חדשות מהסט: זה הולך ונהיה גרוע.

קרלוצה

New member
אני ממש לא רואה הבדל......

למה מנסים לחפש בה פאקים כל הזמן?

yopytitota

New member
נכון אני מת עליה!!!! ו.............

היו לה גם שפתיים גדולות לפני זה... מלאות ויפות...

rifkin1

New member
תשמעו, גם אני מתה עליה בתור שחקנית

אני מתה כבר שהעונה ה - 4 ואלקטרה ייצאו לאקרנים. אבל משהו בכל המידע הזה קצת מאכזב, זה הכל.

קרלוצה

New member
אבל היא לא עשתה שום ניתוח../images/Emo4.gif

אפשר לראות שמאז שהיא ילדה יש לה שפתיים כאלה, "שיחיו ויסבלו הקנאים"
אני לא מבינה למה להתאכזב אם לא יודעים כמו שצריך את כל הסיפור.....לגביה ולגבי מייקל אי אפשר לדעת מה הלך שם באמת הצוהובונים יודעים רק לנפח ואם למייקל זה לא מפריע ועדיין לא עזב את הסדרה אז זה בסדר במחינתי וכנראה שלא היה פיצוץ ושהכל נגמר יפה....

varty

New member
תראי. הסיפור עם הצהובונים

שיודעים לנפח. אותו דבר קורא שוב בדיוק אותו דבר. כשהיא עזבה את סקוט, היה סיפור עם הצהובנים בקשר לבן ואחר כך בקשר למייקל. מה שהיה נכון בקשר למייקל (ובקשר לבן, אולי היה או כמעט היה , עובדה שהם ביחד היום) אותו דבר בדיוק קורא עכשיו. עזבה את מייקל, הכל אי וודאי, לא יודעים מתי היא הספיקה לעזוב אותו ולעבור לבן. בדיוק כמו בפעם הראשונה שהיא עזבה את בעלה...לא יודעת אותי זה מגעיל כל הסיפור הזה. זה נראה כאילו הבחורה מחפשת תהילה עולמית , להיות בA LIST ותעשה כל דבר כדי להגיע לשם. מגעיל! בקשר לשפתיים שלה, מצידי היא יכולה לנפח דברים אחרים אצלה בגוף ממש לא אכפת לי. מייקל לא עוזב את הסידרה כי יש לו חוזה. שום דבר לא נגמר יפה. אל תעצמו עיניים אנשים. האישה הזאת תכחננית. בן אפלק מגיע לאולפנים שם , איך זה יכול להיות יפה ונח שם....?

gilmorefreak

New member
../images/Emo7.gif לא עונה אחרונה!!!

נו....לא רוצה! אההה..שמועות אכזריות
מקווה שכלום לא נכון..
אההה..כן כל עניין מייקל- ג'ניפר- בן ממש ממש עולה על העצבים כבר, לא אכפת לי שהם נפרדו..אבל להביא אותו לסט נשמע אכזרי.. ולמה למה למה? אני שונאת ניתוחים פלסטיים..וטוב שהיא לא נראתה מושלמת גם ככה...למממהההה???
טוב זהו, מעצבן אותי ניתוחים פלסטיים..ולמי שאמר שהיא בהחלט מגלה עכשיו את חיי הוליווד או משהו כזה..אכן..בהחלט..בעסה..

inbal145

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

rifkin1

New member
בקשר לג'ניפר ולשמועות!

1)אני חושבת שכל הקטע של ההגדלת שפתיים הוא בולשיט אחד גדול. 2)בקשר לרומן שלה עם בן, יכול להיות שזה נכון, מה שבטוח הוא שכל השמועות שהוא בא לסט הם שטיות במיץ. בהתחלה האמנתי ודיי כעסתי אבל שחושבים על זה בהיגיון לא נראה לי שג'ניפר תעשה כזה דבר למייקל (אחרת אין לה לב), לא נראה לי שהמפיקים או ג'יי ג'יי ירשו כזה דבר במיוחד שהם יודעים שזה יצור אווירה מאוד מתוחה על הסט וזו התנהגות מאוד לא מקצועית מבחינתה של ג'ניפר. אני מעדיפה להאמין לגרג וג'יי ג'יי שאמרו שהם עדיין חברים טובים ושהאווירה על הסט היא כרגיל כיפית.

למעלה