חדשות על האלבום שבדרך

Fish in the sea

New member
חדשות על האלבום שבדרך../images/Emo59.gif

כדי לא לסבך אותי ואתכם עם לינקים,להלן קטע מתוך גרינפלאסטיק: (http://www.greenplastic.com/news/index.html) New album details We´ve gotten some more details about the new Radiohead album that is scheduled to be released this Spring. The album title could be "2+2=5" or "Are You Listening?". The band are still kicking around ideas so it´s not quite certain if they´ve decided. The band recorded 4 tracks at Ocean Way Studios in Los Angeles and 13 in London, where they also re-recorded 2 of the LA cuts. However, the album will only have 13 tracks on it. Still no word on a tracklisting, though "Where I End and You Begin" is most likely going to be the first single. The band will gather to mix the album at the end of January. Once we have more details, we´ll pass them along. It´s important to note that this information may change before the official news is announced. --------------------- כמה מתאים לרדיוהד,לקרוא לאלבום 2+2=5...

power play

New member
למה 13 טרקים?

למה להתקמצן,ואף אחת מהכותרות לאלבום לא טובה מספיק לדעתי. יש למישהו הצעות אחרות?

Fish in the sea

New member
להתקמצן?

13 שירים זה שיר אחד יותר מדי בעיניי. חוצמזה,ההימור שלי שיהיו עוד פחות מ-13. ט´ום אמר פעם שאוקיי קומפיוטר ארוך מדי לדעתו ולראייה שני האלבומים שבאו אחריו באמת התקצרו קצת. חוצמזה,בעיני שתי הכותרות ממש מצויינות.

כמה טרקאים אתם רוצים בדיוק?

17 שירים כמו בדיסקים של המאניקס? לדעתי זה מיותר. 14 זה המקסימום המקסימלי ביותר, 12 זה סטנרדטי ומספק. 13 זה אחלה מספר, הוא גם נותן הרבה מזל. מצד שני, אפשר לעשות דיסק של שבעה שירים וכל אחד מהם 11 דקות, זה גם כיף.

power play

New member
אני לא חושב

שאני רוצה לשמוע דיסק של רדיוהד עם טרקים ארוכים במיוחד. נ.ב. קיציס ופרידמן חוזרים ! יש!

cut2

New member
אני הייתי רוצה שבע ארוכים

אבל סביר להניח שזה לא יקרה. השיא שלהם עדיין עומד על 6 ומשהו בפארנויד אנדרויד, ולא נראה שהוא עומד להשבר או משהו...

השמועה אומרת

שזה הולך להיות דיסק פופ עם שירים של שלוש דקות כל אחד. זה מה שאמר המתופף שלהם. מצד שני, הוא תמיד אומר את זה.

New member
17 שירים בדיסקים של המניקס?

על מה לעזאזל אתה מדבר תגיד? קבל עצה- לפעמים סייג לחוכמה שתיקה. והמבין יבין.

למעלה