חדשות מרישות!!!

morg77

New member
חדשות מרישות!!!

היום חברה שלי אמרה לי שאתמול בעיתון ידיעות האחרונות היה כתוב שג'סטין הופיע בבר מצווה הוא שר שם וגם ביונסה... בבר מצווה איזה חמוד...אגב הבעלים שילמו לכל אחד מהם מיליון שקל!!! אני יגיד לחברה שלי שתסרוק לי...=)

morg77

New member
לאאאאאאאאאא=(../images/Emo10.gif

בידיעות אחרונות אמרו שכן ועכשיו באתר של אי אונלין אמרו שרק ביונסה ולא ושג'סטין אמר לא........=( אני לא יודעת למי להאמין אולי ג'סטין שט=ונא יהודים=( קחו קישור לכתבה...
http://www.eonline.co.il/fullList.asp?sid=25&id=20144#20144

חחחח מפתאום

מה שונא יהודים? חחחח זה בגלל הניתוח! וגם אם הוא שונא אתם אז אפשר להבין חחח למרות שאני יהודיה אני לא מרגישה כזאת.... חחחח טוב אני לא יתחיל.... זה סיפור שלם!.. אבל לא נראה לי שזה בגלל מה שאמרת...

גסטין לא שונא יהודים!!

יש פה מישהי(אולי...) שזכתה בתכנית שהייתה לאמיר פיי גוטמן ונסעה להופעה של גסטין בלונדון! וגסטין היתלהב שהם באו מישראל.... אני זוכרת קראתי תכתבה מיליום פעם.... היה שיעור משעמם בבצפר חחחחחחחחחח

morg77

New member
חחח...באמת...

איזה כיף לה.... אני מזה רוצה שהוא יבוא לישראל....=( חברה שלי הסתמוה הכניסה לי את זה לראש שכל נוצרי שונא יהודי וזה לא נכון חחח.. פחדתי..

RJlake

New member
חחח מה פתאום כול נוצרי שונא יהודי??

ממש לא נכון! נכון יש נוצרים ששונאים יהודים אבל זה כמו שיש יהודים ששנואים ערבים וכו' אבל לעשות הכללות ולהגיד שכול נוצרי שונא יהודי זאת כבר הגזמה...

moran14h

New member
כל נוצרי שונא יהודים!

כל גבר שוביניסט! כל אישה היא פמיניסטית! כל צרפתי לא מתקלח!
נא לא להתיחס עליי...

morg77

New member
חחחח...

טוב הגזמת לא כל נוצרי שונא כמו שנועש'קה אמרה שיש לה עוד..16 ימים יום הולדת!!!

moran14h

New member
כל מה שאמרתי היה בצחוק

חוץ מהקטע של צרפתים שלא מתקלחים..

moran14h

New member
אומרים שצרפתים לא מתקלחים

אני עצמי חושבת שזה מצחיק.

RJlake

New member
חחח רואים שמי שאומר את זה לא ממש

מכיר צרפתים... בתור אחת שנמצאת עם מורים צרפתיים ונפגשה עם ילדים צרפתיים אם יש משהו שהם אוהבים ועושים זה להתקלח!!

moran14h

New member
ת'אמת שאין לי שום דבר נגד צרפתים

כיחידים..המורה האהובה עלי בבצפר היא צרפתיה (ומן הסתם מלמדת צרפתית). אבל אני לא מתה עלהם כאוכלוסיה..

moran14h

New member
כן..כלומר..עד סוף השנה וזהו.

אני לא עשיתי את המתכונת ואני לא עושה את הבגרות....

moran14h

New member
לא...גם את יכולה לעשות את זה.

בגרות בצרפתית זה לא חובה. ושנה הבאה אם אני לומדת צרפתית אז זה בגדר "מקצוע מוגבר". חוץ מזה..אני גם ככה שונאת צרפתית. גם את ב-י'? כי אם לא זה יסביר למה את מופתעת....

למעלה