חדשות בלאטור ... חתימה מפתיעה בהוויוויט !!

elvis18

New member
חדשות בלאטור ... חתימה מפתיעה בהוויוויט !!

1) אז אחרי שקינג מו חתם בבלאטור כפי שאתם זוכרים , היום נודע שברט רוג'רס WTF? חתם בבלאטור , בתור הוויוויט ואמר שהוא מקווה לחזור לעמדה בכירה כמו שהוא היה קודם .. בלאטור אוספים את כל נזרקי היואפסי ..
הדביוט שלו יהיה בסאמר סירייס בעוד כמה שבועות בבלאטור 71 !

2) אל טורו ג'וליאם דהלורנזי הקנדי ,נוסף למחלקת הלייט וויט ...רבני אמר שהוא עקב אחריי הלוחם זמן רב והוא טאלנט מוכשר מאוד

3)בלאטור החתיה את הבנטאמוויט רפאל "מורסגו" סילבה ..שכרגע יש לו רצף של תשע ניצחונות (הוא מתאמן באותה קבוצה כמו מיקאיל פלקאו בברזיל)

4)בלאטור החתימה גם את הפרוספקט ג'ק הרמנסון מנורווגיה , הוא במשקל מידלוויט

יום טוב ..

udi102

New member
חשבתי מדובר בבארנט מהכותרת שלך

ההר הולי עכבר ...

elvis18

New member

elvis18

New member
פרישה בMMA - להשאר בבית עד שיוחלט אחרת

אז לא לסמוך על ה"פרישה" של רנדי קוטור??

אני מקווה שגם פידור ישאר פורש ..אחריי הקרב עם פדרו ריזו !!

yair_bar

New member
מנהל
תכלס בהכל אשם ג'ו רוגן שמפריש לוחמים בזירה

שנייה אחרי שהקרב שלהם הסתיים

מרקו בי

New member
עוד פורש שחוזר

לסנר ככל הנראה חוזר וילחם בשנת 2012. עכשיו נשאר להחזיר את דן סברן והכל מצוין.

udi102

New member
רורי ביקש את פן

הוא קרא לו מפרישה ,קראתי את זה באיזה מקום כמושסונן קרא לסילבה במשך 4 שנים עד שהקרב התרחש

מרקו בי

New member
יאמר לזוכות של פן שהוא לא בורח מאף אחד

השרוט הזה נלחם במאצ'ידה אפילו. גבר אמיתי ולוחם אמיתי, מבחנתי הוא אגדה לא משנה מה קורה איתו היום, אפילו שהוא מפסיד, הוא עדיין לא מתבזה כמו פידור ושוגון. אני מוכן להתערב שאם יגידו להילחם מול אנדרסון סילבה הוא יתיצב מיד.
אני אבל חושב שעדיף לו להילחם בlw, יש לו שם יותר כלים ויתרונות מאשר בww.

udi102

New member
צודק במאה אחוז

תכלס עם כמה שאני חושב שפן שחצן הוא בעל כשרון ענק והוא גבר שלא בורח מאף אחד חייבים לכבד אותו על זה !
שוגון ןפידור אכזבו אותי בענק ! אנשים כמו זקס שזלסזלתי בתגובות שלו לגבי פידור אני עכשיו חושב על זה אחרת ,פידור בהחלט בוחר קרבות ומפחד להלחם מול לוחמים ,גם מול אוברים הוא פחד .
שוגון אכזבה -צחי אמר שטשיירה הולך לחסל אותו וזלזלתי אבל שוגון פשוט סירב להלחם איתו והמחנה שלו אמרו שהוא לא רוצה שום קשר איתו שזה לא להאמין . אפילו מגונס ,שוגון לא פחד למרות שהוא היה אלוף וחייבו אותו להלחם ,אני מאמין שהיום שוגון לא ירצה להתקרב לרימאץ מול גונס ,או קרב מול אוונס וגוסטפסון או דייויס . למען האמת אני מהמר שמאצידה שעלה מול גונס מוריד את שוגון .

עם כמה שאני מלכלך על אנדרסון סילבה (אני מודה שאני לא אובייקטיבי בנוגע אליו אבל משתדל להיות ) ,נכון להיום אני מאמין שהוא לוקח את שוגון משהו שלא חשבתי ללפני שנתיים

danielmo1

New member
בנוגע לסילבה

הלוחם עם הכי הרבה מזל בקריירה מכל הלוחמים שרשמת
והוא הולך להפסיד בשנה הקרובה אני מבטיח לך

בנוגע לשוגון
די נגמר הסוס, הבן אדם דרך לאנשים על הראש במשך כמה שנים טובות אבל גם הוא מתפרק וצריך לחבר אותו לפני כל קרב, היה לו ראן יפה עם מצ'ידה וזהו נגמר הסרט של הבחור

yair_bar

New member
מנהל
לגבי סילבה

קודם כל זו אמירה מאד חזקה שלך - תרצה להמר מול מי הוא יפסיד?

אגב, הוא נלחם בערך פעם/פעמיים בשנה אז אתה בעצם אומר שבקרב הקרוב או שבזה שאחריו הוא יפסיד? בהחלט אמירה מעניינת

danielmo1

New member
שאמרתי בשנה הקרובה הכוונה הייתי גם עד 2013

זאת אומרת שעד חצי שנה הבאה הוא מפסיד לדעתי

או לסונן או ללומברט שיקבל קרב אליפות או לבלפורט 2
אין מצב שהא שורד את השלושה האלה

yair_bar

New member
מנהל
עם הפציעה של בפלורט אני לא רואה קרב חוזר

גם בחירת היריב לקרב האחרון - וונדרלי סילבה, לא מצביעה על כך שבלפורט מנסה לחזור לטופ ולקרב אליפות נוסף. מצטער

חוזר שוב על דבריי, הימור מעניין (תכלס לא יודע למה לא לקחתי את סונן בחשבון - הוא בהחלט יכול לעשות את העבודה)

אגב, ראיתי היום את ההפסד הפחות מוזכר של אנדרסון סילבה בפרייד 26. קרב מעניין

למעלה