חדשות הבלוגיה - מהדורת ה-

Purple Mushroom

New member
../images/Emo252.gif מגניב

מגניב, אני מופיע גם ברשומה הזאת (אבל בפורום ולא בבלוג). האמת, מימי? תודה רבה לך על הפינה הזאת. המלצת על רשומה שלי פעם, והיא זכתה לחשיפה גדולה (רשומת המונדיאל), והיא בין הטופ 25 של הבלוג שלי (מעל 400 כניסות). מקווה לכתוב על עוד נושאים מעניינים, ובלי נדר, להתראות בכנס הבלוגרים בשני הבא בלילה, ב 1.11.2010. בגבעתיים, ה-9 במספר כמדומני, (מאז ה 6.3.2009)
אלון :)

רשמתי לפניי

מה יש שם? את הצפייה של הסרט? עשית לי טוב שציינת שהרשומה שהמלצתי עליה היא בין הגבוהות שלך, כי זה אומר שיש טעם ועניין בכל הפינה והיא עדיין מספיק יוקרתית כדי להביא רשומה שלך לTOP25.

Purple Mushroom

New member
לא רק צפיה,יש מינגלינג!../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif../images/Emo211.gif

תודה רבה לך, להתראות בתפוז :)
:)

../images/Emo47.gif שאפו! את מלכה

25 שבועות, זה לא קל, והגעת לזה. כל הכבוד, מהדורה משובחת כמו כל קודמותיה. תמשיכי כך!

תודה על המחמאות

כן, עוד שבוע אחד וזה פרויקט חצי שנתי, ככה שזה לא עניין של מה בכך. תודה על כל המחמאות. זה באמת מחמם את הלב (עד כמה שזה נשמע קיטשי)

noa bi

New member
איך?

איך עוד לא חטפו אותך להחליף את יונית? לא ברור!

bob68

New member
חתיכת פרויקט ../images/Emo45.gif

ד"א - מה הכוונה בנתון "היו כ-425 תגובות בממוצע לכל הפרויקט כולו" ?

כשם שזה נשמע

היו כ-425 תגובות בבלוגיה, במסרים פרטיים ובשאר המקומות שהגיבו ל'חדשות הבלוגיה'. פשוט לא הייתה לי כוונה לספור את כל התגובות ידנית אז עשיתי ממוצע למספר התגובות לכל המהדורות בבלוגיה: 18X25=450, ואת זה חיברתי לעוד 25 תגובות שהתקבלו דרך שאר אמצעי התקשורת (מסרים וכ"ד...) והפחתתי 50 (כי אולי היו 2-3 מהדורות עם היענות חלשה יותר) וזה המספר שיצא.

למעלה