חדשות הישרדות 19.5.07 עלול להכיל

Woogyman

New member
קשה לדעת ../images/Emo110.gif

מצד אחד, זה די מטורף שמישהו אחד ישחק את המשחק 3 פעמים, והיא דיי מיצתה את עצמה בפעם השניה. מצד שני, איך אפשר אולסטארס בלעדיה?

yuvallavin

New member
אין מצב שטף/בובי ג'ון יהיו באוללסטאר 2

הם קיבלו יותר מדיי היזדמנויות הסיכוי היחידי שנראה אותם שוב זה עם יעשו Ultimate Survivor (בעונה האחרונה בהחלט) ויקחו משתתפים מכל העונות.

Woogyman

New member
אני בספק אם דבר כזה יקרה, ../images/Emo110.gif

מה גם שכרגע השמועות הן שעונה 16 תהיה האחרונה.

Tarantelle

New member
בהחלט מספיק לא נראה לכם?../images/Emo103.gif

14 עונות רגילות, עוד 2 עונות אולסטארס- מהחלט ממצה. די גם ככה העונות האחרונות בהרבה מקרים מחזרו אתגרים ודרמות מהעונות הראושונת. אני חושב ש-16 עונות זה הרבה מעבר למכובד לכל סדרה ובטח לתכנית ריאליטי כמו הישרדות שהרעיון נשאר אותו דבר בכל עונה פחות או יותר. לפרוש בשיא זה כבר מאוחר מידי אבל זה עדיין לפרוש בגדול. מעבר לזה יהיה להם רייטינג גם למכושפות עונה 8
.

Woogyman

New member
אממ, ../images/Emo110.gif

קודם כל, הרייטינג של מכושפות עונה 8 היה אחד היותר טובים של הסדרה. כמובן שזה לא קרוב לרייטינג של הישרדות, אבל ביחס לרשת של מכושפות זה היה בסדר גמור. בנוסף, אני חושב שהיופי בהישרדות הוא שהתוכנית אף פעם לא יכולה למצות את עצמה. 16 "עונות" בסדרה רגילה בהחלט היו מספיקות אבל בהישרדות אלה כל פעם אנשים אחרים, התרחשויות אחרות, מיקום אחר וטוויסטים אחרים. מי שאוהב את המשחק - יהנה ממנו גם אחרי 30 "עונות". ואני שם את המילה עונות במרכאות כי צריך לזכור שכל עונה של הישרדות שווה באורכה לחצי עונה של סדרות אחרות, כך שבפועל היו להישרדות פחות או יותר 8-9 עונות מלאות, שזה לא מאוד הרבה. אולי נדמה שהשיא עבר פשוט כי נפלנו בשתי העונות האחרונות על קאסט קצת חלש, אבל גם בעונות 3 ו5 היה קאסט חלש והסדרה הצליחה להתרומם מזה בחזרה.

Ogakor

New member
אפשר אולסטאר בלעדיה

היא כמו אמברוב, חרשו עליה כבר.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif ?

נכון שיש שמועות לגבי זה, אבל כל מידע צריך לקחת בערבון מוגבל במיוחד אחד שמכניס אפסים כמו ג'ף ומפאלאו בתור "פייבוריטים של ההפקה". חוץ מזה טפסי ההשתתפות של עונה 16 כבר עלו לרשת. לגבי רשימה של משתתפים אפשריים, זה דיי צפוי שההפקה תעשה הכל כדי להשיג משתתפים כמו סירי,יאו מאן,טרי ואוזי לעונה, אני רק מקווה שלפחות בעונת אולסטארז שנייה (אם תהיה אחת) הם ילמדו את הלקח הגדול מהעונה הראשונה ולא ילהקו מלכתחילה שחקנים משעממים שיש להם סיכוי להגיע רחוק (ע"ע ג'נה לואיס,אלישייה). בתור התחלה, רצוי שהם ימענו מללהק כל מיני סינדי-סונדרה (מי?)-קסנדרה לעונה שהרי ברור שלא יעשו כלום חוץ מלהגרר ולקבל עריכה מינמלסטית.

../images/Emo58.gif

פליז, טפסי השתתפות? הם מזמן כבר לא קוראים אותם. יותר פשוט ללכת ברחובות לוס אנג'לס ולעשות עיניים לאנשים ולקוות שהם המלהקים. אני רק מקווה שהם יעשו את האולסטארס 2 במדבר או במקום נטול מים כדי למנוע מאוזי לזכות בכל החסינויות. אני רק חושב על עונה עם בריאן, רייף, ג'ונתן, ג'יימי וסטפני ואני מצטמרר. (כן. ברור לי שאקבל במקום זה את כל אומללי פאלאו)

Nameless One

New member
ברור שהם לא מתייחסים לטפסים

אני רק אומר שזו יכולה להיות אינדקצייה שעונה 16 תהיה עונה רגילה (למרות שזה לא בעייה מבחינתם "לאגור" את אותם טפסים לעונה 17). ודווקא עונה עם שחקנים שהזכרת יכולה להיות מאוד משעשעת, רק תחליף את קובי עם רייף, כדי להגביר את אחוז הביטצ'יות והמרמור.

Sole Survivor

New member
עד אוזי...בבקשה

אני בדרך לנצח אותו בתחרויות שחייה כל פעם שאני הולכת לשחות אני מנסה לשחות כמוהו

Woogyman

New member
דווקא לדעתי ../images/Emo110.gif

אם אוזי ישתתף (במיוחד אם באמת לא יהיו מנצחים), הוא יהיה בין הראשונים לעוף. אנשים יפחדו ממנו. אני כבר רואה בראש את סירי מארגנת העפה שלו
...

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

כן השבט שלו יפסיד בכוונה באתגר חסינות מתישהו ויעיפו אותו. מה שנקרא קארמה.

amitooshacham

New member
מוזר.

מצד אחד רשום בכתבה שזה "ללוזרים בלבד. אף מנצח לא יחזור!". מצד שני רשום שרוצים להביא את טרי. ??

Ogakor

New member
אם מישהו יכול להסביר לי מה כולם מתלהבים

מג'ולי אני אשמח, כי חוץ מזה שהיא בכתה בפיינל טרייבל והשתזפה בעירום היא לא זכורה לי כדמות שצריכה להיקרא "אולסטאר".

למעלה