..... :)) וחיבוק

Fairy24

New member
מה שלא מחשל, משמיד

זו הנקודת מבט מהצד השני. ולא רק שהורג ומשמיד, בזמן שזה קורה יש חולשה, חולשה בלעזוב, שאי אפשר להיות לבד, אי אפשר בלי האהבה הזאת ואי אפשר להיות אדם, אי אפשר להיות אדם מלא, זו חולשה.

maysabel

New member
זאת לא אהבה..זאת תלות :)

אהבה מעצימה..את האדם המלא זה שיכול להתחבר באמת לאהבה מתוך המלאות שלו הוא זה אשר שיאהב באמת ויתעצם מכך באהבה אין צדדים ולא מביטים מצד זה או אחר..רק מלמעלה או בעצם בפנים..או בעצם חווים :)

Fairy24

New member
כמובן

זה מעצים ומוסיף, אבל מה קורה כשאחד הולך? דברים מתפרקים והאדם מבין שהוא בעצם משהו ממש קטן, חלקים נעלמים ממנו, חלקים שלא שייכים לו נשארים וכמה דברים מתערערים, כמו למשל, החלקים, "מה ומי הייתי קודם", "מה אם לא היינו נפגשים", "מה ומי הייתי איתו ומי אני עכשיו ומי הייתי לפניו", כל מיני דברים שרק מחלישים את הבן אדם, חודרים לו לכל כיוון ומשמידים אותו.

maysabel

New member
אהבה היא אהבה

כל מה שקורה מסביב לזה הוא בדיוק מה שהאדם מאפשר שיקרה לאן הוא יקח את זה והמקום ממנו ינבעו הדברים-תלוי אך ורק במה שהאדם יעשה עם זה ובחירותיו את הנתיבים שהוא ילך עם זה. רוב הקשרים לרוב האנשים קורים למילוי צרכים מסוימים וקוראים לזה אהבה כשזאת לא אהבה בעצם. תעשי בדיקה עם עצמך מה קרה שם והאם זאת הייתה אהבה באמת. חיבוק לך ויום קסום מאיזה

Fairy24

New member
הו, אם יש משהו שלמדתי אחרי כל כך הרבה פעמים

זה ההבדל בין אהבה למשיכה\סתם רגש שהוא לא אהבה, הייתי "מתאהבת" במישהו כל שבוע-חודש עד שהתאהבתי פעם ראשונה והבנתי שקודם זה היה סתמי לחלוטין ולא אהבה בכלל. התאהבתי פעמיים וזה לא היה סתם רגש קטן או משיכה. ובקשר לדברים שאמרתי, בצורה כלשהי זה תמיד ככה. חיבוק בחזרה ותודה :)

סיריוס1

New member
טוב, אז ככה...

...אני מאמין שהפיות הם יצורים קטנים בצלם אדם. ההוכחה לקיומם הוא אלו שכן ראו אותם ודיווחו על כך. ולרוב אני מאמין להם במיוחד לאחר שראיתי כדור של אור זהוב מלווה אותי כאשר פעם הלכתי ברחוב. אמנם קשה להאמין למה שלא מוכח,אולם גם מה שמוכח רגע אחרי שמוכח זה תלוי באמונה שזה אכן עקבי ונכון. כלומר, 2+2=4 זה אמונה שזה אכן נכון כי במציאות הפיזית לעולם לא נצליח לחבר שני חפצים ולקבל בדיוק את הכפליים שלהם זה יהיה קירוב בלבד.לכן 2+2=5-1 יכול להיות לא מדוייק. ההגדרה של נכונות אבסולוטית הוא אמונה שאכן זה אבסולוטי כי המציאות הפיזית המוכחת והמוחשית אינה מדוקיית ואבסולוטית, אולם ההחלטה האנושית הלוגית היא אבסולוטית כי ככה מאמינים בזה. האמונה יוצרת פרספקטיבה של מציאות וכתוצאה מזה יש החזר מאורעות שזה המציאות עצמה. כאשר אני מתקשר, אני נעזר בקשר הרוחני שיש לי עם מימד גבוה יותר ששם יש תמיד אור והוא מעל לעננים. שם אני פוגש מדריכים רוחניים ואני שואל אותם לגבי נכונות של פרטים שאני מרגיש שאני מזרים אינטואיטיבית. לרוב המקרים זה הוכיח את עצמו כנכון וכטוב. לגבי פיות ופיים, פגשתי גם ילדים שרואים אותם ומדברים איתם. אני מאמין להם.

למעלה