חדשהD:

Orange Sky

New member
אני בישנהXD

אח שלי ילך ללמוד ביסודי של אחוזה חח נחמד^^ עכשיו אני גרה בטבעון...מכירה?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אממ הישנה זה...?

אנלא מבדילה בין שתיהן
באיזה בצפר את תהיי?

Orange Sky

New member
בכלל טעיתי, אני בחדשהD:

ורחוב אורן, את מכירה? אני אמשיך ללכת לבצפר בטבעון, או אעבור לבצפר בחיפה ואין לי מושג איזה, עירוני ה', חוגים, לא יודעת מה עוד יש בסביבה (ראלי בטוח לא חח) נכון דניה זה מול הטכניון?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אהה רחוב אורן כה, אני עוברת שם בדרך

לבצפר. מממ לעירוני ה' אל תעברי, כי הוא מקולל, מתו שם 3 תלמידים בשנה אחת
ריאלי במילא כבר אי אפשר להירשם נראלי XD ודניה זה לא מול הטכניון XD זה ליד האוניברסיטה

Orange Sky

New member
D: כן הזהירו אותי כבר מעירוני ה'....><

חחחח אז תעברי מתישהו בבית שלי, יהיה נחמד:]

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחח איזה שיחה../images/Emo6.gif

אני בטבעון מכירה? לא אני בדינה הכרמל! אבל אני ברוממה! אני עוברת דרך אורן! XDDDDDDDDDDDDDDD ד"א אני יעל, 13 וחצי, מודיעין, נעים מאד

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifסליחה יש בעיה עם עירוני ה'?!../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

[רוני תיזהרי ממני אני שוחטת אותך
] טוב זה נכון שהבצפר שלנו קצת...... סובל מעודף קארמה אבל... זה לא אומר כלום! 2 מתוך ה3 שנהרגו היו מהשכבה שלי, ואחד מהכיתה שלי. אבל אני פה! בריאה ושלמה בחתיכה אחת!
חוצמזה אצלנו שווה. עידו תדמור מלמד במגמת מחול.
אז כן, גמאני מחיפה^^ מרמת אשכול אם זה אומר לך משוXDD ולא כתבתי לך ברוכה הבאה כי לא היה לי כוח כי אני עצלנית ופרה אבלאבל... זה שומדבר אישי! >אני כבר אכתוב לך הודעת קבלהXD< קיצר........ אולי תיכנסי רשמית לגאנג של חיפה
מוהעהעהעהעהעהעעעעעע כןכן בטח ><

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifנממממ..........

לידור, מי"א נהרגה בתאונת דרכים ביום שהיא חזרה מהטיול השנתי. איתי, מהשכבה שלי.... רץ במסדרון והחליק מסיבה לא ברורה ופשוט.... נתקע עם הראש בידית, פתח תראש וסדק את הגולגולת, הובא לבית חולים ונפטר אחרי שבועיים. הכי נורא זה שאני ראיתי אותו שוכב כולו בדם באותה בפסקה >< וארטיום.... מהכיתה שלי. שאף גז מציתים. ומת. קקי ><

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

וואי אני זוכרת שסיפרת לי שהיית בלוקר ואז ראית מלא אנשים סביבו... והיה שלולית דם |: פאק.

Orange Sky

New member
אני בישנהXD

אח שלי ילך ללמוד ביסודי של אחוזה חח נחמד^^ עכשיו אני גרה בטבעון...מכירה?

Orange Sky

New member
יופי עכשיו גם המחשב נדפקXD

או שרק אני רואה שהוא שלח את ההודעה פעמיים?

למעלה