חדשות מרעישות!

Dubie

New member
../images/Emo90.gif *דילאי מטורף*.

אחחחח, כ"כ אופייני לי. בכל מקרה, מזל-טוב. *מחפשת אייקונים מגניבים*
אני מאחלת לך: ♥עוד 120 שנות ניהול פורומים נסגדים בתפוז. ♥שתסיימי את פיק הג'יני/ווילו שלך בהצלחה [למרות שווילו / וואמפ ווילי יכול להיות הרבה יותר מוצלח
]. ♥שתרצי עוד אלפי הרצאות במיתופיה ואירועים כאלו. ♥שתישארי מנהלת מקסימה כמו שאת. *חנופהXD* ארג, אני גרועה בברכות. משהארי [בתמונה בצד. קרדיטים לתמונה למישהי מדוויאנטארט, קרדיט לי על העריכה המושי-מושלמת בצייר] מאחל לך מזל-טוב ויומולדת שמח [קשה היה לתרגם את מה שהוא אמר במצרית, במיוחד עם המבטא הבריטי הכבד שלו
]. ^_^

Fairywitch

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

עאלק גרועה בברכות- זה מקסים

Fairywitch

New member
כשאעלה את העבודה שלי לבלוג-

זאת תהיה התמונה שאצרף אליה- זה מקסים!!

SNTD

New member
הרשעות נוזלת לך מהאזניים P:

אבל לפי דעתי, בקשר לחתולה המעוררת חשד הזאתי, אני הייתי מקווה שהם מוסיפים סצינה אם כי יכול מאוד להיות שהם התחילו לצלם את הסכין, כמו שבשר הטבעות צילמו לפעמים סצינות של הסרטים הבאים, זה בהחלט הגיוני :)

SNTD

New member
נמממ לא מדויק

בסרט הראשון הדבר היחידי שהם צילמו מההמשך היו חלקים קטנים מסצנות בריוונדל וכמובן, הסצינת סיום בהוביטון זה יותר נכון שאת הסרט השני והשלישי הם צילמו ביחד, וזה בגלל שהם ראו איזו הצלחה היה לראשון. אני מצפה שאותו דבר יקרה לחומריו, בגלל שהקהילה של חומריו עכשיו קטנה יותר ממה שטולקין היו לפני הסרט הראשון, ופחות או יותר בגודל של הארי פוטר אחרי לפני הסרט הראשון. אז בטוח שהסרטים יביאו יותר מודעות לציבור הכלל-עולמי, עכשיו השאלה תהיה, כמה הסרט יהיה רציני, ובהתחשב בכך שהתקציב מאוד נדיב, אני מצפה ללא פחות מאשר מצויין, אבל נחיה ונראה.

הוכחונת

מצאתי את זה בויקיפדיה מתוך הדף על פיטר ג'קסון (הבמאי של טרילוגיית שר הטבעות): בהמשך, הפיק וביים ג'קסון את הטרילוגיה שוברת הקופות שר הטבעות. גם את התסריט לטרילוגיה עיבד עם אשתו, פראן וולש. לצורך הסרט השתמש ג'קסון רבות באולפן האפקטים שהקים בניו זילנד, ויצר סצינות קרב ממוחשבות בסדר גודל שלא נראה עד אז. "שר הטבעות" צולם ברצף כסרט אחד וחולק לשלושה חלקים, שיצאו לקולנוע בהפרש של שנה זה מזה. על החלק האחרון, "שיבת המלך", זכה ג'קסון באחד עשר פרסי אוסקר לשנת 2003, על התסריט המעובד, הבימוי, והסרט. אני בדר"כ לא נוהג להסתמך על ויקיפדיה. יש לי איפשהו קטלוג רשמי של הסרט הראשון, אני כמעט בטוח שאמצע גם שם משהו על זה. יום טוב לכולם וחג הודייה שמח

האבק

New member
כן, זה גם מה שאני שמעתי

אבל אחרי הסרט הראשון הם עשו צילומים נוספים לסרט השני, ואחרי הסרט השני הם עשו *המון* צילומים נוספים לסרט השלישי. למען האמת, הצילומים הנוספיםל סרט השלישי עלו להם בסביבות 100 מיליון דולר, שזה התקציב לסרט הראשון.

הנה מה שהבטחתי

זה נלקח מ"שר הטבעות - המדריך הרשמי מאחורי הקלעים" של בראיין סילבי, תורגם ע"י עמנואל לוטם והוצא לאור ע"י "זמורה-ביתן, מוציאים לאור". הקטלוג מומלץ ביותר!!! מעניין ומעמיק

JustRain

New member
אוף! אוף! אוף!

זינקתי משמחה וצהלתי מרוב אושר, ואז אתה בא ומקלקל לי? לא. רוצה. את. הסרט. הזה. זה בטח בגלל הטראומה שקיבלתי מהארי פוטר, כשמישהו שאל "איך קוראים באמת להרמיוני" והתשובה שקיבל היתה "אמה ווטסון" - זה שיגע לי את העצבים. אבל אני פשוט יודעת שזה יקרה. אנשים ישכחו שיש ספר וידברו רק על הסרט, יוציאו גרסאות חדשות (ע"ע נרניה) ויהפכו את זה למשהו שטחי לילדים. לעזאזל עם זה. אבדון למי שהגה את הרעיון! מי יתן ולא יהיו לו סיפורים בשביל ההארפיות! |שטןממשמרושעואכזר|

dahoe

New member
מסכים עם רוב מילה.

מעצבן שמאז שיצא הסרט של נרניה/הארי פוטר/שר הטבעות כשמחפשים בגוגל אותם מראים רק תמונות מהסרט. אבל "חומריו האפלים" היא סדרה הרבה יותר בוגרת. לא יתנהגו אליה כמו עם הארי פוטר שהסרטים הם מה שקרה וזהו ואומרים עליה דברים שכאלה. כמו שבתאריך המשוער של הארי השנה כתבו באתר אוהבי הארי פוטר שהוא בן 20 (משום החישוב הידוע של יום המוות של ניק כמעט-בלי-ראש) ואחת המעריצות כתבה "לא נכון הוא בן *הגיל של דניאל רדקליף*". אבל אני מסכים עם הרוב. ספרים צריכים להישאר ספרים, קומיקסים צריכים להישאר קומיקסים וגם סרטים צריכים לחיות בגאון בלי ספרי "סיפור הסרט" המטופשים. אבל אין מה לעשות, אז צריך לקוות שהסרט יצא טוב כדי שחסרי הדמיון שיבואו לראות את הסרט בלי לקרוא מילה אחת בספר יבינו משהו. העצבנות תחל כשחסרי הדמיון יציפו את הפורום הזה ויחשבו שהם ידענים גדולים.

dahoe

New member
וכמובן.

אם מישהו בישראל רק יהגה את הרעיון להחליף את העטיפות הישראליות היפות לעטיפה עם פוסטר הסרט, אצטרף למעירצים שילכו לשרוף את בתי הדפוס.

מסכים בהחלט

אם הסרט יהיה טוב (מה שלא נראה לי שהולך להיות) אז זה יהיה אדיר, אבל אם הוא לא ילך (כמו שכתבו פה מעלי על הארי פוטר) זה יעשה חילול קודש לספרים (במקום הספרים נראה בחנויות בובות חומריו האפליום, חוברות צביעה וכו'). הסרטים של הארי פוטר היו מספיק נוראים עכשיו רק חסר שגם הסרט של חומריו יהיה זוועה.

Fairywitch

New member
שוש,אני רוצה בובות חומריו../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

יכול להיות מגניב

האבק

New member
../images/Emo5.gif

אני לא יכול שלא לדמיין את עצמי יושב באיזה מקדונלדס או משהו ופתאם שומע שני ילדים קטנים רבים "מה פתאום!! יולריק הרבה יותר חזר מלורד עזריאלי!" -"השתגעת?? עזריאלי היה בצבא וגם וגם פתח שער לעולם אחר" *"אז מה?? יוריק הוא דב פנדה, הוא פאילו יותר חזק מפו!" [[בשלב הזה אני הולך לקפוץ ממקום גבוהה מאד]]

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב, אני צמחונית, אז אין לי טראומות ממקדונלדס
בכל אופן, אתה מכיר אותי- אני חולת מרצ'נדייז, וכמה שיותר יותר טוב. ואם זה יגרום אפילו לעוד 1000 ילדים בעולם לקרוא את זה- אשרינו.

למעלה