חדשות ג'וני

emma radcliffe

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo188.gif*סוגדת*

שודדי הקאריבים
אני מתה לראות את זה שוב
כל כך אהבתי איך שג'וני שיחק שם
איזה מתוק

shiran lee

New member
חחחחחחחחחחח אני רואה ש...

שלקחת את כל החדשות מהאתר ג'וני דפ zone. אני גם קוראת שם את החדשות כל פעם שהן מתחדשות...אני מקווה שהדי.וי.די של אד ווד יגיע לארץ עוד לא יצא לי לראות את הסרט הזה והוא נשמע לי ממש מצחיק והוא גם סרט טוב אני יודעת.

Runaway Train

New member
כן גם אני תמיד קוראת שם שמתחדש

והייתי עושה "חדשות ג'וני" בפורום אבק כוכבים כל הזמן..:(

../images/Emo41.gifעדכון קצרצררררררררר

ג'וני הספיק להגיב ולדבר על השמועות, הספר והסרט ויל ואנקה. עדיין לא בטוח שג'וני ישחק אותו, ג'וני נשמע מאוד נלהב לשחק בסרט :) אמר שאם זה יקרה אחריי זה זה לא יכול עוד להשתפר :) can't get any better את הכתבה המלאהההההההההה אתן יכולות לקרוא פה. ג'וני מדבר על הספר ועל כך שהוא אהב את הספר וזוכר אותו מילדות. שהוא מעדיף סיבוכים ועגמומיות ובשבילו זה סוף טוב
גם בשבילי חומד, גם בשבילי. *********************** אין קשר לתמונה ולכתבה אבל תהנו, היא חדשה גם ככה בואהאהאהאהאה

Runaway Train

New member
להזכירכם!"איש מת" -DEAD MAN

יום ד` 12.11.2003 סינמה 3 02:05 איש מת יום ה` 13.11.2003 סינמה 3 09:10 איש מת סינמה 3 14:55 איש מת תהנו!-סרט מעולה!

../images/Emo99.gif

סרט מצויייין, חובה רואה. וביום שבת הבא ממעמקי הגיהנום. כבר יש פרומו בערוצי סינמה גההההההההההההההההההההה!!!

Runaway Train

New member
למה

זה סרט מעולה! את צריכה הסבר מיוחד למה שקרה שם?לא הבנת את העלילה?את הסוף? זה מערבון מעולה

shiran lee

New member
הבנתי מה קורה אבל....

לא הבנתי את הקטע הרוחני של הסרט...וכל זה...לא חשוב זה סרט מוזר. לא כל סרט של ג'וני חייבים לאהוב...

Runaway Train

New member
אני אמרתי שאני אוהבת כל סרט של ג'ונ

י? את לא מכירה אותי בכלל מאיפה את יודעת איזה סוג של סרטים אני אוהבת?? אני *אוהבת מערבונים* ,סבבה? אני *אהבתי נוראאאא את הסרט* זה שאת לא אהבת ולא הבנת לא חייב להפוך את הסרט הזה לרע.. זה שנכנסת לזה פתאום וקבעת שכולם בפורום הזה קלי-דעת ילדות קטנות שסתם חושבות שג'וני יפה וכו' זה לא הופך אותי לאחת מהן. ודרך אגב יש סרט של ג'וני שלא אהבתי,סבבה?

Runaway Train

New member
למה

זה סרט מעולה! את צריכה הסבר מיוחד למה שקרה שם?לא הבנת את העלילה?את הסוף? זה מערבון מעולה

../images/Emo6.gif

אני מה זה כועסת על יס..! אולי נציף אותם ונגיד שאנחנו רוצים ג'וני דפ???

למעלה