חדשות ועדכונים

Jupiter30

New member
המירוץ למיליון: העם דורש וובה ואלה

[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4618141,00.html[/URL]

אלכסה ורז או טום ואוריאל? לקראת אמצע המירוץ אפשר כבר לשאול: איזה מהזוגות מנהל את הזוגיות הכי בריאה, למי יש את הסיכוי הכי טוב להגיע לגמר ומי נותן תמורה לשקל? אל תדאגו זה לא לקט

אני מחבבת אותם אבל אני חושבת שהם ממש לא התחברו עם הזוגות

האחרים וזה ממש בלט במשימת הריקוד עם התאומים...
&nbsp
אני ממש לא יכולה לסבול את הצחוק של אלה ואת איך שהיא מדברת אגלית...נורא...
כמעט נורא כמו ההתבכיינות של אלכס
&nbsp
יש ליהרגשה שהם יגיעו רחוק אבל לא חושבת שההפקה תתן להם לזכות...

דף חדש4

New member
יש שנאת זרים כלפי וובה ואלה

מנדים אותם כי הם שונים. כל הכבוד להם שלמרות כל זאת- הגיעו עד הלום.
אני אוהבת את הצחוק של אלה ואת הטבעיות שלה ואני אוהבת את טוב הלב של וובה.

חחחח אני לא סובלת את הצחוק שלה ואת איך שהיא

מדברת אנגלית :)
&nbsp
אני לא חושבת שהם שונים אבל אני כן שמתי לב שהם פחות מנסים להתחבר לאחרים...
אני מאוד נהנת לצפות בהם ואני שמחה שאלה חזרה לעצמה (היו לה כמה פרקים שהיא הייתה דיי מעצבנת...).

כמהאפשר

New member
(אני מוצאת את עצמי ממש מתקשה להגיב לך כאשר אנחנו לא מסכימות

מהסיבה הפשוטה שאני ממש אוהבת אותך ואוהבת לקרוא את ההודעות שלך:) עושה את זה די בלתי אפשרי לא להסכים איתך או להתווכח איתך!)
&nbsp
ראשית, כן הם מאוד מתאימים. ומאוד נחמד לראות זוג שעובד כל כך יפה ביחד ולא הופך הכל למתח מיני.
יש ביניהם הרבה כבוד הדדי, הבנה הדדית ובעיקר סלחנות.
בסיס לחברות אמיתית ואני מאוד מעריכה את זה באנשים. שלא הכל עובר דרך המיטה.
&nbsp
לגבי מבטא באנגלית-
את ושבת שלמי שנולד בארץ אין מבטא באנגלית?:) יש, פשוט לרוב אנחנו פחות שומעים את זה. אנחנו רגילים לזה,
אבל אני יכולה לומר לך שזה מבטא נוראי.
באמת, למי שרגיל לשמוע אמריקאית(אני) או אנגלית(שבאופן אישי דווקא אני לא סובלת את זה)-
זה צורם, מאוד צורם.
אני לא יודעת כמה אלה למדה אנגלית בבית הספר, אבל הניחוש שלי הוא שלא הרבה. אז כל הכבוד לה שהיא וובה בכלל מדברים אנגלית ולו קצת.
&nbsp
כמו שכבר כתבו כאן וגם אני כתבתי בלא מעט הודעות, את לא חייבת למות עליהם-
כל אחד מתחבר לאנשים שונים וזה בסדר גמור.
אבל לזכותם ייאמר ולזכות אלה ייאמר שהיא אמיתית, היא טבעית, היא כנה.
את תתחברי לזה או לא, אני אתחבר לזה או לא אבל אני לא יכולה לסתור את זה מפני שזו עובדה.
היא טבעית.
&nbsp
נניח אמא שלי, שתהיה בריאה, העיפה בה מבט אחד ועיוותה את הפנים ב"היא כזו פשוטה"(לא בקטע של גזענות:) גם אנחנו מרוסיה:)). כל אחד מתחבר למשהו אחר, זה בסדר גמור.
אבל היא טבעית. הצחוק שלה טבעי, שמחת החיים שלה טבעית, היא תצחק מהכל, היא תעשה שטויות מהכל, היא לא משחקת משחקים. היא תתגלגל מצחוק כשהיא תספר סיפור על כלום ושום דבר ואנשים לא יבינו מה היא רוצה ולמה זה מצחיק-
אבל הם יצחקו ביחד איתה רק בגלל הצחוק וצורת הסיפור שלה. זה זר לרוב בארץ, אבל אני מכירה את זה וזה מקסים בעיניי:)
&nbsp

DDN

New member
מי מנדה אותם? מה שונה בהם בדיוק?

מצביעים נגדם כל הזמן כי
א. כנראה הם לא משחקים את "המשחק החברתי" - לא מתחברים לזוגות האחרים (למה שאני אצביע נגד אנשים שכיף לי איתם, שיש את אלה שסגורים בעצמם ואין לי קשר איתם ואפשר להצביע נגדם?)
ב. כמו שקובי הסביר פה כבר, אתה מצביע לזוג הכי חלש, כדי שהוא יהיה זה שהולך היום הביתה ולא אתה. יחד עם העצורים והפרסות, וובה ואלה תמיד הגיעו אחרונים או אחד לפני האחרונים. אם לא תעכב אותם, מי שאחרון יכול להיות אתה. העצור הזה יכול להיות ההבדל בין שאתה תלך הביתה לזה שהם ילכו הביתה.
&nbsp
אני לגמרי לא מסכים עם הטענה של שנאת הזרים פה.
ישראל מלאה בגזענות ושנאת האחר, אבל פה זה לא המצב.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אני מאוד אוהבת את התאומים

אבל הם ממש לא אינדקציה.
צמד בכיינים שלא מהעולם הזה. על כל דבר מקטרים. רבים על שטויות. אין להם סבלנות לעצמם ולאחרים, ככה שמהם באמת שקשה ללמוד על הקשר עם זוגות אחרים.
אבל הם מחפים בטונות של קסם אישי

רומי 9121

New member
זו לא שאלה של לסבול או לא לסבול את
המתחרים, ואלה וובה לא צריכים להתחבב על שאר המתחרים או על צופי הטלויזיה, לדעתי הם הכי אמיתיים וכנים, מצחיקים
והוגנים, ואם הם לא התיידדו עם שאר המתחרים , זו לא סיבה שלא לחבב אותם. את שתי החוזרות בתשובה יש סיבה לחבב עם כל המריבות והקטטות ביניהן? או את שני ושי (הזוג המוזר בעיני) שכל הזמן עוקץ אחד את השני?
לוובה ואלה יש חוש הומור נפלא וכיף לראות אותם יחד.

JAMES DEAN

New member
ביג איזי קובע שיא גינס

https://www.youtube.com/watch?v=b4gkrq1wZHM

למעלה