חדשות ג'וני

חדשות ג'וני

בקשר לRum Diary, הצילומים יתכן ומתחילים בדצמבר לפי הכתבה פה, משחקים שם ג'וני דפ (כמובן), ניק נולטה, בניסיו דל טורו (שגם מביים), וג'וש הארטנט (איכס!!!!) בכל מקרה, למי שמעוניינת לקרוא עוד וגם את העלילה של הסרט בקצרה היא יכולה פה.
קלי אוסבורן אמרה לאחרונה שהיא מעוניינת שג'וני ישחק את אבא שלה (קצת חולה האמת... לא הייתי רוצה שג'וני ישחק את אבא שלי :| אבל אני לא אתנגד לראותו כאוזי). לבנתיים ג'וני יאלץ להתמודד על התפקיד עם ג'ק בלאק וקולין פארל.
אד ווד יצא בדיוידי ב14 לאוקטובר (אני מקנא בכם אנשי הדיוידי המרושעים
)
הדיוידי של שודדי הקאריבים והוידאו (בשביל אנשים מסכנים כמוני
) יצאו יחדיו ב2 לדצמבר אז תתכוננו.
שודדי הקאריבים שבר שיא של 300 מיליון דולר בקופות בארה"ב באוקטובר האחרון
וזהו לבנתיים, אם יהיה עוד אני אוסיף, יש גם תמונה חדשה שנאי מנסה להוסיף אבל לא מצליחה כי תפוז מניאק

lovecrime

New member
כל הכבוד

זה יכול להיות מעניין כל שבוע חדשות גוני....אהבתי

תודה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

את יכולה לתת קישור לתמונה במקום להעלות אותה אם בא לך (
) וג'וש הארטנט לא איכס

ווואווו חדשת מעניינות../images/Emo45.gif

תודהה
קולין פארל ממש לא מתאים לשחק את אוזי
.. וג'ק בלאק.. בואו לא נתחיל.

כן, אני גם לא ממש אוהבת אותם

ג'ק בלאק פאתטי וקולין פארל מעצבן אותי לאללה, הוא כזה תופס מעצמו ושוויצי ומניאק חוץ מזה שג'וני יכול לעשות כל תפקיד, לכן הוא המתאים

lovecrime

New member
כן גם אני חושבת...

שקולין פארל קצת מנסה לשחק מה שהוא לא!!! ואפשר לראות לפי כל הסרטים שגוני יכול לשחק הכל...אין תפקיד אחד שלו שזהה לקודם... אני בטוחה ב100% שהוא יעשה את זה הכי טוב

WallFlower

New member
אוףףףףף..קולין פארל קרציההההההההההה

והם גם לא שחקן טוב כמו שמציגים אותו שלא לדבר על זה שהוא גם די מכוער...

Runaway Train

New member
אוףףףף :( אני בדיוק באתי לכתוב את ז

ה....יא גונבת הנאות קטנות ותמימות

ראיתי את הראיון

שאלו אותם אם הם אי פעם הרגישו מקוללים וג'וני אמר שהוא היה כל הסרט של "דה מן הו קילד דון קיחוטה" (מה יש לו מ כל הדונים למינהם?) והוא אמר שכל הסט התפרק כי נשבה רוח והכל נהרס והם לא יכלו לצלם באותו היום.

WallFlower

New member
הא?

זה בטוח הקישור לראיון? כי אני מקבלת פרומואים של הערוץ...

wicked witch

New member
.......................

*מתה כבר לראות את rum diary! *מה הקשר בין ג'ק בלאק לאוזי אוסבורן?!!? ואין לי שום דבר נגד קולין פארל אבל... ג'וני יכול לעשות את התפקיד הרבה יותר טוב!!! *יש לי את אד ווד בוידיאו *עוד 22 ימים יהיה לי גם את שודדי הקאריביים בדי וי די! yay!! *300 מיליון דולר?! טוב, זה מובן. תודה ניקי!

למעלה