חדשות הבלוגיה - מהדורה 21

אנחנו נישאר חלוקים

ונישאר חברים ואוהבים כמו שתמיד אנחנו . וברור לחלוטין שזה לא מה שמשתמע מהודעתך. אני חושבת שמי שמבין עניין גם מבין מה הייתה כוונתי ... אגב, היום אני די קרובה אליך, אז אם, ואני רק אומרת "אם" אסיים מוקדם את מה שאני צריכה לסיים, אז אולי אולי אפתיע אותך ואת הקרציה השני שאני אוהבת לפיצה שהבטחתי לפני עידן ועידנים (אני מקיימת הבטחות. נכון, זה לרוב לוקח לי המון זמן, אבל אני תמיד מקיימת). אז הכל תלוי בפרויקט שאותו אני הולכת היום לעשות. אם הכל ידפוק כמו שצריך לדפוק- אז היום נאכל פיצה. אם לא- אז נאכל פיצה, אבל לא היום.

פנומן 72

New member
חוץ מזה, מה זה מנ"ש ?

אגב, היום אני עובד שעות נוספות, אלא אם תגידי לי בערך מתי את מגיעה (רצוי בשעות הערב המאוחרות) ואז אולי אתכנן כך שאצא מוקדם יותר..

meital G

New member
מנא"ש=מנהל אשכול.

בתפוז הפורומים מחולקים לפי נושאים (=אשכולות) כל חבר בצוות הנהלת הפורומים אחראי על מספר אשכולות. ואגב, יש לי תחושת בטן שרצוי שאני אגיד לך שאם במקרה בא לך להיכנס לדיון על הנעשה באחד הפורומים, המסרים שלי פועלים.

פנומן 72

New member
לספר לך במסרים מה מציק לי בפורומים ?

לא חראם ? בדיוק סוכות נגמר ואין יותר חופשות. את תצטרכי לצאת לשנת שבתון כדי לקרוא את הטרוניות שלי... חבל.

פנומן 72

New member
למה עצובה ? זה היה בנסיבות טראגיות ?

עוד פעם מישהו אכל אצלכם משהו שלא אמור היה לאכול ? ...

meital G

New member
וואו. כולי סמוקה ../images/Emo9.gif

למען ההבהרה אני מנהלת את מחלקת הקהילות על שלל מרכיביה (וקסמיה) השונים - בלוגים, קומונות, פורומים, צ'ט וכו'. אני לא מנהלת את מחלקת התוכן ולא אחראית או שולטת על הקידומים באתר. בנושא הזה תפקידי מסתכם להאיר ולהעיר, בלהעביר, לבקש ולהמליץ. ואת זה אני עושה בנחישות והנאה.
ונטע נהדרת, בלי קשר.

הסמיקי לך בכיף,תמיד אמרתי לך

שסומק "הולמת" אותך.... היה לנו כיף ביחד אז וכיף לנו גם עכשיו ואת מכירה אותי כשיש לי משהו לומר אז אני אומרת וזה לטוב וגם לרע. ,סבתא שלי לימדה אותי שמה ששומרים בבטן בסוף כואב ואני לא אוהבת שכואב לי ובמיוחד לא בבטן, אז....

וואוו, כולי סלידה

כלפי מקדמי התוכן, כלפייך. לא המקדמים ולא את ראיתם בעיה לקדם שוב ושוב בתקופה האחרונה הודעות בוטאות המכילות שנאה צרופה כלפי היהדות (מפורום חופש). ללא כל התחשבות בזה שחוץ מה1% מהגולשים שנכנסים לפורום הזה ולפורומים הדומים לו, יש עוד לפחות 50% מהגולשים שככאלה שחיים במדינה יהודית קצת אכפת להם מהיהדות והם לא מחפשים איך להציג אותה כמקור רוע (ואני אפילו לא נכנס כעת לשאלה האם הדברים שהוצגו היו אמיתיים או עיוות של היהדות כדי להוציא אותה רעה) וגם סובלים מכך שמחפישים את היהדות בצורה בוטה ועקבית באתר ישראלי שמתיימר לכבד את עצמו. שמנהלי האתר יישמרו לעצמם את השנאה לדת אותה הם רוכשים ולא יחליטו עבור כולם שזה באמת מה שרוצים לשמוע ולקרוא. הלכתי להקיא.

suki da yo

New member
ארי , יכול להיות שראיתי אותך בבית קפה

בחיפה אתמול אחה"צ?

אכן אתמול הייתי בחיפה

אבל אם ראית אותי למה לא ניגשת
???? היום אני בטבריה. בא לך לבוא ? טוב, אבל עכשיו כשאת בכנען, איטס אבאוט טיים להיפגש, לא? יאללה, תרענני כבר את מס' הפון ויאללה.... אני עוד חייבת לך אורז ירוק, לא שכחתי... מתכון בלבד לא מספיק. אמרתי פעם- אני מבטיחה, אני בסוף מקיימת, גם אם עובר אוקיינוס זמן.

suki da yo

New member
קצת בהיתי בך

אבל לא הייתי בטוחה. הייתי בשולחן ליד, עם אמא שלי, אחותי ובת דודה.

זה הדבר הכי יפה שאמרו לי השנה ../images/Emo24.gif

אני שעה מנסה לרשום מעיין תגובה שתיראה קצת נרגשת, קצת בוגרת, קצת מצחיקה וזה פשוט לא יוצא. אז בואי נסכם ונאמר - הפתעת אותי ! תודה רבה על התגובה. מרחת לי חיוך ענקי על הפנים !

את לא צריכה לכתוב משהו שייראה נרגש

או בוגר או וואט אבר, יש בך משהו שמעביר את הכל בלי שתתאמצי בכלל. זה משהו שלא פגשתי באף אחד אחר וזה היפה שבך. יש אנשים שכל מה שהם עושים בחיים זה להתאמץ, וזה נורא עצוב, תחשבי על זה, אצלך זה פשוט בילט אין. ה"רוחניקים" יכולים לקרוא לזה "מוארות" או אין לי מושג איך הם מכנים את התופעה הזו, אני פשוט לא כ"כ מעורה בתחומים האלו, אבל בך יש משהו פנימי שאין לאחרים ואת לא צריכה לעשות שום דבר , הוא פשוט שם, וזה מקסים ומושך ויפה בעיניי כי זה בא ממקום בטוח ובוגר. כי כשאדם יכול לתת כל כך הרבה לאחרים זה רק כי הוא יודע שיש לו מספיק משל עצמו והוא לא פוחד לתת לאחרים וזה מאוד יפה בעיניי. תחשבי על זה.... פה בבלוגיה כמעט כולם מתחרים בכולם (תקראי לזה קולגיאליות או תחרותיות, זה הכל סמנטיקה דה לה שמאטה, המהות היא אחת). קידומים, בולים, אמאייט... ואת? בהפוך על הפוך את באה ונותנת לכולם, חוץ מלעצמך וזה מרהיב בעיניי .וכן, אני רואה את זה וזה פשוט יפה בעיניי. אחרים מסתכלים על מה שאין, על מה שלכאורה לקחו להם, או על מה שנתנו לאחרים על מה שנראה להם שבא על חשבונם ורק מתמרמרים מזה ואני בכל פעם מסתכלת על הפינה שאת מנהלת כאן בפורום ואני מתמוגגת. אני מנהלת פורום , אני יודעת מה זה לנהל פינות מושקעות כאלו. זו חתיכת עבודה. והנתינה הזו שלך לכולנו פה פשוט מביאה לי חשק לחבק אותך ולהגיד לך שאת הדבר הכי שונה שיש פה בבלוגיה מאז ומעולם, ו... כן, את פשוט דבר אחר. אז אולי אני רגשנית וחפרנית (ומזדקנת) אבל ממרומי גילי המופלג - אני יודעת לעצור ולהסתכל על הדברים האלו וגם להוקיר אותם, וזה מה שבעצם עשיתי, אז ילדהל'ה את בסדר את. המשיכי ככה ואולי תדביקי עוד כמה בחיידק החיובי הזה
כל הכבוד לך !

אויש, אני וההצתה המאוחרת שלי :)

רק עכשיו אני רואה שאני פה... כנראה הכל זאת עלה לי האתרוג לראש עם כל החג הזה... תודה על הפירגון, מקווה להתראות שוב

למעלה