חדשות הישרדות 19.5.07 עלול להכיל

yuvallavin

New member
חדשות הישרדות 19.5.07 עלול להכיל ../images/Emo58.gif

שלום לכולם, אני חדש פה ובתור אחד שעובר על אתרי החדשות של הישרדות בחו"ל וקורא כמעט הכל שקשור ל"הישרדות" אעביר לכם פעם בכמה זמן את החדשות העיקריות. בראיון לאחר הגמר רואיין ג'ף פרובסט במספר אמצעי תקשורת ואמר (לסיכום) את הדברים הבאים: "לא שמתי לב לארל בשליש הראשון של העונה (עד פרק 4 בערך). לא חשבתי שינצח." "יאו-מן גרם לי לחייך רוב העונה, הוא היה מדהים בתחרות המבוך (פיינל 5) אבל אין לי סימפטיה אליו שעשה את העסקה עo דרימז." "תחרות המבוך ארכה במציאות 40(!) דקות." *תוכנית הגמר העונה הייתה תוכנית הגמר גם הרייטינג הנמוך בתולדות הישרדות אך עדיין דורגה בטופ 12 של אותו שבוע. *ממוצע הרייטינג של כל תוכנית היה 5.4% שזה 15.7 מליון צופים. התוכנית בירידת רייטינג מתמדת. *מארק ברונט חתם חוזה שידור/הפקה של הישרדות עד סוף 2008 - הישרדות 18. *זוכה הישרדות 13- יול - לא נגע עדיין בכסף שלו והוא מתמקד בקמפיינים להעלאת מודעות למחלות שונות. חדשות הישרדות סין: *הישרדות סין יערך סמוך לעיירה שמה Jiangxi בדרום מזרח סין סמוך לשתי נהרות Yangtze ו-Gan וגם אגם Poyang (אגב - אחלה שמות לטרייב'ז) *הישרדות סין תהיה התוכנית האמריקאית הראשונה שמצולמת כולה בסין. *התוכנית תצולם בחודש יולי בה ממוצע הטמפרטורות 28 מעלות צלזיוס וגשם קל לסירוגין. *הפקת התוכנית כבר צמצמה את נבחני העונה לפחות מ800 איש, שיעברו ראיונות אישיים נוספים ויצטמצמו ל48 ומשם ל16\18\20. עד כאן להפעם

Woogyman

New member
ועוד משהו,אם כבר - ../images/Emo110.gif

(??) אפשרי לעונה 16: כל הרשת מלאה בשמועות שזאת תהיה עונת אולסטרס 2. אני מאוד מקווה שזה נכון, מישהו שמע על זה משהו?

n l m

New member
כן, באמת קצת תמוה

אבל תחשוב על זה שזו עונה 10 וסטפאני בטח לא תיכנס, וטום פסול כי הוא מנצח אז נשאר הג'ף הזה, בטח יתרצו את זה בגלל שהוא נפצע באמצע או משהו סך הכל אני מאמין שיהיו הכי הרבה מעונה 11 כי לפי מה שאני זוכר היא משכה הכי הרבה צומת לב ואוליי מעונה 14 לפי דעתי הרשימה היא כך עונה 9: איימי
, טווילה, אלייזה עונה 10: ג'ף וג'ן (איאן לא ישתתף אחריי שהוכיח שלא אכפת לו מהפרס) עונה 11: גארי
, רייף, סינדי וג'אד עונה 12: טרי, שיין, סאלי עונה 13: אוזי, ג'ונתן, קאנדיס עונה 14: יאהו מאן, אלכס, מישל ורוקי עונה 15: מתמודד כלשהוא אחד

../images/Emo58.gif

רשימה די מעוותת. נכון, עונה 10 הייתה חלשה, אבל באמת שעדיף לקחת מישהו מקבוצת גרג, קובי, אנג'י ג'יימס. בעונה 11 יש את בריאן (ואם הם לוקחים את ג'ף שלא הגיע לאיחוד אז אין סיבה שלא יקחו אותו) וחייבים, פשוט חייבים לשים את ג'יימי. אני ממש ממש מקווה שגארי לא יהיה שם. אחד מהמתמודדים השנואים עליי. בעונה 12, עם כל הכבוד לסאלי, קורטני אוכלת אותה בלי מלח. כנ"ל סירי. ולמרות שזה די ברור, אני מקווה שלא נראה גם את טרי. מעונה 13 חייבים להוסיף גם את קנדיס. יש מצב שישימו גם את ג'ני בגלל שהיא נדפקה מכל הטוויסט הזה. לא בא לי לראות את אוזי, למרות שזה בלתי נמנע. מעונה 14 ממש לא אכפת לי.

n l m

New member
תאמין לי

שהרשימה שרשמתי זו לא הרשימה שאני רוצה שתהיה פשוט זה מה שאני חושב אנג'י לא תרצה להשתתף שוב, ג'יימס דיי שנוא ולא בצורה טובה, כנ"ל קובי וגרגג אף פעם לא היה משמעותי מבחינת הצופים עונה 11, בראיין היה מתחרה טוב אבל נראה לי אלו יתפסו את מקומו ואמנם גם ג'ף עף לפניי האיחוד אבל לו יש את תירוץ הרגל, כמו שלשיאן היה את תירוץ האיחוד ולבובי ג'ון היה את התירוץ שאף פעם לא הצביעו נגדו לסינדי עכשיו יש את סיבת המכונית, ג'אד הוא גוטו קאראקטר גארי פופולארי למרות שאני ממש לא רוצה אותו, הוא לא אחד המתמודדים השנואים עליי הוא הכי שנוא עליי ורייף אין לי צורך להסביר עונה 12, קורטני יותר טובה מסאלי אבל סאלי תתפוס את המקום הזה, קורטני לא תרצה היא מאוד נפגעה אז כשדניאל פגעה בה לגביי סירי, לא יודע עדיין, היא בטוח תרצה וההפקה בטוח תרצה אבל יש לי הרגשה שזה יתפקשש איכשהוא

maya567

New member
ג'יימי ../images/Emo99.gif

מעונה 9 תוסיפו את ג'וני קיי. צריך קצת איי קאנדי לאולסטארס!
הרשימה הזו הוכיחה לי כמה העונות האחרונות לא מוצלחות במיוחד, כשכל השמות התערבבו לי לעונה אחת ענקית. וואגב, אני עדיין לא מצליחה להזכר מי זה ג'ף הזה...

Sole Survivor

New member
ג'ף זה

קוקונאט בוי (ילד הקוקוס שהתחלק על קליפת קוקוס בעונה 10) אהה וגם צריך להוסיף לאולסטאר את גולדן בוי (בלייק מעונה 11) אילו עוד משתתפים קיבלו כינויים?

Ogakor

New member
הוא נקע ת'קרסול ובגלל זה העיפו אותו

והיה חבר של הבלונדינית והם היו בשבט אולונג. (והוא לבש תמיד בוקסר)

Oukami Kun

New member
עונה עשר?

תביאו את קארן, דהמות הכי תמוהה בעונות האחרונות. (לצד שיין וקורטנמי. ובעצם כל הקאסט של עונה 12.)

Ogakor

New member
../images/Emo45.gif

אנחנו צריכים נציגה יהודית (או שאומרים יהודיה) עם ביצים (רמז: לא פרוואטי)

Woogyman

New member
והשאלה הגדולה - סטפני או לא? ../images/Emo110.gif

לדעתי כן, כי מה לעשות - כשאומרים אולסטרס (לטוב או לרע) ישר חושבים עליה. אבל לדעתי ההפקה לא תרצה לתת למישהו לשחק 3 פעמים את המשחק, יש גבול. כל עוד סירי שם, אני רגוע. אני רוצה גם את פרוואטי, ובטח עוד כמה שאני לא זוכר.

למעלה