חדשות וחדשים

../images/Emo32.gif../images/Emo85.gif כנסו ד---ק----ה

ואאאאאאי אתם לא יודעים כמה אני מתגעגעתגעתגעתתגעת כל כך קשה לי בלי הפורום ואני מה זה רצינית
אני חוזרת הביתה כל יום ב 4:30 וממשיכה לילמוד בבית וללכת לקורסים זה הכי לא קל שבעולם ויש לי עוד כמה בעיות בחיים ביחד עם זה... אני מתה עליכם ואני לא רוצה שתשכחו אותי אני יחזור ובגדול אחרי כל הלחץואני מנסה לכתוב פה כמה שפאשר היום ככככן רק עכשיו חזרתי מביצפר הייתם מאמינים
למה לא נישארתי לישון שם
(חחחח אמא שלי ירדה עליי
) חחחח מה לעשות נישאתרי היום לכל הקורסים חחחחחחח אני צריכה לקבל ציונים טובים בגרויות והכל ואצלינו זה רמה קשה למה עברתי לשם
לא מצ´נה אני מתה על כולכם לילה טוב עפתי למיטה

karin agajany

New member
היי ציפי! ברוכה הבאה! לפי מה שראיתי

את ילדה ממש חמודה ונועה - את לא צריכה לדאוג, לא שכחנו אותך ואנחנו עדיין אוהבים אותך ולקארין - איזה מותק את נכון????? אה וכבר אמרתי לך שיש לך שם יפה??????

היי וולאקם טו דה פורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי ברוכים הבאים לפורום ה-כ-י שווה בתפוז
יש כאן תחרויות, משחקים, שירשורי תמונות, וכפי שאת רואה, גם למעלה יש קישורים, גלריות (הרבה...), אז בקיצ קיצ, מקווה שתהני פה... אני שרון, בת 12, תמיד פה בשבילך

M ar y K at e

New member
אי סי../images/Emo35.gif מסנג´ר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

ברוכה הבאה
- אני אלונה חולה על חואניטה ואולסן תעשיות בע"מ

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifהיי דנה..../images/Emo85.gif..

וברוכה הבאה לפורום אני נועה בת 16..
אני מקווה שתהני בפורום!
ואלקקקקק

rahelm

New member
לכולם!!

נורא משעמם בא לכם לעשות שירשור תמונות שהם היו קטנות או משהו אחר נורא משעמם בפורום עכשיו!?

T N T girl

New member
היי דנה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה לפורום
מקווה מאד מאד שתהני
כל דבר שתצטרכי תפני אליי אין לי שום בעיה לעזור
אני עמר בת 11 וחצי

Summer Spirit

New member
אני חושבת שלי יש את האימייל שלהן.

ידיד שלי שהוא טוען שהוא בנדוד חורג של התאומות הביא לי את האימייל הזה אבל אף פעם לא שלחתי להן אימייל (אין לי כוח :)).

למעלה