חדשות ג'וני!!!

איזה טריק??? למדי אותי!!! ../images/Emo12.gif

לי אין ממש ידיי קסם, אני דיי נזק, אני נופלת הרבה
ויש לי מזל נאחס. אבל אני דיי זאת שמתעסקת עם המכשירי חשמל בבית. כל הזמן צריכה לתכנת להורים את הטלויזיה כי הם זקנים :| ואממ שהיה לי 39 מעלות חום פתחתי את הוידאו וסידרתי את הגומיה שם כי היא קפצה :| והייתי דיי מסטולה מצחיקה אני טיהי

Runaway Train

New member
חח זה מסובך,יש המון זוהאאה

כל דבר אפשר להשיג כשזה קשור למשהו שהוא מופשט או דומם...חח נופלת הרבה,אבל איך זה מתקשר לידיים? נו אני רואה שתיקנת דיי הרבה אז סבבה,אם את לא תעשי את זה אף אחד לא יעשה את זה,כי זה לא מעניין וקשור לאף אחד רק אלייך,ואנשים הם דבר אגואיסטי אנוכי וטיפש,כל אחד דואג לתחת של עצמו לפחות זה מה שאני למדתי פה..

Deppaholic

New member
סופסוף

אני דיי חדשה.. אני הרבה זמן מסתכלת בפורומים והכל.. בתקווה שיפתחו איזה מועדון שקשור לג'וני דפ המושלם..!!! סופסוף!!!!!!!!!!!!! מה שלומכם כולם..???

Vivi Sparrow

New member
לקחת את השם שלך מJDZ נכון......?

דרך אגב אני אותה Vivi Sparrow מJDZ ככה שאין מה לקפוץ עליי.

Deppaholic

New member
לא...

האמתי שזה שם של אחד מאלפי המועדונים שיש לג'וני ביאהו... זה פשוט נראה לי כינוי טוב...

Vivi Sparrow

New member
אני רשומה למועדון הזה! ../images/Emo13.gif

וגם ל johnny-4-ever שAurelia מנהלת אותו (מנהלת האתר depp.ca)

WallFlower

New member
המממממ...

רק אני חושבת שזה חולני לקנות דברים של מפורסמים מebay? אני לא מבינה את קונה את התחתונים של בריטני תולה אותם על הקיר וכשחברים באים אתה אומר להם "תראו את התחתונים המשומשים של בריטני שקניתי ב10000$ בebay,היא לבשה אותם בהופעה בלאס וגאס וקלטו - נדמה לי שהיא הייתה במחזור!" והכי גרוע - "ליקקתי את השיניים של ג'וני ישר כשהם הגיעו מebay...לכו תדעו אולי עדיין היה עליהם קצת רוק! זה היה כאילו התנשקנו!" אוי ויי...יש חתיכת שרשורים מאסיבים שם למטה... ככה אתם מנצלים הזדמנויות שאנשים מסכנים (אהמ*אני*אהמ) נוסעים לאילת כדי לפוצץ את הפורום בעמודים שלמים שאני לא אספיק לקרוא אף פעם??? ויש לי עוד להוציא חול מהאוזניים...התגלגלנו בדיונות...

Runaway Train

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא יודעת מה איתך,אני בשמחה ילקק את השיניים של ג'וני,אני מצידי ילקק את הרקטום של ג'וני.(פהפהפה...מישהו מוכר?)..אבל זה בכל מקרה יעבור המון המון ידיים וניירות וכל החרא הזה... אבל כן גם לדעתי זה לא סבבה ..אני לא קונה דברים מebay תלוי מה תלוי מי.. איך היה באילת??חח

למעלה