חדשות מרישות!!!

RJlake

New member
לא אני גם ב-י' העניין הוא שאצלי זה

חובה כי זה בית ספר צרפתי לכן הייתי מופתעת...
אבל סך הכול זה לא כזה מסובך כאילו זה קליל כזה אז זה כמו בונוס של עוד 5 יחידות לתעודה אז זה סבבה... רק הקטע שצריך לדבר קצת מעצבן... יום ראשון יש לי בגרות בע"פ ואני מתה מפחד!!!!
אז מה את לא עושה עוד שפה חוץ מאנגלית?

moran14h

New member
אליאנס?

זה הבית ספר הצרפתי היחיד שאני מכירה.. אממ..חברות שלי שעשו את הבגרות בעל פה אמרו שזה ממש קל ועובר מהר ,אז אני מרגיעה אותך. בכל מקרה בהצלחה. ולא..אין לי צורך בשפה זרה אחרת חוץ מאנגלית,את המקצוע המוגבר שלי אני מעדיפה לבזבז על ביולוגיה (בתקווה שאני יתקבל..).

RJlake

New member
חחח כן זה בירושלים "רנה קסין" וגם

אח שלי אמר לי שזה ממש קל אבל עדיין חחח לא ידועת....ותודה!! אבל זה דפוק שעושים את זה כמגמה כי מי יבחר בזה...חחחח אני לוקחת כימיה שונאת ביולוגיה
!!!! אבל אצלנו אין כזה דבר להתקבל אם אתה רוצה אתה הולך אלא אם כן הציונים שלך ממש גרועים ואז אתה נמצא שם לניסיון...

morg77

New member
כולם

כולם להגיד לנועמש'קה בהצלחה בבגאות שלה ביום ראשון בהצלחה מותק!

moran14h

New member
אני אומרת לך שילך לך טוב!

וטוב...כל בית ספר זה אחרת. ואני ממש גרועה בביולוגיה..פשוט שאר המגמות ממש מסריחות וביולוגיה זה מעניין. וכמובן אני גם לוקחת תקשורת..כך שזה לא כזה נורא.

RJlake

New member
חחחחחח אני מקווה... וגם אצלנו רוב

המגמות מסריחות!!! תקשורת זה על יסודי לא? זה כמו מוסיקה?

moran14h

New member
..היום גיליתי שבאמת התקבלתי

לתקשורת וביולוגיה אז אני נורא שמחה. אין לי מושג מה זה על יסודי, תקשורת זה חמש יחידות .

Plasure

New member
חחחחח-זאת אני ":)

אממ כשנפגשתי עם ג'סטין והוא שאל את האנשים אם כולם מלונדון, היו חלק שענו שהם מצרפת או משהו (לא זכרת כבר...לפני שנתיים!)ואז אני אמרתי שאנחנו מישראל. אתן לא מבינות כמה שהוא התלהב הוא כזה what!?!? israel?! והוא כזה באתם רק לראות את ההופעה? באמת??? כמה שעות טסתם?! ואז הוא אפילו הקדיש לנו שיר.. הוא היה ממש ממש חמוד ואז כשהצטלמתי איתו אז הוא חיבק אותי וכזה דיבר איתי, והוא אמר כזה "ואוו...ישראל" אז לא נראה לי שהוא ממש שונא יהודים כי הוא היה ממש ממש חמוד... אם אתן רוצות אני יכולה לפרט לכן על המפגש הזה, מתישהו..יש לי גם מלא תמונות מקוריות מההופעה וכאלה.. פעם ראשונה שאני מגיבה פה בפורום אבל אני איזה שבועיים קוראת כאן הודעות היה מצחיק לראות שהזכירו אותי אז הגבתי :)

Shiri from the block

Active member
כןןן אני זוכרת את זה!! זה היה כתוב במעריב לנוער!!! איזה חמוד הוא../images/Emo99.gif יאא איזה כיף לך!!!

morg77

New member
יווווו

איזה כיף לך דיי........ שימי תמונות שלך איתו ומהופעה פליז...

RJlake

New member
יאאאאאא איזה מגניב!!!

הלוואי עליי להיות בהופעה שלו זאת הייתה הופעה ממש אבל ממש יפה!!!! נו אז ספרי חוויות וכאלה איך זה שעד עכשיו לא אמרת כלום?
חחח ואת יכולה בבקשה לשים פה את התמונות...?

morg77

New member
את פה?!

שימי את התמונות אני כבר מתה ליראות פליזזז...

יאאא, את מור?../images/Emo9.gif

חחח, יש לי את הכתבה הזאת.. אני זוכרת שהוא נורא התלהב.. וואי, חח, קטעים P: איזה מגניב לך! יש מצב שאת מעלה תמונות? אגב- איך הייתה ההופעה?

Plasure

New member
:)

היי :) אממ בכייף אני אפרט לכם ואביא לכם תמונות והכל רק עכשיו אני מפוצצת בלימודים ככה שאני לא יכולה לכתוב ממש וגם התמונות צריך לסרוק וכאלה... :) בקיצור אני מבטיחה לכם שבזמן הקרוב אני אכתוב פה :) אגב נראה לי אמור להיות לי איזה "מזכרת" מההופעה בדיוק כמה ימים אחרי שהייתי בהופעה היה את ההופעה בטלוויזיה או משו? או שהיה איזה ראיון איתו אני כבר לא זוכרת וחילקו פליירים מיוחדים כאלה של Mtv עם תמונה שלו וכאלה יש מצב שנשארו לי כמה (אני מקווה) אני אבדוק ת'דבר :)

אחלה../images/Emo9.gif

נראה לי שאת מתכוונת ל'מאחורי הקלעים של Justified&Stripped', כי באמת הראו שם חלק קטן מההופעה
אגב,- כשאת רוצה להגיב להודעה, פשוט תלחצי על 'הוספת תגובה' באותה הודעה שאת רוצה להגיב אליה.. ככה נבין אל מי התכוונת
[כמו שאני הגבתי עכשיו אלייך] חח בכל מקרה תהני פה

Plasure

New member
את לא צריכה ללמד אותי איך לשרשר :)

פשוט ההודעה הייתה כללית לכל מי שהגיבה אליי.:)

morg77

New member
חחח..

טוב עד שתשימי את התמונות מה קרה בדיוק שאמרו לך שזכית ומאז שירדת בחזרה מהמטוב לישראל...זה מעניין

למעלה