חדשות ועדכונים

ny22

New member
מנהל
כן, אני ממש אתשדל

ny22

New member
מנהל
כרגיל, תודה רבה ג'יימס על כל העידכונים

זה מראה כמה אותם מתמודדים נמצאים כבר בתוך הברנז'ה

Jupiter30

New member
המירוץ למיליון: וובה ואלה, אל תעצרו במעצור!

עכשיו זה סופי: הזוגות במירוץ לא מחבבים את וובה ואלה ולא ברור למה. סמדר שילוני שנשברת בכל מעצור שסופג הזוג ומעריצה את קור הרוח של וובה, חוששת שלשניים מצפה מאבק ארוך ומתיש. וגם: מה נסגר עם העריכה?

[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4610436,00.html[/URL]

ובתוך כל זה עדיין לא הצלחתי להבין למה זוגות אחרים לא מחבבים את וובה ואלה, בזמן שאף אחד - אפילו לא זוג אחד! - לא עוצר את אלכסה ורז, למשל, שברור שהם זוג חזק. אף אחד לא מנצל את העובדה שבמדינתנו אפשר לעצור גם זוג שנמצא לפניך במירוץ, ולנצל את הפערים היחסית קטנים בין הזוגות - או לפחות ככה זה נראה - כדי לנסות לחסום איזה שור בדישו.

אנחנו מפסידים את כל הקטע החברתי

אחרי שהמצלמות כבות. המתמודדים מגיעים לבית המלון, ושם יש את כל הקטע החברתי. כנראה שוובה ואלה בגלל בעיות שפה לא התחברו עם שאר המתמודדים ולכן הם זוכים בכל העצורים והפרסות. בעוד שרז ואלכסה כן התחברו.
הזוגות גם לא יודעים מה מקומם במירוץ, ככה שאין להם מושג מי לפניהם. במקרים בודדים הם יודעים מה אחריהם. ובכל מקרה זה כל-כך משתנה לאורך היום שמי שבמשחק לא יכול לעקוב על המקומות.
זה כמו להיות במבוך. מנסים למצוא את הדרך החוצה
בעוד שהצופים רואים את המבוך ממטוס ויודעים בכל שלב מי קודם, מי אחר-כך

Jupiter30

New member
אבל זה לא אמור להיות משחק חברתי

זה לא האח הגדול או הישרדות. זה כל הקטע. זה המירוץ למיליון. זה משימות וניווט, כל זוג לעצמו. לא אמור להיות משחק חברתי. כל הקטע עם ה"עצור" הוא ממש מפגר. המתמודדים לא מדיחים אחד את השני כמו באח הגדול. מי שטוב בניווט ובמשימות, יצליח. זה לא מעניין בכל הקטע החברתי. אני גם לא חושב שהם אמורים להתחבר אחד עם השני במלון.

המשחק הוא לא חברתי

אבל כל המתמודדים חולקים מכנה משותף מאוד גדול. ההתחברות היא בלתי נמנעת.
וזה לא ברמה של האח הגדול או הישרדות ששם הם כל הזמן ביחד
אבל כיוון שמדובר בתחרות הזוגות יודעים מי הגיע ראשון ומי מודח.
אני מנחשת שההפקה מארגנת ארוחת ערב משותפת לכולם ואז יושבים ומדברים, ואני חושבת שאלה ו-וובה בגלל קשיי שפה לא ממש משתלבים בשיחה. ולכן הם גם יודעים שהם על המסלול לפרסות ועצורים.
אני כמוך חושבת שיש יותר מידי עצורים ופרסות במשחק הישראלי

פרארי1

New member
בכמה עונות שראיתי מהמירוץ האמריקאי

במקרים רבים יש שבוחרים לא להשתמש בכלל באופציית העצור ולא שמים אף שם, אני לא בטוח אם במירוץ הישראלי זה אפשרי, השיקול הוא לגמרי חברתי, כדי לא לעצבן אף אחד ו"לעלות על הכוונת".
שם גם מראים יותר אינטרקציה בין הזוגות במהלך המשימות, כולל בריתות, נסיונות עיכוב וכולי, קשה לי להאמין שדברים כאלה לא קיימים בגרסה הישראלית, אבל העריכה משמיטה אותם והולכת על קו ברור של מתח בכל מחיר (גם אם בפועל הזוגות לא צמודים, גורמים לנו לחשוב שהם מטר אחד מאחורי השני) ודמעות בכל הזדמנות.

גםצופה

Member
מנהל
נחמד...

בכתבה צויין שהם לא הזוג היחידי שנוצר מהמירוץ.. ניסיתי לחשוב אלו זוגות נוצרו במירוץ וכמעט שכחתי את תום ואלן מהמירוץ למיליון הראשון... (אלן הגיע עם ענבל האקסית שלו ותום הגיע עם האבא המאמץ שלה....)
&nbsp
אגב, האם יש עוד זוגות שנוצרו בעקבות הסדרה ?

אותי זה לא מפתיע

ראו כבר שהבנים דחו משימה כדי ליישב חילוקי דעות בן הבנות.

katam

New member
גם לי נוצר רושם שמאירי די דלוק עליה מהתחלה

שיהיה להם רק טוב

למעלה