חדשות גאגא כולם לדעת ועכשיו!!!!!

limors2

Active member
גם לי קשה להאמין לזה.

צהובונים כותבים מה שבא להם על מי שבא לכם ברגע שמשעמם להם, אף פעם לא כדאי להאמין לשטויות שלהם.

Music4Life

New member
ל - 2dirtty4u, אני שומעת אותך, ומאמינה.

את מכירה את כריסטינה טוב ממני, ואני סומכת עלייך בקטע הזה. אני ישר האמנתי ואולי לא הייתי צריכה...בכל אופן תודה

lady galgal

New member
אולי...... או..-

שליידי גאגא לקחה לעצמה את רוב תשומת הלב התקשורתית בגלל הפרובוקטיביות הקיצונית שלה והסטייל המיוחד שלה, וקריסטינה מרוב קנאה החליטה לנסות ולחכות את אותה פרובוקטיביות כדי לקבל גם היא קצת תשומת לב... אבל התשומת לב היחידה שהיא קיבלה זה שהיא מנסה -להעתיק- מליידי גאגא..... וזה כבר לגמרי שבר אותה.... (את בעצמך אמרת שלא שומעים מימנה לאחרונה.. אפילו לא בפפראצי..) תקשיבי, כל המפורסמות האלה הן חולות בראש..... הן לא בריאות נפשית!! וכן, אני כוללת כאן גם את גאגא בלי להתלבט בכלל למרות שאני חולה לה על התחת ועל כל דבר אחר בה... הן מסוגלות לעשות הכל בשביל קצת צומי תקשורתי... זו הרי הפרנסה שלהם... וזו גם האובססיה הקטנה שלהם... עכשיו, אני לא אומרת שכל זה נכון!!.... פשוט לא לגמרי חסר היגיון....!

lady galgal

New member
אולי בשביל שיכתבו את זה בצהובון

וזה יגרור את כל התגובות שזה אכן גרר........................?

2Dirrty4U

New member
../images/Emo31.gif

אין לי אפילו טעם להכנס לזה. אני באתי להבהיר כאן נקודה אחרי שהלינק הזה נשלח אליי. מי שרוצה יכול להמשיך להאמין בזה - לי זה לא מפריע ובטח שבטח שלא לכריסטינה. כריסטינה כבר עשור בתעשייה, היא לא צריכה פרובוקציות בשקל - אם רק היית יודעת כמה כתבות כאלה ואחרות מתפרסמות עלייה, קשה לספור ואף אחד לא לוקח את זה ברצינות.

lady galgal

New member
חח

דיייייייי לא באתי לריב איתך!! =] אני סתם אחת שאוהבת להתווכח ולהקשות.... ובאמת סתם כדי לקבל עוד תשובות..... ובדרך כלל זה גם מגיע לזה שאני אומרת- 'אוקיי.... הבנתי, קיבלתי....' אל תקחי אותי קשה.. כזו אני..

limors2

Active member
קרוב. קיס!

ראיתי את התמונות בטוויר ובפייסבוק וחשבתי לעצמי ש"המממ הם לא נראים כמו קווין. משהו שם מוזר לי". ואז קלטתי שהתרכזתי במילה הלא נכונה בתור השם של הלהקה

limors2

Active member
באסה להם שאנשים מתרכזים בה יותר מבהם../images/Emo3.gif

lady galgal

New member
אינטרנט מפגררררררררררררררררר T_____T

חוסם לי הכלללללל!!!!!!!!!!!!!!

LilyKat

New member
אומייייגאד

היא כזאת חמודהההההההההההה
אני גאה להיות ליטל מונסטר!!!