חדשות וגם ותיקות

../images/Emo6.gif באמת הלך הזכרון...

ובכל זאת, מכיוון שלא קיבלתי את פניכן בפעם שעברה: ברוכות הבאות גלי ומיכלי.

gali melenboim

New member
וואללללה... איזו פאדיחה....

איזו דפוקה אני , טוב את יודעת.... קשה לזכור הכל... משום מה לא זכרתי. טוב, כאילו נכנסתי מחדש... תודה לכולן! ילדוש - תתקשרי... אולי ניפגש השבוע

gali melenboim

New member
בהחלט,

אפילו דיברתי עם המנהלת של מרכז "ילדותי בכפר" (כפר ביל"ו ב') והיא נורא שמחה ואמרה שתשתף פעולה.

משוש30

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אחת הדיאטות הפופולריות להוריד מהר עד 6 ק"ג(תוך שבועיים)היא south beach. בעיקרון זה שבועיים ראשונים בלי פחמימות בכלל (כולל חלק מהירקות כמו תפוח אדמה ופירות) ואחר כך מתחילים להוסיף בהדרגה. יש גם ספר שיצא לאחרונה לאור עם מתכונים וגם מידע באינטרנט ובפורום הרזיה. אני החזקתי מעמד חודש ועכשיו הפסקתי עם הדיאטה ואני רק עושה כושר וקצת שומרת. ירדתי 4.5 ק"ג. בהצלחה

פשושולה

New member
ברוכה הבאה! אני יכולה להמליץ על

דיאטת סאות' ביץ', שמבהיאה לתוצאות מצויינות מהר מאד (בערך עד 4 ק"ג תוך שבועיים...) ואז עוד ק"ג אחד יהיה במאצץ של עוד שבועיים ככה... בכל מיקרה, אפילו בדיאטה אחרת ובקצב יותר איטי, החישוב הוא של כק"ג לשבוע פחות או יותר, אז חודשיים זה אמור להספיק.

היי פשוש תודה על קבלת הפנים של

כולכן, בייתי מאוד רוצה לקבל יותר פרטים על הדיאטה ולשמוע ממך במה מדובר, תודה רוית

פשושולה

New member
עניתי לך במסר... מה ששכחתי הוא

שעדיף ועוזר לקחת גם אומגב 3 - אבל זה נכון לכולם... ומותר דגים אבל לא שמנים (כלומר בלי פירות ים) ואסור סושי, שזה הכי באסה...

לא קיבלתי מסר../images/Emo4.gif

ואני לא מתה על פירות ים וסושי כך שנשמע לי שזה הדבר הנכון שילחי לי שוב יקירה\ תודה!!

gali melenboim

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב

ובטח שאפשר בחודשיים לרדת 5 ק"ג. יש המון סוגיםפ של דיאטות. את מניקה? חשוב לדעת כי בהנקה אי אפשר לעשות משהו דרסטי מידי.

למעלה