חדשות ועדכונים

JAMES DEAN

New member
טום ואוריאל בראיון בידיעות אחרונות (צריך לקנות אותו)

Jupiter30

New member
המתכון הסודי של משימות הריאליטי

את המשימה הראשונה שלהם בבוליביה, גל אלמוג וליאל גלשטיין מ"המירוץ למיליון" סיימו במקום הראשון. גם מהמשימה האחרונה באותו היום - משימת השטיחים - הם יצאו כשהם מובילים. אבל מה שאנחנו הצופים לא יודעים זה שבין שתי המשימות היתה משימה אחת נוספת, קשה במיוחד - שדרדרה את השניים לתחתית המירוץ. אבל את המשימה הזו לא ראינו ולא ידענו על קיומה - פשוט כי היא מעולם לא שודרה, ונותרה על רצפת חדר העריכה.
[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4639084,00.html[/URL]

WTF????

פרארי1

New member
כתבה מעניינת

l86

New member
אז זה מסביר איך בסוף שי ושני הגיעו לפניהם.....

l86

New member
אה, בעצם זה לא מסביר את זה

חשבתי שכתוב שהמשימה הנוספת הייתה בין משימת השטיחים לנקודת הסיום, אבל עכשיו אני רואה שהיא הייתה לפני משימת השטיחים אז זה לא קשור לזה ששי ושני הגיעו קודם....

גםצופה

Member
מנהל
זה כן קשור...

במשימה לפני השטיחים כנראה גל וליאל נפלו בדירוג.
ברגע שהמשימה לא שודרה נראה <כביכול> שגל וליאל הגיעו קודם, כאשר בפועל הם הגיעו בין הזוגות האחרונים... ולכן הם גם הודחו.

l86

New member
אבל עדיין לפי מה שהוצג לנו

למרות שקודם הם הידרדרו בדירוג במשימה שלא שודרה, וכנראה הגיעו אחרונים למשימת השטיחים, את משימת השטיחים עצמה הם הצליחו לסיים לפני שי ושני.

גםצופה

Member
מנהל
זה מה שהראו כדי שנחשוב

ככה...
&nbsp
זה בדיוק כמו שיוצרי הסדרה הראו שגיא וליאל הגיעו ראשונים - בעוד שבעצם הם לא הגיעו ראשונים לשם...

mashinka1

New member
אולי היתה עוד משימה,אבל ב100% גל וליאל יצאו אחרונים מהשטיחים

בין אם היתה עוד משימה ובין אם לא, ממשימת השטיחים גל וליאל יצאו לאחר שי ושני (למרות שבסדר שהראו, שי ושני יצאו אחרונים).
כששני ושי סיימו ראו לשתי שניות מאחוריהם (בקטע ה"יפה שלי") את הספסלים שגל וליאל מצאו בהם את השטיח. באותו רגע הספסלים האלו היו מלאים בכל השטיחים - גל וליאל חיפשו במקום אחר. כשגל וליאל מצאו את השטיח, ליאל היתה על הספסלים האלו בדיוק אבל כשהם כמעט ריקים משטיחים, כלומר היא עוד חיפשה עשרות שטיחים אחרי ששי ושני סיימו בכלל, סביר שגם נפלו לגל והם עוכבו שוב. כשגל וליאל סיימו את משימת השטיחים, רוב הסיכויים ששי ושני כבר היו בשינה עמוקה... וכן, שיעמם לי!

ny22

New member
מנהל
סיפור מוכר...

גם בזמנו (העונה הראשונה של המירוץ למילון) נאמר לי שהייתה משימה עם קייאקים באוסטרליה שלא שודרה.
&nbsp
האמת, הכתבה הייתה לא הכי מעניינת, אפילו שלמדי ממנה כמה דברים.
מה שהכי מעניין אותי זה באמת איך מרימים משימות כאלה...
&nbsp
מה שכן הייתי שמח להצטרף פעם להכנת התוכנית... יכול להיות מעניין

למעלה