חדשות עצובות

ממש לא מדוייק.

אולי קובעים את התקציב לפי קריטריונים אלה או אחרים אבל בתי הספר הציבוריים שונים ביאכותם עד מאוד בין איזורים עשירים לעניים בארה''ב. אם היה לי כסף לעבור לעיירה הסמוכה, הייתי מעז לשלוח לבני לקצת יותר משעתיים בשבוע במערכת הציבורית כי בעיירה עם ארנונה גבוהה יש כוח אדם טוב בהרבה במערכת הציבורית. שימי לב שאני לא מדבר על הבדלים בין החינוך הפרטי של העשירים לציבורי של העניים. אני מדבר על ההבדל בית בתי הספר הציבוריים בין עירות עשירות לעניות. זאת אומרת שמי שמשקיע הרבה בשכר דירה בארה''ב, יכול לקבל חינוך חינם איכותי בהרבה ממי שמשקיע מעט בשכר דירה.

לב אם

New member
אני רואה שאתה יודע הרבה יותר ממני

עדיין, גם בתיקון שלך יש לנו הרבה מה ללמוד מהם, בעיקר בקט של מחוייבות הרשויות לחינוך. במקרה שאני נתקלתי בו - האמא חשבה שנכון לילד להתחיל להשתלב בכתה רגילה עם חונכת, והתשובה של הרשות המקומית היתה שהשרות הזה לא ניתן באותו בית ספר - אז היא תבעה אותם וזכתה - ומקבלת את החונכת ואת הטיפול הטוב ביותר באותו בית ספר שהילד מכיר. זה לא נשמע קצת כמו חזון אחרית הימים יחסית למה שנעשה אצלנו?

לב אם

New member
../images/Emo45.gif אתה מוזמן להמשיך לבקר ולתרום

אני מאד מעריכה את התובנות והידע.

מוצרלה

New member
סביבה בטוחה???

אי אפשר להשיג סביבה בטוחה לילדינו, ב -100%. אבל כן אפשר לדאוג שהילד יהיה מודע לסכנות שאורבות לו בכל מקום שהוא. כלומר, מגיל צעיר להסביר לו לא ללכת עם זרים ולא לקחת מהם סוכריות וכו' אנחנו ההורים צריכים להיות כל הזמן עם היד על הדופק, גם אם זה נורא מעייף לפעמים, אבל אנחנו צריכים לדעת לאן הילדים הולכים עם מי מסתובבים,וגם אם צריכים ללכת לבית של חבר בפעם הראשונה, צריך לבדוק מי החבר ומי ההורים (למרות שאנחנו לא מכירים את ההורים) אבל אפשר לנהל שיחה קצרה בטלפון עם ההורים,רק כדי לגשש מעט, ועדיין שהעין תהיה פקוחה. ואת שאר פעולות המנע שהורים צריכים לעשות. בזמננו, הורים צריכים להיות בלשים,להיות עירניים,להקשיב לילדים. עבודה קשה מן הסתם, אבל לפחות ההורים יכולים לדעת שעשו את המירב כדי שהילד או הילדה שלהם לא יפגעו. וגם זה לא תמיד עוזר

לב אם

New member
נורות האזהרה הבהבו כל הזמן

עכשיו מתברר שהיו נורות אזהרה , אבל אף אחד לא קם!! מה דעתכם? האם שוב יעמידו לדין את הש.ג. או שניתן להטיל אחריות על על המנהלים שידעו ושתקו? ואיפה פה ההורים, האם אותם יידעו? אם מישהו מההורים במעון קורא את ההודעה, או מישהו שעבר חויה דומה - נשמח לשמוע פרטים אמיתיים, וגם לדון כאן על הדרכים להתמודד עם ידיעה כזאת.

למעלה