חדשות חצות:

טלכספי

New member
הבעיה היא שהילדים חוזרים ב-16:00

אבל אני אבקש מהאחראית בצהרון לארגן משהו...

העברנו את ציורי הילדים לסרגיי ורונן

שכמובן התרגשו מאוד!!! הודו לילדים בבקשה על תרומתם להבראתם של פצועינו.

עדכון לגבי הארוע:

נתון חשוב המצטרף לפאזל: במהלך הסריקות בשטח התגלו סימני דם לאורך נתיב הבריחה של המחבלים. סביר להניח שלפחות אחד מהם נפגע ע"י הסיירים במסגרת התיפקוד המצויין שלהם לאורך כל הארוע.

ninagil

New member
יש על מי לסמוך!

הייתי ברחוב כאשר האירוע קרה, ורצתי לתוך הבית. דאגתי שלא הגיעו לפצועים. האם האם קיבלו טיפול מיידי?

כן, הטיפול היה מיידי ומתאים לפציעות

הראשון שהגיע למקום היה אייל אשר סייע לחלץ את רונן מהרכב, לעצור את שטף הדם בנוסף למה שכבר ביצע סרגיי לפניו, ולהזעיק את מד"א וכוחות הבטחון.

sagievri

New member
תודה מושי../images/Emo20.gif

תודה ענקית לכולכם: לרונן וסרגיי, לאיל וצוות הכוננות, לכל האחראים בישוב הדואגים לשלומינו ובראשם למושי שדואג לעדכן אותנו בכל התפתחות ומראה כהרגלו אכפתיות והרבה רגישות. שוב, כיף לראות באיזה ישוב אנחנו חיים, למרות הנסיבות.

../images/Emo51.gifלסיירים ולכל העוסקים במלאכה

רפואה שלמה לרונן ולסרגיי--חיזקו ואמצו כולנו איתכם

תודה לכל מי שהגן עלינו

תודה לכל מי שלקח חלק בהגנה ובשמירה על בטחוננו ובטחון ילדנו. תודה ענקית לרונן וסרגי שמנעו את האירוע והגנו עלינו (לצערנו בגופם). איחולי החלמה מהירה לכם ולמשפחות.

תודה גדולה לרונן וסרגיי

ולאייל יצחקי ששומר לנו על השקט הנפשי כל הימים.

ביקור פצועים - 1

חזרנו (עינת, אייל ואני) מביקור אצל רונן וסרגיי. רונן עבר ניתוח כאמור בהודעות לעיל והוא מתאושש. לשמחתנו הוא מזיז את אצבעות ידיו ונמצא במצב רוח טוב (אולי בגלל המורפיום...). הוא התרגש עד דמעות כששמע על אהבתכם אותו ועל העובדה שבגופו הצליח לעצור את הפיגוע בתוך הישוב. ככלל, התמונות לא יצאו בהירות דיין אבל העדות המצולמת חשובה מידי בכדי שנוותר בגלל קטנות...

ביקור פצועים-3

גם סרגיי מרגיש יותר טוב. גם הוא עבר ניתוח, באף, להוצאת רסיס. ביום ראשון צפוי לו עוד ניתוח להוצאת רסיסים, אבל קיים סיכוי שמחר הוא יוכל לצאת הביתה, בעז"ה. מאחר וסרגיי מתקשה לנהוג במצבו, ומאחר ולליליה אשתו יש רשיון פחות מידי זמן אנחנו מחפשים מתנדב/ת להסעתם הביתה למודיעין בסביבות הצהריים. אשמח לקבל שמות. בנוסף, סרגיי וליליה חושבים לרכוש בית בכפר האורנים (בטח אחרי שהם קשרו את עצמם להסטוריה של הישוב). אם מישהו שומע על משהו אודה לו אם יעדכן אותי במסר אישי.

rachello1

New member
טרמפ למודיעין.

מושי, מחר אני בתה"ש (שם הם מאושפזים, נכון?) וחוזרת הביתה על מנת להגיע בזמן לסיום הגנים - סביבות השעה 13:00. אשמח לעזור אם השעות מתאימות. שרון גינת 0546282333

יצחקימ

New member
תיקון

גם אני באזור תה"ש מחר, מוגבלת להיות חזרה בישוב עד 15:00, במידה ומתאים אשמח לעזור

יהלומים

New member
מושי - אין עליך!! ../images/Emo45.gif

כל הכבוד! אתה 10 . עושה טוב על הנשמה לראות שיש נשמה כמוך בישוב. ותודה כמובן לשומרים האמיצים ולכל מי שסייע ועזר ותרם, וגם החיילים הנחמדים שלא רצו לשתות למרות שהצענו להם...

אתכם מהודו

כרגע שמענו על ההתקלות. מאחלים החלמה מהירה לפצועים ומחבקים את כולכם מתגעגעים סימא ושלמה (הודו)

תחקיר כיתת הכוננות:

הסתיים תחקיר מפורט של כיתת הכוננות. ככלל, ברור לכולם כי מבחינה מבצעית הכיתה פעלה כפי המצופה ממנה. אנחנו ממשיכים להפיק לקחים לגבי אמצעים, דרכי תקשורת פנימיות וחלוקת תפקידים לצורך שיפור מתמיד. לילה/בוקר טוב!

למעלה