חדשות בלאטור ... חתימה מפתיעה בהוויוויט !!

danielmo1

New member
זה שטויות

היד נשברה לו כבר 5 פעמים הוא תמיד חוזר מהפציעה הזאת

חוץ מזה, הציעו לו הרבה כסף בשביל הTUF ברזיל בגלל זה הקרב עם וונדרלי, בכל מקרה אנדרסון סילבה לא עובר את סונן או לומברט (נוריד את בלפורט כרגע) אני מבטיח לך שהוא יתחמק מקרב מול לומברט בוודאות

זקס11

New member
משהו לגבי פידור

אנשים חשבו כאן שאני שונא את פידור. האמת היא שהייתי מעריץ שלו, כמו רוב הנוכחים כאן. אבל מצד שני, הייתי בין הראשונים להבין שהנוזל שנוחת מהמחנה שלו על הראש שלנו הוא לא מים.
אלמלא אוברים, הייתי מת שפידור יהיה אלוף ה HW ב UFC. אבל אחרי שראיתי את התנהלות המחנה שלו, הבנתי כמה הם לא מאמינים בו, וכמה לא נותנים לו אימונים ראויים.

ולעוד כותרות

זכויות על משחק הפליסטיישן/xbox הועברו ל ea מחברת thq, דיינה דיווח על כך בתערוכת e3.

ארון סמפסון (אח של ברט?) ילחם מול קני רוברטסון שמחליף שת פיץ' הפצוע. ufc on fuel4

דניס סיבר ילחם מול אדי יאגין בufc151

קרבות שנקבעו לufc150

Lentz-Mitsuoka, Bermudez-Hayden, Kuiper-Hamman

יום טוב

מרקו בי

New member
חדשות רעות גם בריאן סטן נפצע

יעדר מהקרב המצופה מול לומברד

yair_bar

New member
מנהל
אלו באמת חדשות לא הכי טובות

נראה לי מישהו עשה וודו לבובה של דיינה. עכשיו רק חסר ש JDS ילקה בשפעת קשה והארגון גמור

elvis18

New member
רוצים
אותנו ..??

בכל אופן , כרגע אני
שבור ..
כולי תקווה שימצאו מחליף ראוי

מי לדעתכם זה יהיה ?

בהצלחה למנחשים ...

udi102

New member
גם ביספינג נפצע ?wtf ?

שוגון פשוט מבייש את השם שלו ,נלחם בג'ובר

elvis18

New member
שוגון מתבזה.... חבל !

אני מבין שהוא מפחד שגלובר יעשה על הגב שלו את השם של הרוצח ועל הגב שלו יצדיק את ההייפ...אבל מצד שני ,אין הרבה כבוד לאלוף לשעבר שבורח מקרב קשה(לדעתו,ולדעת רבים) והולך להלחם נגד מאצ'פ שלדעתו יהיה לו יותר נוח לנצח

udi102

New member
אני לא זוכר אלוף שברח ככה מקרב

לא אוונס לא מאצידה שהם גברים ואפילו לא גריפין שנלחם מול אנדרסון סילבה . שוגון מנצח לוחמים שמתאימים לו מבחינת מאצ אפ ,אני מאמין שהוא יפסיד גם לביידגר ולגוסטפסון ... דרך אגב מחכה בקוצר רוח לראות את טשיירה

bret24

New member
אתם פשוט ילדים, שוגאן מפחד???

קודם כל המחנה של שוגאן הצהיר שהוא מוכן לכל קרב שהUFC יציע לו כולל טיישרה, ההצעה לא עמדה על השולחן, נוצרו שמועות בגלל שטיישרה אמר שהוא רוצה להילחם
בשוגאן או בראמפייג' עם כל הכבוד הוא עדיין לא ג'ו סילבה, מחר הוא יגיד שהוא רוצה להילחם בג'ונס על התואר אז מה תגידו שג'ונס פחדן???
שוגאן הוא הלוחם מספר 2 בלייטהביוויט ואם הוא לא פחד מג'ונס ולא פחד מהנדו קשה לי להאמין שהוא יפחד מטיישרה, אבל כנראה שהוא לא אמיץ כמוכם שיושבים
על המחשב בבית וקוראים לו פחדן. טיישרה עוד צריך להוכיח את עצמו לפני שיקבל מישהו מהטופ 5 . זה מזכיר לי תסיפור של פידור, במשך שנתיים אנשים טענו שהוא מפחד מקרב נגד טים סילביה, איך זה נגמר אתם יודעים.{או שלא ואתם נכנסים עכשיו ליוטיוב לראות תקרב}

udi102

New member
אני עם המקלדת והבוקסר בבית וקורא לו פחדן

המחנה שלו אמר שהוא לא רוצה שום קשר עם טשיירה אז מה זה אומר ? הוא מפחד ממנו ,לפחד זה לא רע פשוט לא מתאים למישהו כמו שוגון שהוא אגדה ולוחם MMA אחד המפחידים מימי פרייד .

דרך אגב גם אנ לא הייתי רוצה להלחם בטשיירה ,שוגון או גונס ,אז אני פחדן ? לא אני לא לוחם MMA

elad547

New member
נראה לי שלא קראת את הכתבות בנושא

ה ufc הציעו לשוכרן קרב עם טשיירה והוא לא הסכים, המחנה שלו לא רוצה את הקרב, פתאום יומיים למחרת הוצע לו יריב נוח יותר - ברנדון ורה ולקרב הזה המחנה של שוגאן מסכים, זה פחדן!!!

BeniTaz

New member
איך שוגון מספר 2 ב-LHW

אם הנדו ניצח אותו הרגע? האמת שגם ראשד לפניו.
שוגון רוצה לשמור על עצמו ולהילחם ביריבים כמו פורסט גריפין וברנדון ורה כדי לקבל עוד קרב על התואר. אין מה לעשות.. הכל כאן זה עניין של ביזנס וכרגע לא משתלם לשוגון להילחם נגד טיישיירה הכוכב העולה.. אני לא מבין את התמימות הזאת.

אני לא נוטה להקשיב לקירח היהיר אבל דיינה הצהיר מפורשות שהוא רוצה שוגון נגד טיישיירה ומקווה ששוגון יקבל את הקרב. זה לא קרה וכשלוחם במעמד של כוכב כמו שוגון לא תמיד ניתן לאלץ אותו להילחם בכוח. הוא סירב כי ידע שהקרב הזה עם סיכוי גבוה להפסיד וזהו.. לא פעם ראשונה שלוחמים מסרבים להילחם.

פידור מפחד מטים סילביה? פחחח מי הטיפש שטען את זה? פעם ראשונה אני שומע על זה. לממי זה טים סילביה? מילא היית אומר ג'וש בארנט (שבסוף הוא דפק את הקרב) אבל סילביה?!
אגב.. אם כבר אז פידור התחמק מקרב נגד אוברים.. ואת זה כולם יודעים. יש אפילו הוכחות ברשת. בסוף פידור המסכן הפסיד לורדום אהה וגם לביגפוט סילבה אאה וחטף KO מהנדו.

bret24

New member
אז בסך הכל אתה מסכים איתי ששוגאן לא מפחד....

וזה מאוד טיפשי להגיד דבר כזה, ורה הוא שם הרבה יותר גדול מטשיירה, קודם כל כולכם מוזמנים לראןת את התגובה הרשמית של המחנה של שוגאן לנושא
ואני נוטה להאמין להם הרבה יותר מלדנה וויט. חוץ מזה זה מאוד לגיטימי בספורט הזה במיוחד לרצות לעצמך קרבות בפרופיל גבוה, לשוגאן אין מה להרוויח מקרב כזה ,
אם הוא מנצח אז הוא ניצח איזה אפס שלא נלחם בחיים נגד טופ 20 ואם הוא מפסיד אז המעמד שלו יורד דרמטית, בואו אני יתן לכם דוגמאות רק מהשנה האחרונה
הנדו סירב לקרב מול מאצ'ידה ולקרב חוזר מול שוגאן, הנדו פחדן?? קונדיט סירב לקרב מול הנדריקס אז קונדיט פחדן? יש פה מישהו שחושב שאם טשיירה היה אלוף
הUFC שוגאן לא היה רוצה קרב נגדו?
ולגבי העקיצות על פידור, אל תדאג אני יודע במדויק למי הוא הפסיד ועדיין הבנאדם הוא הלוחם הגדול בכל הזמנים ללא עוררין.

זקס11

New member
יש הבדל עצום

הלוחמים שציינת, סירבו לקרבות שהן ירידה עבורם, כאשר הם תכננו להלחם בטופ. הנדו רוצה את ג'ונס. קונדיט מחכה ל GSP.

אבל לסרב לטישרה, ולהסכים להלחם נגד פנסיונר כמו ורה, זה פשוט עלבון לאינטליגנציה.
ברנדון ורה מגיע אחרי שלושה הפסדים רצופים (הפסד אחרון שונה ל NC בגלל סמים). ואם אלו הם היריבים ששוגון מחפש, האוהדים יעיפו אותו מה UFC.

BeniTaz

New member
אתה מנסה ליצור מציאות מדומה

בברזיל (וגם בקרב תעשיית ה-MMA.. פחות מצד האוהדים) כולם יודעים מי זה גלובר טיישיירה ומה הוא שווה. הסיבה היחידה שהוא לא פרץ לפני שנים זה בגלל בעיית ויזה, והנה זה קורה עכשיו. כמו שאמרתי, שוגון יודע שהסיכוי שלו לנצח נמוך ולכן רוצה להילחם נגד לוחם חלש יותר. זה פחדנות במלוא מובן המילה!

אני כל הזמן מאשים את ה-UFC שהם תוקעים את המחלקה בכך שלא מערבבים את הותיקים מול הכשרונות העולים ואז יוצרים לנו תחושה שלוחמים כמו שוגון הוא טופ בקטגוריה. אבל מהיום אני אקרא להם פשוט פחדנים.. אם הוא היה לוקח את הקרב הייתי אומר שיש לו ביצים של בת יענה אבל לצערי זה לא כך. כן.. ברנדון ורה שם גדול וטיישיירה אפס. בדיוק.

bret24

New member
גם אני חושב שטשיירה לוחם יותר טוב מורה..

אבל ניצחון על ורה יכול להועיל לשוגאן יותר מניצחון על טשיירה, בכל זאת יש לורה ברזומה ניצחון על פרנק מיר, ואחי תתעדכן ורה לא הפסיד ב3 קרבות האחרונים שלו
יש לו ניצחון על אליוט מארשל נו קונטסט עם תיאגו סילבה הפסד לג'ון ג'ונס, וקרב שהוא היה צריך לקבל את ההחלטה מול רנדי קוטור, בניגוד לטשיירה שהניצחונות הגדולים ביותר שלו הם מול סוקודג'ו, ריקו רודריגז הזקן וקייל קינגסברי שעף בסיבוב הראשון בטאף.

moriarty

New member
ברנדון ורה אוברייטד

תיאגו סילבה דרס אותו בצורה חסרת תקדים! ורה שרד בנס, סגר בונקר וחטף מכות רצח. אני עדיין זוכר איך האף שלו היה כל כך מרוסק בסוף הקרב שהוא התבייש, הוא ניסה להסתיר מהמצלמה.

למעלה