של יפה ירקוני, גם אותה הפכתי ללהיט בקרב הילדים של שנות האלפיים... עשיתי איתם מופעים ועשרות חזרות (הקטע הוא שאני כוריאוגרפית גרועה אז אולי זה לא היה כזה יפה אבל ממש נהנינו וצחקנו) ואין מישהו שלא נדבק ב"דיו דיו דיו היי היי הויסה...דיו דיו עגלה עם סוסה"...
הינה הקישור ל99: http://www.youtube.com/watch?v=BzJ4NOdTHfk
השגתי להם גם את המחרוזת המקורית של 'טסה הרכבת' עם הקטע של ענת אלימלך שם (כשהיא נרצחה הורידו אותו. בוי.או.די של הוט יש את הקטע המלא כשהם הופיעו בערוץ הילדים בסוכות לפני שהיא נרצחה) ויש עוד ילדה נכה שאני מאמצת משהו כמו חמש שנים, היא ישנה אצלי בבית כמה פעמים ושמתי לה את הפסטיגל של 97 ועוד כמה אבל אותו היא הכי אהבה אז ראינו אותוט עשרות פעמים והפתיע אותי שהוא עדיין מצליח לגרום להנאה
שודר בטלוויזיה מלא פעמים בערוץ 2 למשל, מופיע בוי.או.די, יש כאלה שקנו בזמנו קלטת וידאו שלו (לי הייתה רק קלטת שמע שלו ושנה שעברה הזמנתי את הדיסק שמע כי מי משתמש בקלטות טייפ בימינו? לא שבדיסקים כן בגלל ההתפתחות הטכנולוגית, אבל עדיין יותר מבקלטות
)... אולי ראית אותו בגיל שנה ואת פשוט מיוחדת מבחינת זיכרון
גם בגיל שנה אפשר לפתח חיבה לשירי איכות וכמובן לחפור יחד עם טל מוסרי (שמאז עשה עוד איזה 7 פסטיגלים,לפחות...) , לזכות בפרסים עם אפרת רייטן, לחפש את תום אבני שאמא שלו (חני נחמיאס) שכחה אותו בפסטיגל (זה היה הנושא של החלק הראשון) והוא היה קטן ומתוק אז ה