חדשות בקשר לתאומות

motib4

New member
חדשות בקשר לתאומות../images/Emo70.gif

נתקלתי באתר ערוץ הילדים בשאלה על התאומות. "האם מרי קייט ואשלי עומדות להגיע לארץ?" תשובת צוות ערוץ הילדים: "ערוץ הילדים בוחן אפשרות של ארוח התאומות בארץ, אך זה לא עומד לקרות בעתיד הקרוב." *מצורפת בזאת השאלה בצילום מסך.* בהזדמנות זו אני רוצה לפתוח דיון. 1. האם אתם בעד שהתאומות יבואו? 2. מה לדעתך יהיו הדברים שהם יעשו? 3. האם אתה מעדיף שהתאומות לא יגיעו לארץ? למה? (לדוגמא המצב הבטחוני).

ענבר 2002

New member
תשובות דיון:

1) אני בעד שהתאומות יבואו לארץ ! 2) לפי דעתי הדברים שהם יעשו הם יהיו פחות או יותר מה שקמילה ופליפה עשו בטח הם יבואו לאולפן ערוץ הילדים ילכו לבית של איזה ילד לצפות בתוכניות שלהם, יעשו פרסומות, ילכו לכותל המערבי, יהיו במוזיאונים , יעשו שופינג, ישתתפו בתוכניות אירוח כגון דודו טופז ועוד.. 3) אני לא אומרת שאני לא רוצה שהתאומות יבואו לארץ רק יש סיבה אחת שאני לא רוצה שהם יבואו תארו לכם יהיה פיגוע והם יפגעו אף אחד כבר לא ירצה להיתקרב לארץ שלנו נכון שיש להם שומרי ראש אבל אז מה זה ימנע מהם להיפגע!

הנה תשובות דיון שלי:)

כן אני בעד ברוררררררר! אולי יאחרו אותם בערוץ הילדים כמו שאירחו את אלו מציק´טיטס.... זהו ברור שאני רוצה שהם יבוא אבל עם הייתי הם לא הייתי באה בגלל המצב הם חושבים שמה שהולך פה זה נורא אבל יש ערים שבכלל לא מרגישים את המצב ככה.

*Ginny Weasley*

New member
וואו.....

1. ברור שאני בעד שהן יגיעו לארץ...! 2. נראה לי שרוב הביקור שלהן יהיה מיוחצן, פרסומות, ביקורים בתוכניות, ביקור ילדים בבתי חולים ודברים כאלה. 3. למה שלא יבואו? יש לנו ארץ יפה וחבל לא לבקר בה... אולי הן יצלמו כאן אפילו סרט?

יש לי רעיון גדול!

לפי מה שמוטי כתב בקשר לערוץ הילדים .....ערוץ הילדים יכול להיות מתכוון לארח את התאומות אבל לא בעתיד הקרוב...לדעתי מה שצריך לעשות כדי לזרז את התהליכים זה לעשות עצומה של המון אנשים עם חתימות ופרטים כמו טלפון ומקום מגורים ולשלוח לערוץ הילדים ולנוגה תקשורת...וגם כדאי להתקשר לערוץ הילדים ולנוגה תקשורת ולנדנד בנושא הזה לדעתי אז ערוץ הילדים יקח את זה יותר ברצינות ואולי התהליך יהיה מהר יותר ..ולדעתי כולם פה רוצים שהתאומות יבואו לארץ! אז אני מקווה לשמוע ה-מ-ו-ן תגובות בנושא

omer wild

New member
אוקיי אז זאת דעתי...

אני חושבת שהעצומה לא ממש תעזור אבל שווה לנסות !! אבל בישביל דבר כזה צריך מלא אנשים שיחתמו על זה... באתר אחר ניסינו לעשות עצומה כדי להעביר תוכנית לערוץ אחר..וזה היה ממש דפוק כי מי בכלל הקשיב לנו ?? אבל אולי להתקשר וכל זה נשמע לי רעיון יותר מוצלח !!

ענבר 2002

New member
סבבה ,

סבבה , וואי זה רעיון טוב אני יש לי עוד רעיון איך נוכל להשיג ממש הרבה חתימות יהיה נציג מהפורום מכול מקום בארץ אפילו שכונות והנציג יחתים את כול האנשים שהוא מכיר או שגרים לידו אני אוכל להחתים את כול החברות שלי ואנשים בירושלים או סתם אנשים מהרחוב והשכונה מה אתם אומרים?? ואחר כך הנציג יתן את החתימות למוטי ומותי ישלח את זה איך שהוא לערוץ הילדים!!! מענבר !

katie bell100

New member
אני בעסק

אפשר גם באתרים לכל מי שיש אתר על התאומות יכול לשים אי מייל ושמה ישלחו אליו חתימות ככה גם מי שלא בפורום יוכל לחתום

רעיון מצוין!

אהבתי מאוד את הרעיון של ענבר!...אז כל מי שבעסק שיכתוב שם ומאיפה הוא...וצריך גם את דעתו של מוטי בנושא... טוב אז לי קוראים דינה ואני מתל אביב

T h e G i r l

New member
זה יהיה קצת בעיה..

אני חושבת שצריך פשוט שם שם משפחה כתובת וטלפון, בלי חתימות, בגלל שזה יהיה בעיה להשיג חתימות של כולם... וככה כולם יכולים לשלוח למישהו ונאסוף את כל השמות ונשלח לערוץ הילדים... זה משספיק משכנע ואפשר גם שכל אחד יפרסם את זה באתר שלו אם יש לו ואז נעביר את זה למי שאוסף...

תגובה...

אפשר גם בלי חתימות העיקר הפרטים החשובים כמו שם שם משפחה מקום מגורים וטלפון....כמו שאמרת. ובקשר לנושא של להביא את התאומות לארץ תחשבו על כל מה שיקרה אם הם יבואו...יהיו הרבה יותר כתבות עליהם...יבואו יותר ספרים אולי גם הדיסקים יבואו והסרטים...ואפילו האופנה....בטלוויזיה ידברו עליהם יותר...ובכלל תחשבו על מה שקרה כשקמילה ופליפה באו לארץ...

ענבר 2002

New member
אני ממש לא מבינה למה זאת בעיה ...

כי חתימות זה הכי טוב כי אם יש ילדים שלא רוצים לתת את הטלפון שלהם? אז עדיף חתימות!

פרה2

New member
מי שרוצה לשמועה את דעתי שיכנס

זה תלוי במרי קייט ואשלי עם הן רווצות להגיע לארץ ולא בילדים אחרים

למעלה