חדשות לא מי יודע מה וכמה תרגילים

מקווה שנראה את פורת ביום שני הקרוב

אם לא נפנה אליו פרטי. לפי מה שפורת יגיד נדע אם להמשיך בחיפוש אחר רופא אחר. אין לי ספק שיש נסיגה, שאגב אני חושבת שהתחילה ממש בארבעת החודשים האחרונים בלבד! מפני שרואים את השינוי בתנוחת הרגל בסנדלים. מזעזע איך יש שינוי כזה כל כך מהר.

shwartchz

New member
היי עידית

זוכרת אותנו? השורצים ממודיעין. יותם שלנו נולד עם קלאבפוט בצד שמאל וטופלנו באסף הרופא. בגיל חצי שנה הלכנו לד"ר בור ומאז אנחנו אצלו. גם ליותם ישנה נטיה של האצבעות פנימה כאילו שהשריר החיצוני של כף הרגל הוא חלש. עשינו המון תרגילים ואכן יש לו שליטה בשריר הזה אבל הוא לא משתמש בו ביום יום. ד"ר בור גם כן חושב על ניתוח העברת גיד כבר הרבה זמן אבל בכל ביקורת הוא דוחה את זה. אנחנו נהיה אצלו באוקטובר שיותם יהיה בן 4 ואז נראה שוב. לפי ד"ר בור זה הכל אסטטי בלבד כי יותם אכן מתפקד רגיל לחלוטין. גם אנחנו חוששים מניתוח כזה אבל הבנו שזהנ לא מסובך מאוד. מחזיקים לכם אצבעות.

שלום עידית

מצטערת על החדשות שלכם, בייחוד לאור העובדה שאתם כ"כ הקפדתם על מילוי מדוקדק של ההוראותֱ שולחת לך חיבוק ואפילו מנחמת אותך בתור "בוגרת" ניתוח להעברת הגיד, שזה לא נעים אבל ממש לא סוף העולם. אשמח לדבר עימך בטלפון.
מיכל

nush האחד

New member
רונירון היחיד ../images/Emo13.gif

טוב "לראותכם". לא יודעת אם את זוכרת אותי, מיכל, אבל שולחת לך מסר. מקווה להשתמע. סופ"ש נעים

זוכרת! נעלמתם לי.....

מה שלום אוריין היפיפיה? רון כבר עולה לגן חובה!!!!! והוא כבר לא עם תלתלים. שבתשלום מיכל

פרלמנים

New member
מיכל, בקשר לניתוח העברת גיד

תוכלי לספר לנו עליו קצת? באיזה גיל רון עבר את הניתוח? איך ההחלמה? האם זה פתר את בעיית הק"פ ל"תמיד"? תודה, גס'יקה

פרלמנים

New member
הי שוורצים!

הי חופית, קראתי את הודעותיכם הישנות לפני חודש בערך כשעשיתי סיבוב בארכיון... מה שלומכם? מחזיקה אצבעות ליותם, שלא יזדקק לניתוח. לפני כמה שבועות התייעצתי עם כמה אורטופדים לגבי הניתוח הזה בעקבות כמה שאלות שעלו על זה בפורום, רובם כתבו לי שזה ניתוח לא נדיר, שההחלמה ממנו לא קשה מאוד, ניתן לחזור לגן עם הגבס והוא מיועד בדיוק לבעיה שאת מתארת (זה נקרא fore foot adduction כשכף הרגל מתעגלת פנימה כמו בננה), מאחלת הצלחה. אם תרצי עוד מידע או לקרוא את התכתובות שלי עם הרופאים-שלחי מסר. ג'סיקה

זוכרת? ברור ברור.

אשמח לדבר. צילמתי תמונות שאעלה בקרוב לאתר ואולי נוכל להשוות. נראה מה יגיד פורת מחר. תודה

זהבה29

New member
לטיסת השבלולים שלום.

אני מחזיקה לכם אצבעות לבשורות טובות עוד ארבעה חודשים. זהבה.

למעלה