ערוץ הילדים צריך להציע להם את הרעיון...ואז הם יחליטו...וזה לא תלוי רק בהן אלא גם ברוברט תורן ובכלל בחברת ההפקה שלהן... ואנחנו בעצם מנסים לגרום לערוץ הילדים לברר בקשר לנושא יותר מהר...כי אם הם יראו שיותר אנשים רוצים את זה הם יעשו את זה יותר מהר
הרעיונות של כולם מעולים אבל צריך להתחיל לפעול ד"א לי קוראים הדר נעים מאוד ובקשר למצב עכשיו יש הפסקה ולא נראה לי שיפגעו בהן חוצמזה עכשיו דווקא יש הפסקונת שכזאת בפיגועים
או.קיי אז בואו נתחיל לעשות...אני...נועה ורעות וכל מי שמתל אביב נאסוף בתל אביב...וגם היא עיר גדולה...לירי וענבר יאספו מירושלים...וכל שאר הילדים משאר הערים יאספו באזור שלהם...למעלה בדף יהיה כתוב מי אסף את החתימות...והפרטים שיהיו צריכים להיכתב זה : שם שם משפחה מקום מגורים חתימה-לא חובה אבל רצוי טלפון רצוי מאוד וזהו...והעיקר שמי שאסף את החתימות יכתוב בדף טלפון...מחר אני אברר לגבי הכתובת שאליה נשלח את העצומה וכל אחד ישלח בנפרד או נשלח את כולם למוטי מה אתם מעדיפים?...כמובן קודם צריך לשאול את מוטי מה דעתו בנושא... ואת הטלפון של ערוץ הילדים ונוגה תקשורת יש לי אני אכתוב לכם את הטלפון היום מאוחר יותר כי אני צרכה למצוא את זה...ורצוי שהרבה יתקשרו.. ותגידו מה דעתכם...עד איזה תאריך כדי לאסוף אנשים לעצומה ולשלוח?...לדעתי עד סוף ספטמבר משהו כזה אולי קצת יותר
אני יכולה להשיג מלא מלא חתימות אבל בקשר לטלפון וכתובת חברות שלי בחיים לא יסכימו כי הן לא מעריצות את התאומות הן רק רואות את הסדרות שלהן והן לא יסכימו שאני אפרסם את הכתובת והטלפון שלהן מקסימום שם ושם משפחה וחתימה ובשבילי זה כן דחוף ההורים שלי אמרו שאם התאומות יבואו לארץ לא משנה לאן הן יגיעו יקחו אותי לשם אפילו אם זה יהיה עד לאילת ואני גרה בחולון זה שש שעות נסיעה באוטובוס אז תארו לכם איך זה באוטו רגיל וואי טוב יאללה ביי
אוקיי ונגיד שהתאומות יבואו לארץ אנחנו הילדים שבפורום נהיה אחראים על זה נכון?? אז בטח אם הם יבואו ערוץ הילדים יסדר לנו מקום בשורה הראשונה ונפגוש אותם כי אנחנו נהיה אחראים שהם יבואו אז נבקש מערוץ הילדים שיסדר לנו משהו !
דבר ראשון אין צורך בכתובת רק במקום מגורים...ואני מאוד רוצה שהתאומות יבואו כי גם אני רוצה לראות אותם וגם תארו לכם מה יקרה בעקבות זה שהם יבואו כך שבואו נתחיל לאסוף...אני יתחיל ממחר...
התאומות לא ירצו לבוא עכשיו לארץ שלנו הם לומדות למבחנים האלה שלהם הם אפילו סירבו לעשות סרטים הם אמרו לא יפריעו להם בזמן שהם לומדות! אני אישית מאוד רוצה אבל זה יפריע להם אז אולי נדחה את זה ליותר מאוחר אחרי המבחנים שלהם מה את אומרים? מענבר!
מוכנה לאסוף חתימות רק תהיו מדוייקים יותר (איך הדף צריך להראות, איזה פרטים, לאן לשלוח, וכו´)... צריך גם לוודא שאם הן יבואו יהיו לנו מקומות שמורים אחרת זה לא שווה...
אני חושבת שאניבעד וגם נגד!! כי המצב הביטחוני לא משהו אום יקרה להן משהו חס וחלילה טפו טפו טפו!! אבל עדיין!!!!תיהיה ה יותר היסטריה מהקטנטנות!! שהגיעו לארץ! ואני בעד כי הן עדיין אשלי ומרי קייט!! -שני-
בהודעה חדשה. 1. לדעתי דף איסוף החתימות צריך להכיל: * שם מלא. * מקום מגורים. * טלפון (לא חובה). * חתימה. לפני הפרטים צריך לחרבש משהו על זה שמי שרשום מסכים ורוצה שהתאומות יבואו לארץ ומבטיח לצפות במה שישדרו עליהן. משהו בסגנון. 2. חייבים להבטיח את המקומות שלנו אם הן יבואו אז תגיבו עלל ההודעה הזאת ובמספר שתים כל אחד יכתוב את הפרטים שלו. 3. וואו איזה התרגשות!!!
התאומות לא ירצו לבוא עכשיו לארץ שלנו הם לומדות למבחנים האלה שלהם הם אפילו סירבו לעשות סרטים הם אמרו לא יפריעו להם בזמן שהם לומדות! אני אישית מאוד רוצה אבל זה יפריע להם אז אולי נדחה את זה ליותר מאוחר אחרי המבחנים שלהם מה את אומרים? מענבר!