חדשות גאגא כולם לדעת ועכשיו!!!!!

מיקה2008

New member
חדשות גאגא כולם לדעת ועכשיו!!!!!

כריסטינה אגילרה או מה שלא יהיה "המעתיקנית" כך נקראת בקרב המעריצי ליידי גאגא בעולם נמצאת במשבר קרירה ומאשימה את ליידי גאגא איזה חצופה לא יאומן

SexMachine483

New member
../images/Emo4.gif

אני דווקא דיי מחבבת את כריסטינה. יש מצב שמישהו מביא את הכתבה באיכות טובה? אני לא ממש מצליחה לקרוא.

מיקה2008

New member
ועכשיו חברה יקרים פרסומות

אז פה פה פסטה או לה לה קבלו את התפוז וליידי פסטה

limors2

Active member
../images/Emo124.gifרוצו להצביע לDance in the Dark בגלגלצ!

השיר נמצא ברשימת הדירוג. אם הוא יכנס גבוה ומהר בטח נזכה לשמוע אותו בפלייליסט
http://www.glgltz.co.il/Default.htm

limors2

Active member
ציוץ חדש:

[וגם בפייסבוק. איך קוראים לזה? פִיסבוּק חדש?
] Haven't left the studio. Each song I write, I feel closer to you. Miss you little monsters, little inspirations. X ויש תמונה

chyio

New member
מדהימה שליייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

LilyKat

New member
חחח,

אני לא מבינה את כריסטינה..לגאגא ולה יש מוסיקה שונה, אין סיבה להאשים אפחד.

LilyKat

New member
חחח,

אני לא מבינה את כריסטינה..לגאגא ולה יש מוסיקה שונה, אין סיבה להאשים אפחד.

chyio

New member
בסדר נו אפשר לחשוב

אז היא קצת (הרבה) העתיקה, תודי שאת מאוהבת בה וזהו

2Dirrty4U

New member
בול-שיט!

אני כמעריצה של כריסטינה יכולה להגיד לכם שזה בולשיט מוחלט. תפסיקו להאמין לכל מה שכתוב בצהובונים! זה לא היה ולא נברא מעולם!

Music4Life

New member
../images/Emo6.gif פחחח, קחי ת'קריירה שלך ותחנקי איתה גברת!

חחח ראיתם חוצפנית
עלק "גאגא הרסה לי את הקריירה"...מצאה את מי להאשים. איזה יופי. פחחח עלובה. אני מרחמת עליה ...לא נשאר דבר אחר להרגיש. חצופה!

2Dirrty4U

New member
עצוב שאנשים מאמינים לזה, פשוט עצוב!

למה נראה לכם שזמרת בסדר גודל של כריסטינה תלך לאיזה צהובון מסכן ותגיד להם שגהגה הרסה לה את הקריירה? חח רציני כאילו?!.. ואתם עוד מאמינים לזה :NOWAY: עם כל הכבוד, הקריירה של כריסטינה כבר מבוססת והיא נמצאת בתעשייה מעל עשור - זה אפילו לא הגיוני שזמרת מתחילה "תהרוס לה את הקריירה".

Music4Life

New member
יש בזה טיפה משהו אבל ...

אולי פשוט נראה שאת מנסה להגן את הזמרת שאת אוהבת? מתאים לכריסטינה להגיד דבר כזה ...לא יודעת נשמע לי הגיוני. ואת חושבת שהם ימציאו באמת כל כך הרבה ציטוטים שלה סתם כי בא להם? זה לא היה כתוב בעוד איזה שהוא מקום?

2Dirrty4U

New member
אם היא הייתה אומרת את זה

לא הייתה לי סיבה "להגן" עלייה ולהגיד שהיא לא אמרה את זה כשהיא בעצם כן (ואז היו הוכחות בעוד המון מקומות). אני כמעריצה של כריסטינה (ומנהלת הפורום שלה) מתעדכנת באופן שוטף בכל החדשות עלייה ותאמיני לי שבשום מקום אמין לא נתקלתי בציטוט כזה ממנה. למעשה היא אפילו לא מתראיינת עכשיו והיא לא ממש יוצאת מהבית - היא עובדת על הסרט החדש שלה ככה שהצהובונים מנסים סתם לעשות כותרות ולמכור מגזינים כי כריסטינה בינתיים אפילו לא מספקת להם פאפרצי. כריסטינה אומנם יכולה להיות כלבה לפעמים ולזרוק משפטים כאלה ואחרים, אך היא בחיים לא תגיד שהקריירה שלה נגמרה/נהרסה בגלל מישהו/משהו. בראיונות האמיתיים שלה, איפה שהיא באמת התראיינה למגזינים והצטלמה אליהם היא אמרה דברים טובים על גהגה אבל היא לא רואה בה תחרות כי הן עושות דברים שונים אחת מהשניה ורק התקשורת כל הזמן מנסה לסכסך כל הזמן ביניהן עם כל מיני השוואות מפגרות ודברים אחרים כי בריטני "היריבה" הפתולוגית של כריסטינה עכשיו במנוחה אז הם מחפשים מישהו אחר לסכסך איתו. בנוסף אחרי כמה בירורים שעשיתי - הסריקה הזאת היא מהצהובון "now magazine" - צהובון בריטי צהוב לא אמין בעליל. עכשיו בלי שום קשר לכריסטינה - אני מציעה לא להתייחס לצהובונים בכלל - בשום הקשר.כל מה שהם עושים זה מנסים ליצור כותרות נטו. אין אמת בדברים שלהם 99.9% מהפעמים. TRUST ME.

chyio

New member
../images/Emo45.gif

שונאת צהובונים >< עדיף להדבק לאתרים רשמיים

למעלה