חדשות וגם ותיקות

היי, יש מקום גם בשבילי? ../images/Emo140.gif

שלום לכולכם
אני רוית, 29, אמא לניב בן 4 חוד' וגיא בן השלוש. אני יודעת שהגעתי למקום הנכון ואשמח לקבל טיפים ועצות לאתגר החדש העומד לפני. כמו שצייני אני 4 חודשים אחרי לידה, משקלי 68 ק"ג את ההריון הנוכחי התחלתי במשקל 67 אחרי עליה של 3 ק"ג לפני ההריון. בהריון עליתי 20 קילו כך שאני במלחמה יום יומית מול כ-5 ק"ג מיותרים. חשוב לי לציין שאנוכי בעלת רמת כולסטרול גבוהה (250) כך שדיאטה מקדשת 2 אמצעים, אחותי מתחתנת בעוד חודשיים וחושב לי מאוד לרדת 5 קילו, האם זה אפשרי בחודשיים? אשמח מאוד מאוד לקבל תמיכה, הצעות ורעיונות תודה גדולה אמא לשניים

gali melenboim

New member
היכרות...

פתאום עלה במוחי שאני כבר משתתפת בפורום בערך חודש (אולי יותר) ועוד לא הצגתי את עצמי באופן רשמי: אז ככה: שמי גלי, נשואה לטל וגרים בגדרה הצעירה. אני בת 23 וקצת, וילדתי את מיכל לפני כחודשיים וחצי (29.4.04) היא נולדה בבי"ח "ליס", בלידה רגילה (אחרי צירים של 48 שעות בערך...). היא נולדה במשקל 3.545. ב 1 באוגוסט אני אמורה לחזור לעבודה אבל אני מנסה לדחות את זה ל 1 בספטמבר. כייף נורא לקרוא ולהשתתף בפורום. למדתי ואני לומדת המון. יום מקסים לכולן!

סנדרה19

New member
שלום בנות../images/Emo24.gif

אני חדשה פה!ילדתי לפני שבוע וחצי ויש לי כבר הרבה שאלות! אני רוצה לציין שפורום זה כמו הרבה אחרים(הריון ולידה תמיכה למשל)מאוד חשובים ומאוד עוזרים!אז תודה לאלו שהקימו אותם! אז ככה נעבור לשאלה: אני שבוע וחצי לאחר לידה ועדיין יש לי דימומים,האם זה בסדר?זה לא אמור לעבור לאחר כמה ימים?

אפרת12

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

לדעתי בהחלט אפשרי לרדת 5 ק"ג בחודשיים. אני ממליצה לך גם לפנות לפורום האח שלנו - הרזיה לאחר לידה (573) שמקושר בראש דף הפורום
במשימה

מזל טוב וברוכה הבאה../images/Emo39.gif

תקראי את ההודעה של חגית פה למטה... אני הייתי חדשיים עם כלמיני דימומים.

מאי261

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב! ../images/Emo140.gif

לגבי הדימומים - זה יכול להימשך גם כמה שבועות. אצלי לקח בערך חודש עד שהם פסקו.

סנדרה19

New member
תודה על התגובות:)

אני דאגתי כי חשבתי שהדימום עובר לאחר ימים ספורים,אבל כנראה שטעיתי!

ofik

New member
הי סנדרה, כייף להפגש גם כאן

והמון מזל טוב עופיק

סנדרה19

New member
כן,ממש נחמד:)

תודה! בעזרת השם עוד מעט נראה פה עוד בנות מפורום הריון ולידה:)))

ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

כמה ימים זה מושג מאד מופשט... מכירה מישהי שדיממה חדשיים

עדי 5

New member
סנדרה,מזל טוב

אני שמחה לקרוא שילדת ויופי שאת פה איתנו בפורום. לגבי הדימומים בטח כבר ענו לך אבל בכל אופן שבוע וחצי אחרי לידה זה הגיוני מאד שעוד יהיה דימום. אצלי זה עבר אחרי שבועיים וחזר שוב לעוד כמה ימים. מזל טוב והרבה אושר

אפרת12

New member
נעים מאוד../images/Emo70.gif

ואם את מגדרה - האם תצטרפי למפגש השפלתי ההולך ונרקם עם פורום הורים לתינוקות

למעלה