חדשות על האלבום שבדרך

והמבין יבין?

הManic street preachers אה? ******generation terrorists***** 1. Slash N´ Burn (Manic Street Preachers) - 3:59 2. Nat West-Barclays-Midland-Lloyds (Manic Street Preachers) - 4:32 3. Born to End (Manic Street Preachers) - 3:55 4. Motorcycle Emptiness (Manic Street Preachers) - 6:08 5. You Love Us (Manic Street Preachers) - 4:18 6. Love´s Sweet Exile (Manic Street Preachers) - 3:29 7. Little Baby Nothing (Manic Street Preachers) - 4:59 8. Repeat (Star and Stripes) (Manic Street Preachers) - 4:09 9. Tennessee (Manic Street Preachers) - 3:06 10. Another Inventes Disease (Manic Street Preachers) - 3:24 11. Stay Beautiful (Manic Street Preachers) - 3:10 12. So Dead (Manic Street Preachers) - 4:28 13. Repeat (Manic Street Preachers) - 3:09 14. Sepctators of Suicide (Manic Street Preachers) - 4:40 15. Damn Dog (Manic Street Preachers) - 1:52 16. Crucifix Kiss (Manic Street Preachers) - 3:39 17. Methadone Pretty (Manic Street Preachers) - 3:57 18. Condemned to Rock ´N´ Roll (Manic Street Preachers) - 6:06 *****know your enemy****** 1. Found That Soul (Bradfield/Jones/Moore) - 3:05 2. Ocean Spray (Bradfield/Jones/Moore) - 4:11 3. Intravenous Agnostic (Bradfield/Jones/Moore) - 4:02 4. So Why So Sad (Bradfield/Jones/Moore) - 4:02 5. Let Robeson Sing (Bradfield/Jones/Moore) - 3:46 6. The Year of Purification (Bradfield/Jones/Moore) - 3:39 7. Wattsville Blues (Bradfield/Jones/Moore) - 4:29 8. Miss Europa Disco Dancer (Bradfield/Jones/Moore) - 3:52 9. Dead Martyrs (Bradfield/Jones/Moore) - 3:23 10. His Last Painting (Bradfield/Jones/Moore) - 3:16 11. Mt. Guernica (Bradfield/Jones/Moore) - 4:56 12. The Convalescent (Bradfield/Jones/Moore) - 5:54 13. Royal Correspondent (Bradfield/Jones/Moore) - 3:31 14. Epicentre (Bradfield/Jones/Moore) - 6:26 15. Baby Elian (Bradfield/Jones/Moore) - 3:37 16. Freedom of Speech Won´t Feed My Children (Bradfield/Jones/Moore) - 2:59 17. The Masses Against the Classes (Bradfield/Jones/Moore) - 3:21 18. So Why So Sad (Bradfield/Jones/Moore) - 4:57 והנה הכתובת שממנה לקחתי את המידע, למרות שיש לי את האלבומים בבית:http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&uid=7:05:02|AM&sql=A44rj283i051a כן, בחלק מהדיסקים שלהם יש 12, 13 שירים, אבל באחרים, שמונה עשרה. אני יודע על מה אני מדבר. ואתה?
 

karma

New member
טוווווווף.

אני לא פה כדי לנהל תחרות ידע (את הידע המצומצם של בעניין המניקס הראת כבר בשרשור אחר) אבל בגלל שכתבת טעות בוטה ("17 שירים כמו בדיסקים של המניקס") הייתי חייב להגיב על זה, מה גם שגם עכשיו, עם רשימת השירים כביכול שהבאת, יש לך טעות. ולעניינו- המניקס הוציאו עד היום 6 אלבומים (לא כולל אלבום האוסף) כשמתוכם ישנם 2 דיסקים שמכילים מעל 13 שירים (בארבעת האחרים יש מקסימום עד 13 שירים) כשבראשון שלהם יש 18 שירים (ומאחורי המספר הזה עומד גם סיפור די מפורסם בעבר של הלהקה שנותן סיבה לכמות הלא קטנה של שירים) ובאחרון ישנם 16 שירים בלבד ולא 18 כמו שהזכרת. אז נכון, צודק. יש להם 2 דיסקים עם מעל ל-13 שירים (ועוד ארבעה שלא!) אז אני לא מבין איך הבאת כדוגמא את המניקס ואת "הדיסקים" (בעברית-הכללה). אני יודע על מה אני מדבר. ואתה? (למרות "שיש לך" את כל האלבומים בבית)
שגיא צבי - קאבר ל- true love waits
 
המממממ

אתה משחק פה בקטנות. (ודרך אגב, יש לי בבית את כל הדיסקים שלהם, אבל אף אחד מהם לא שלי). סה"כ זרקתי מספר, 17 שירים, שזה ממוצע מסוים, ואם בשני אלבומים יש 18 ו16 שירים, אז זה עושה את זה אופייני להם, יותר מאשר מלרדיוהד, שבדרך כלל מוציאים אלבומים עם 12 שירים. לגבי הדיסק האחרון של המניקס, באמת טעות שלי, לא בדקתי אילו שירים כתובים ברשימה, ומשום מה כתובים שם שני שירים שלא נמצאים. All music לא תמיד הכי מדויק. בכל מקרה, נראה כאילו אתה כן פה כדי לנהל תחרות ידע, סה"כ זרקתי הערה ועשית מזה אני לא יודע מה, ואתה משחק פה משחקים קטנוניים על מילה וחצי. אז הייתי כותב כמו בחלק מהדיסקים של המניקס, שבחלקם יש 17, בחלקם 16, ולפעמים 13 ו12, ואז היית שמח?
 

karma

New member
אני ממש ממש לא משחק

בקטנות ולא מחפש לשמוח. נראה לי פשוט שכשמביאים פרט מסויים כדוגמא אז באמת שכדאי לדייק. נקודה. (ואם לדעתך דיוק זה להתעסק בקטנות אז אוקיי שיהיה) בכל מקרה, נראה לי שכדאי שנעזוב ומהר את כל העניין הזה לפני ש"חבורת לינץ´ ה-
" תעשה בנו שפטים... אבל אם בא לך להמשיך עם הקטנות הנ"ל אז- ברינג איט און מן!
(אני כבר מצוייד בספרים,חוברות,מגזינים,אלבומים,סינגלים וכ´ו כדי להוכיח את טענותיי...
).
Jeff Buckley- Grace
 
אה, טוב....

אני לא הולך לשחק איתך בקטנות על המניק סטריט פריצ´רס, כי אני אפסיד. אני לא מכיר אותם עד כדי כך טוב, ולמען האמת, הם לא עד כדי כך מעניינים אותי. הסיבה היחידה שיש לי את כל הדיסקים שלהם בבית ושני דיוידיים היא שאמא שלי העריצה אותם מאוד. הבאתי דוגמא מאוד חפיפה, כדרך אגבית שכזאת, אם כי עם בשניים מתוך שישה אלבומים של המניקס יש 16-17 שירים, אז זה בכלל זאת אומר משהו (אני לא יודע מה זה אומר, אבל זה אומר) בכלל מקרה, בוא נוציא זרתות ונעשה שולם, לפני שההמון הזועם יגיע באמת.
 

karma

New member
וואו בנאדם

אתה ממש, אבל ממש אוהב להכניס בקטנות..אפילו כשמישהו מנסה לסיים "סדרת הודעות שלא הולכת לשום מקום". טוב, שיהיה לך לבריאות. ובוא נעבור רגע לעניין היותר מעניין- אמא שלך העריצה אותם מאוד? אתה רציני? בת כמה היא? איך? למה? אני חייב לציין שאהבתי את העניין. אם ככה יכולת גם להתייעץ איתה יו נואו... *מושיט ת´זרת*
(כן, אני יודע, אבל זה האייקון הכי קרוב לזרת שמצאתי..
)
Mogwai - Dial. Revenge
 
חייב את המילה האחרונה!!!

אה, לא משנה. אתה צודק בקשר למניקס, למרות שאני עדיין לא מבין על מה בדיוק התווכחנו ולמה. אמא שלי הייתה בת 52 אך היא נפטרה מסרטן לפני כחצי שנה. היא מאוד מאוד אהבה את המניקס, וגם את מיוז, רדיוהד קצת פחות, אבל היו שירים כמו Exit music שעשו לה את זה. חוץ מזה היא הייתה שומעת אפילו Dream theater מדי פעם, והתחילה לשמוע פיוז´ן, אך מרבית אהבתה הקדישה לבלוז.
בוא נגיד שזאת לחיצת יד ונסגור את העסק.
 
ודרך אגב

בוא לא נתחיל ויכוח בקטנות על מיהו זה שמתווכח על דברים קטנים, כי זה כבר יהיה ממש מגוחך. כמובן שאני אצא הצודק. סתם.
 

e-shfiyut

New member
מה זה משנה כמה טרקים??

יש אלבומים קצרצרים מעולים (עם הרבה או מעט טרקים), ואלבומים ארוכים מעולים באותה המידה (גם, בלי קשר למספר הטרקים). מספר הטרקים לא משנה!!
סאונדגרדן - נפלתי על ימים שחורים (פל און בלק דייז)
אין לי כוח לאנגלית.
 

cut2

New member
זה לא קצת ילדותי

מצדם לקרוא לאלבום 2+2=5? הרבה אנשים קראו את 1984, אחרי הכל...
 
אבל מסתבר שגם הרבה לא קראו

זה ממש נמצא ברשימת ה To-read שלי, אבל אני תקוע באמצע שר הטבעות עדיין
 

polyethylene

New member
חבל על הזמן, לך תראה את הסרט

יש לי פה את הספרים, התייאשתי מהכתיבה שלו, למרות שהוא מדהים. הסרט פתר לי הכל בינתיים...
השותף שם אריקה באדו בפול ווליום זה עוד בגדר הנסלח
 

man-o-war

New member
לא לא! תישאר חזק.

לאנשים יש נטייה להתקע בחלקים מסויימים בשרה"ט או שאולי לשרה"ט יש נטייה לתקוע אנשים בחלקים מסויימים?, בכל מקרה, אל תתייאש ותישאר חזק. בסוף זה משתלם.
שלום גד - תפוס
 
אכן סרטים חזקים... ושיהיה קשר איכשה

ו למוזיקה או משהו כזה... הפסקול בסרט ממש טוב.. :) (חחח סתם... אני אפילו לא יודע אם יש דבר כזה... אבל שיהיה :)
תומי
 

Esmena

New member
LORD OF THE RINGS?

לשני הסרטים יצאו פסקולים , ועם שניהם יצא לי להיפגש בשל אחי היקר והטוליקנאי. והם די טובים:)- בזה של שני הצריחים יש "אפילו" הופעת אורח של ליז פרייזר ואמיליאנה טוריני בשיר הנושא( שזו חתיכת חריגה אחרי אניה, אם תשאלו אותי). נו, אני כל הזמן רוצה לפתוח עליה באלטרניבי , אבל אין לי זמן/כוח/מוזה / רצון לתפוס כזה מקום בפורום על שטויות, מה גם שהיא לא מאוד מאוד מוכרת . פולי, מותר:)? < אקט של ניצוליישן>.
 
למעלה